sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Despre dragoste si alti demoni Evaluare topic: - - - - -

#31 Utilizator offline   Deroude 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 29-June 07

Scris 04 August 2007 - 10:34 AM

Vezi postareadandare, la Aug 4 2007, 11:28 AM, a spus:

A fost in bratele unui alt barbat nu pentru ca ar fi o usurateca ci pentru ca asa au fost circumstantele la momentul ala, deci nu sunt orbit de gelozie pe orice mascul din preajma.
Am discutat cu ea, dar nici asta nu prea ajuta.

Meh, ma tem atunci ca esti intr-o situatie imposibila: ea nu ti-a gresit cu nimic, deci nu se pune problema de iertare, tu nu te faci vinovat de gelozie (asa zici cel putin), deci nu se pune nici problema de convietuire.
Tot ce pot sa-ti zic e : las-o moarta, uita de treaba aia. Repet: daca ea nu ti-ar fi spus, sansele ca tu sa afli singur erau minime si nici nu intra in discutie increderea in ea pentru ca pur si simplu nu stiai. ("Ce nu stii nu-ti poate face rau" © mafia)

Aceasta postare a fost editata de Deroude: 04 August 2007 - 10:35 AM

0

#32 Utilizator offline   Dark_Dragon 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-January 07

Scris 04 August 2007 - 10:37 AM

Vezi postareadandare, la Aug 4 2007, 11:28 AM, a spus:

A fost in bratele unui alt barbat nu pentru ca ar fi o usurateca ci pentru ca asa au fost circumstantele la momentul ala, deci nu sunt orbit de gelozie pe orice mascul din preajma.
Am discutat cu ea, dar nici asta nu prea ajuta.

Pana la urma urmei,tu o iubesti sau nu???
Daca da,mergi mai departe,daca nu,renunta.
Tu ce ai vrea mai exact?Sa iti spunem noi cum sa o ierti?Din pacate asta e imposibil.Si sincer,daca nu poti sa ierti si sa mergi mai departe,cu toate ca simti ceva ptr ea,relatia nu va merge.
0

#33 Utilizator offline   dandare 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 03-August 07

Scris 04 August 2007 - 10:41 AM

Vezi postareaDeroude, la Aug 4 2007, 10:34 AM, a spus:

Meh, ma tem atunci ca esti intr-o situatie imposibila: ea nu ti-a gresit cu nimic, deci nu se pune problema de iertare, tu nu te faci vinovat de gelozie (asa zici cel putin), deci nu se pune nici problema de convietuire.Tot ce pot sa-ti zic e : las-o moarta, uita de treaba aia. Repet: daca ea nu ti-ar fi spus, sansele ca tu sa afli singur erau minime si nici nu intra in discutie increderea in ea pentru ca pur si simplu nu stiai. ("Ce nu stii nu-ti poate face rau" © mafia)
Mda, dar se mai aprinde beculetzu din cand in cand, mai ales cand vreo persoana dornica de conversatie ne intreaba cum ne-am cunoscut :(

Vezi postareaDark_Dragon, la Aug 4 2007, 10:37 AM, a spus:

Pana la urma urmei,tu o iubesti sau nu???Daca da,mergi mai departe,daca nu,renunta.Tu ce ai vrea mai exact?Sa iti spunem noi cum sa o ierti?Din pacate asta e imposibil.Si sincer,daca nu poti sa ierti si sa mergi mai departe,cu toate ca simti ceva ptr ea,relatia nu va merge.
O iubesc, dar simt ca ma invart in cerc in legatura cu problema asta.Ma gandeam ca a mai fost cineva intr-o situatie similara.
0

#34 Utilizator offline   Inger Sedat 

• Pustiu...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 17-June 07

Scris 04 August 2007 - 11:22 AM

Vezi postareadandare, la Aug 4 2007, 11:41 AM, a spus:

Mda, dar se mai aprinde beculetzu din cand in cand, mai ales cand vreo persoana dornica de conversatie ne intreaba cum ne-am cunoscut :(
O iubesc, dar simt ca ma invart in cerc in legatura cu problema asta.Ma gandeam ca a mai fost cineva intr-o situatie similara.

Geez, uita mama ca nu are nici o treaba fosta ei relatie cu actuala...Ca doar nu v'ati cunoscut in timp ce o asistai tu cum se .... Gandeste'te strict la ce s'a intamplat intre voi, nu incerca sa'ti imaginezi cum si'o punea cu ala. Da, prietena mea a trecut prin asta cu actualul ei iubit. numai ca la ei a fost invers, el avea o relatie de genu' si cand s'a cuplat cu prietena mea, a lasat'o pe aia. nu au fost probleme, pe ea nu a deranjat'o asta, doar ca uneori se gandea ca ar putea reveni el la relatia anterioara ceea ce este imposibil. eu zic sa treci peste ca te framanti degeaba. fata a fost sincera cu tine, alta nici nu'ti spunea.
0

#35 Utilizator offline   anaid63 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 04 August 2007 - 11:41 AM

Vezi postareadandare, la Aug 4 2007, 11:41 AM, a spus:

Mda, dar se mai aprinde beculetzu din cand in cand, mai ales cand vreo persoana dornica de conversatie ne intreaba cum ne-am cunoscut :roll:O iubesc, dar simt ca ma invart in cerc in legatura cu problema asta.Ma gandeam ca a mai fost cineva intr-o situatie similara.

Pana nu iti faci ordine in ganduri ,nu o sa poti sa reusesti sa iesi din.....cercul in care,te tot invarti ! :( Daca o iubesti,atunci lasa .nelamuririle (ca fata nu te-a inselat ,deloc,chiar a fost sincera ).Si ,merita sa dai o sansa ,iubirii,tale ! Incearca! :tease:
0

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Femei mature vs. femei