am un catel de rasa huskey in varsta de 2 ani jumatate , iar acum din cauza temperaturilor ridicate ii este foarte greu. un prieten mi`a zis k ar exista niste pastile speciale pentru aceasta rasa pentru a suporta tempereturile ridicate . sunt curioasa daca exista
Husky teme combinate
Scris 04 August 2007 - 01:23 PM
am un catel de rasa huskey in varsta de 2 ani jumatate , iar acum din cauza temperaturilor ridicate ii este foarte greu. un prieten mi`a zis k ar exista niste pastile speciale pentru aceasta rasa pentru a suporta tempereturile ridicate . sunt curioasa daca exista
Scris 07 August 2007 - 01:34 PM
outside, la Aug 4 2007, 02:23 PM, a spus:
Si parintii mei au un husky, dar nu au avut probleme deosebite cu cainele din cauza caldurii. E adevarat ca de un an locuiesc la curte, dar nici cand locuiau la bloc nu erau probleme. De pastile impotriva caldurii n-am auzit, dar daca ai posibilitatea du-l undeva sa se balaceasca. Ii place foarte mult
Scris 29 April 2009 - 08:08 PM
Am si eu o catelusa Husky si cautam catel Husky pentru a face puiuti. Mentionez ca are un ochi albastru si unu maro. (daca se poate catelul sa aiba ochii albastri)
Scris 11 May 2009 - 12:09 PM
Scris 02 June 2009 - 12:12 PM
As mai avea o intrebare: Cati pui face un husky?
Am mai avut un catel (baiat) un lup, din pacate nu il mai am. Acum am o catelusa husky si am dus-o la catel acum o luna. As vrea daca se poate stapanii de husky femele sa-mi dea si mie cateva sfaturi despre cati pui fata si cum sa-i ingrijesc cat sunt micuti.
Multumesc Anticipat.
Scris 02 June 2009 - 01:05 PM
Citeaza
Un Husky Siberian poate face cam 6 pui,dar asta nu e o regulă.
Când îi va făta,nu prea ai nu ştiu ce de făcut,decât să îi supraveghezi,să stai cât mai mult cu ochii pe ei,fiindcă mama puilor va şti foarte bine să îi îngrijească singură,ai să vezi.
Ceva timp va face foaarte urât dacă vei încerca să îi iei puii,aşa că fă-o cât mai puţin la început,şi oricum,până se fac mai mărişori,să pună cât mai puţină lume mâna pe ei.
La 4 săptămâni trebuie să îi duci prima data la medic,pentru vaccin,dar cheamă şi înainte un medic dacă ţi se pare că e cazul,pentru orice mică neregulă.
Eu am 4 Husky,fiecare pereche a născut de două ori până în prezent şi totul a decurs perfect,am procedat ca mai sus,nu a fost nevoie de îngrijiri speciale.
Sper că ţi-am fost de folos.
Aceasta postare a fost editata de Alexeevna: 02 June 2009 - 01:10 PM
Scris 02 June 2009 - 01:16 PM
Scris 02 June 2009 - 01:24 PM
Media ar fi cam 800-1000 euro,de la o crescătorie serioasă,dacă vrei să ai totuşi garanţia că iei un pui sănătos,că nu te vei trezi cu nu ştiu ce surprize peste ani,etc..
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
..cu o mica contributie puteti schimba o soarta.. |
Shadow and Light | 42 | 11.419 |
|
Totul despre dresajul canin | donkelusan | 0 | 2.151 |
|
Care sunt cei mai periculosi/draguti/destepti/prietenosi? |
Bercu | 61 | 36.318 |