Husky teme combinate
Scris 02 June 2009 - 01:29 PM
deci deocamdata tre sa imi pun pofta in cui:(...ca nu am de unde sa fac rost de atatia bani,dar poate vreodata cine stie
Scris 02 June 2009 - 03:16 PM
Vecina mea are o femela husky si prima data cand a facut pui a nascut 9 pui (din care 2 au murit). Si ultima data cand a imperecheat-o nu a facut decat un singur pui. Asa ca nu poti sa sti din nainte numarul de pui pe care o sa-l faca.
Scris 02 June 2009 - 11:32 PM
Multumesc mult pentru toate sfaturile primite o sa tin cont de ele. (eu am dat 200 euro pe a mea).
Scris 03 June 2009 - 11:20 AM
Credeti ca pentru prima data pana invat cum sta treaba si ce trebuie sa fac exact ar fi bine sa chem veterinarul acasa cand fata?
Scris 04 June 2009 - 10:32 PM
Întreabă-l pe el cât mai multe detalii şi dacă totuşi crezi că nu te vei descurca,îl poţi chema...însă va dura câteva ore bune toată chestia,aşa că nu ştiu ce veterinar e dispus să stea o noapte lângă o căţea,probabil că mai are n asemenea cazuri.Întreabă-l eventual dacă e dispus să vină măcar s-o vadă când dă primele semne,dacă vrei să te asiguri că totul e în regulă.
Sau dacă nu,atunci poate găseşti o persoană a cărei căţea a mai fătat şi are ceva experienţă.
Sau dacă nu,atunci poate găseşti o persoană a cărei căţea a mai fătat şi are ceva experienţă.
Scris 05 July 2009 - 11:13 AM
Alexeevna, la Jun 2 2009, 02:24 PM, a spus:
Media ar fi cam 800-1000 euro,de la o crescătorie serioasă,dacă vrei să ai totuşi garanţia că iei un pui sănătos,că nu te vei trezi cu nu ştiu ce surprize peste ani,etc..
1000 de euro?
eu am dat 100 de euro pe a mea si e perfect sanatoasa, rasa pura, bla bla...
cine vrea un husky doar pentru afectiune si nu pentru show, poate sa isi gaseasca si unul mai ieftin.
si eu am auzit de 9 pui la o femela. Trebuie s-o duc si pe a mea la imperecheat. Partenerul i l-am gasit deja
Scris 05 July 2009 - 07:09 PM
Sau dacă e,înseamnă că îmi poţi spune numărul cu care e înregistrat la COR,nu?Nu.
Rasă pură, cu 100 euro, cumperi doar de la prieteni, neamuri etc. care ţi-l dau ţie aproape pe nimic.În rest niciunde în lumea asta nu găseşti Husky Siberian rasă pură la 100 euro.Sunt perfect convinsă de ce spun.
Există o mulţime de riscuri dacă nu cumperi un câine cu Pedigree, ci de la primul nene care are nişte câini de vânzare.
Exemplarele de show costă câteva mii de euro.Cele de pet, chiar dacă-s rasă pură ... de la minim 500 în sus.În România.
Restul,corcituri, înmulţiţi pe cale ilegală, fără carte de origine, fără garanţii, luaţi de la tot felul de crescătorii clandestine etc. , or fi deştepţi care vând şi cu 30 euro, nu contest.
Scris 13 March 2011 - 10:25 AM
buza ziua ! am si eu un husky de 8 ani , nu are ochii albastrii ... este maro si foarte frumos , daca sunteti din bucuresti , poate ne putem intanlii , macar pt joaca daca nu pt puiuti ! avem si pedigree !
Scris 13 March 2011 - 10:29 AM
pune poze cu el, te rog
imi plac toate animalele, le-as adopta si lua in grija pe toate, insa nu se poate.
[attachment=72211:81_1266212104.jpg]
ea e Ara, nu este a mea din pacate, am vrut s-o iau eu, dar imi rontaie de coada pisicile si ele au fost primele in casa...
imi plac toate animalele, le-as adopta si lua in grija pe toate, insa nu se poate.
[attachment=72211:81_1266212104.jpg]
ea e Ara, nu este a mea din pacate, am vrut s-o iau eu, dar imi rontaie de coada pisicile si ele au fost primele in casa...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar: Despre caini | anamarialarisa | 18 | 3.160 |
|
(super poveste adevarata) |
Naicu Cristina | 3 | 4.474 |
|
viata si moartea unui ciine |
Linda 6 ani | 6 | 1.541 |