Pagina 1 din 1
cum imi fac un site? pls!help!
Scris 04 August 2007 - 11:48 AM
macar aici pe roportal cum?zice ca trebuie sa fie un link!dar cu imi fac lincul?help!
Scris 30 December 2007 - 10:08 PM
sau poti de altfel sa incerci pe www.piczo.com e un site super si am si eu il poti gasi la semnatura
Scris 22 May 2010 - 12:13 AM
alle-251294, la Dec 30 2007, 10:08 PM, a spus:
sau poti de altfel sa incerci pe www.piczo.com e un site super si am si eu il poti gasi la semnatura 
sincer. cauta w3schools pe google.
De acolo am invatat si eu si majoritatea amicilor mei care traiesc din facut siteuri HTML.
Cand termini cu html treci la php. Si apoi limita e cerul.
E ceva de viitor in opinia mea. Mai mult iti va ajuta in viata html si php decat integralele si derivatele din liceu.
Spre exemplu una dintre sursele mele de venit este http://VreauSiteGratis.com
Scris 04 June 2010 - 03:19 PM
VreauSiteGratis, la May 22 2010, 01:13 AM, a spus:
sincer. cauta w3schools pe google.
De acolo am invatat si eu si majoritatea amicilor mei care traiesc din facut siteuri HTML.
E ceva de viitor in opinia mea. Mai mult iti va ajuta in viata html si php decat integralele si derivatele din liceu.
On: Incearca sa inveti html daca vrei un site cu adevarat. Sunt mii de exemple pe google.
Sper ca sti diferentele intre pagina web si url. Nu inseamna ca daca iti faci o pagina web care ruleaza pe pc-ul tau o sa fie si vizilila la alta adresa, adica: www.nume.ro. Ca sa o vezi online trebuie sa fie pusa pe un hosting si apoi o poti accesa prin www.
Off: vreau site gratis...ori e gratis ori pe bani
Sfat: Schimba site-ul ca pare copilaresc. Ia ca exemplu site-urile de profil.
Bafta la amandoi
Aceasta postare a fost editata de RHS: 04 June 2010 - 03:19 PM
Scris 03 August 2010 - 02:06 PM
depinde ce fel de site vrei sa iti faci , daca vrei ceva mai complex mai frumos , cu teme , cu design , cu template , poti incerca un script , descarci dupa net , sau iti faci tu scriptul si il urci pe site in baza de date , daca vrei ceva mai simplu incearca PHP-FUSION , daca vrei ceva foarte simplu si FREE , poti incerca Ucoz.com , Cabanova.com , webs.com , piczo.com , si multe altele.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cum pun un chat pe site-ul personal?
detin un site de jocuri si as vrea sa pun o sectiune chat pentru copii |
Sweetamber | 0 | 2.496 |
|
Help!
un tutorial va rog... |