sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Au fost tari alegerile Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Andrei 

• <CERBER>
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-January 04

Scris 08 June 2004 - 08:24 AM

Cred ca cei care au organizat electoratul cred ca lumea din tara asta e proasta.
Dupa cum stiti (sau nu stiti) cartile de alegator nu mai sunt valabile de anul tracut. Pentru a se dovedi prezenta la vot se lipesc niste timbre pe spatele cartii de identitate care se dezlipesc cu mare usurinta si votul se poate repeta pe alte liste.
Din toate acestea fiecare trage ce concluzie vrea.
0

#2 Utilizator offline   roportal 

• Nenea admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Admin
  • Inregistrat: 23-November 03

Scris 08 June 2004 - 09:20 AM

Pentru a vota din nou nu trebuie sa mergi la aceeasi sectie de votare? Iar acolo pe liste esti trecut ca ai votat.

#3 Utilizator offline   Andrei 

• <CERBER>
  • PipPipPipPipPip

Scris 08 June 2004 - 09:23 AM

Da dar cele mai multe sectii de votare au mai multe sali (cel putin in Bucuresti) si in fiecare sala sunt aceleasi liste dar tu esti trecut ca votat pe una singura.
0

#4 Utilizator offline   roportal 

• Nenea admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 08 June 2004 - 09:29 AM

In cazul asta se poate totusi vedea daca cineva apare pe mai multe liste dar probabil nu se mai fac astfel de verificari.
Nu inteleg totusi de ce nu se folosesc calculatoarele. Ar fi mult mai usor sa cauti pe calculator (cu un program destept sansele de fraudare sa-ar diminua considerabil).

#5 Utilizator offline   Andrei 

• <CERBER>
  • PipPipPipPipPip

Scris 08 June 2004 - 09:35 AM

Ca sa utilizeze calculatoare ar insemna o noua investitie si in plus nu cred ca toti functionarii de la sectiile de votare stiu sa lucreze pe calculator.
Oricum ar fi o idee foarte buna.
0

#6 Utilizator offline   roportal 

• Nenea admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 08 June 2004 - 10:47 AM

Din cate am vazut alegerile sa-au desfasurat in scoli, licee si o mare parte din scoli au cel calculatoare in dotare. Iar daca nu au, calculatorele pot fi folosite de elevi in perioada dintre alegeri.

#7 Utilizator offline   dorinand 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 25-November 03

Scris 08 June 2004 - 12:47 PM

Citeaza

Da dar cele mai multe sectii de votare au mai multe sali (cel putin in Bucuresti) si in fiecare sala sunt aceleasi liste dar tu esti trecut ca votat pe una singura.

nu au aceleasi liste! in fiecare sala sunt anumite strazi. de ex, in sala 1 voteza alegatorii care locuiesc pe strada x de la nr. 15 la 115, cei de pe strada f de la nr. 2 la 24 si strada y de la nr. 145 -185. in sala 2 voteaza alegatorii care locuiesc pe strada x de la nr. 10 la 116, cei de pe strada g de la nr. 2 la 24 si strada y de la nr. 140 -180. :winca:
0

#8 Utilizator offline   roportal 

• Nenea admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 08 June 2004 - 05:34 PM

Era prea simplu sa fie asa. Nereguli au fost insa: BEC a anulat alegerile de la Costinești.

Citeaza

Biroul Electoral Central a anulat rezultatul alegerilor pentru primar și consilieri locali în comuna constănțeană Costinești și a decis desfășurarea unui nou tur de scrutin.

Sursa: Realitatea tv

#9 Utilizator offline   virus 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 06-July 04

Scris 07 July 2004 - 03:58 PM

la mine in zalau o iesit destul de bine alegerile, adca ala vechi care nu prea o facut mare lucru pentru oras so tirat si a venit unu care sper sa faca ceva
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse