Cred ca cei care au organizat electoratul cred ca lumea din tara asta e proasta.
Dupa cum stiti (sau nu stiti) cartile de alegator nu mai sunt valabile de anul tracut. Pentru a se dovedi prezenta la vot se lipesc niste timbre pe spatele cartii de identitate care se dezlipesc cu mare usurinta si votul se poate repeta pe alte liste.
Din toate acestea fiecare trage ce concluzie vrea.
Pagina 1 din 1
Au fost tari alegerile
Scris 08 June 2004 - 09:20 AM
Pentru a vota din nou nu trebuie sa mergi la aceeasi sectie de votare? Iar acolo pe liste esti trecut ca ai votat.
Scris 08 June 2004 - 09:23 AM
Da dar cele mai multe sectii de votare au mai multe sali (cel putin in Bucuresti) si in fiecare sala sunt aceleasi liste dar tu esti trecut ca votat pe una singura.
Scris 08 June 2004 - 09:29 AM
In cazul asta se poate totusi vedea daca cineva apare pe mai multe liste dar probabil nu se mai fac astfel de verificari.
Nu inteleg totusi de ce nu se folosesc calculatoarele. Ar fi mult mai usor sa cauti pe calculator (cu un program destept sansele de fraudare sa-ar diminua considerabil).
Nu inteleg totusi de ce nu se folosesc calculatoarele. Ar fi mult mai usor sa cauti pe calculator (cu un program destept sansele de fraudare sa-ar diminua considerabil).
Scris 08 June 2004 - 09:35 AM
Ca sa utilizeze calculatoare ar insemna o noua investitie si in plus nu cred ca toti functionarii de la sectiile de votare stiu sa lucreze pe calculator.
Oricum ar fi o idee foarte buna.
Oricum ar fi o idee foarte buna.
Scris 08 June 2004 - 10:47 AM
Din cate am vazut alegerile sa-au desfasurat in scoli, licee si o mare parte din scoli au cel calculatoare in dotare. Iar daca nu au, calculatorele pot fi folosite de elevi in perioada dintre alegeri.
Scris 08 June 2004 - 12:47 PM
Citeaza
Da dar cele mai multe sectii de votare au mai multe sali (cel putin in Bucuresti) si in fiecare sala sunt aceleasi liste dar tu esti trecut ca votat pe una singura.
nu au aceleasi liste! in fiecare sala sunt anumite strazi. de ex, in sala 1 voteza alegatorii care locuiesc pe strada x de la nr. 15 la 115, cei de pe strada f de la nr. 2 la 24 si strada y de la nr. 145 -185. in sala 2 voteaza alegatorii care locuiesc pe strada x de la nr. 10 la 116, cei de pe strada g de la nr. 2 la 24 si strada y de la nr. 140 -180. :winca:
Scris 08 June 2004 - 05:34 PM
Era prea simplu sa fie asa. Nereguli au fost insa: BEC a anulat alegerile de la Costinești.
Sursa: Realitatea tv
Citeaza
Biroul Electoral Central a anulat rezultatul alegerilor pentru primar și consilieri locali în comuna constănțeană Costinești și a decis desfășurarea unui nou tur de scrutin.
Sursa: Realitatea tv
Scris 07 July 2004 - 03:58 PM
la mine in zalau o iesit destul de bine alegerile, adca ala vechi care nu prea o facut mare lucru pentru oras so tirat si a venit unu care sper sa faca ceva
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Romanii o populatie si Romania tara lui Papura Voda ?
Care-i deosebirea intre populatie si popor |
Moftangiu | 39 | 8.468 |
|
Autonomie locala pentru ungurii din Tinutul Secuiesc | luckymen | 10 | 5.472 |
|
Alegerile din SUA 2008 | jet li | 81 | 13.353 |
|
Rezultate preliminare transmise de B.E.C. | Ceausescu | 1 | 4.076 |
|
Mesaj catre tineri -Adrian Gurzau | adrian_gurzau | 7 | 7.640 |
Contact
Facebook