sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

familia sau persoana cu care esti? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   andrutza_ 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 03-August 07

Scris 03 August 2007 - 04:47 PM

salut.. am si eu o pb...
sincer acu nu stiu cu ce sa incep dat am sa incerc sa fiu cat mai explicita posibil
eu am un frate geaman, si in ultimul timp ne ceratm tot mai des, motivul? relatia mea..... sincer nush ce sa fac.... e total impotriva, sau mai bine spun nu-l sufera pe prietenul meu, si tot imi scoate mie ochii. cand sunt faza in fata e ff amabil , si dscuta ca intre doi prieteni dar cand raman numa eu cu frate'miu gata, incep si reprosurile.....nu zic ca in unele lucruri nu a avea dreptate dar totusi... eu aleg si nu el... pana la urma conteaza ce simt eu....
am inceput sa ma cert cu el de cand am inceput sa am cat de cat o relatie sa spunem serioasa, ma certam cu le si inainte dar acu e ceva de groaza.. mai ales de cand el e singur(a avut oarece relatie dar nu a mai mers si acu e singur), e ca si cum i-ar fi ciuda ca eu am pe cineva si el nu... sau ceva de genul....
e adevarat ca de cand sunt cu prietenul meu, oarecum nu am mai iesit cu trupa de amici cu care ieseam inainte (trupa in care era si fratemiu normal, ca pana la urma suntem gemeni, am fost colegi de clasa si acu suntem si colegi la faculate) adica se intampla sa primesc invitatie in oras si dintr-o parte si din alta , si incerc sa impac ambele parti, uneori ies cu amici si uneori doar cu iubitul...
acu multi ar spune da bine, de ce nu iesi atat cu amici cat si cu prietenul(sa-l incadrez si pe el in trupa mea)... ei bine prietenul meu e ceva mai mare ca mine, nu cu mult(4 ani) si e diferit fata de amici mei de pana atunci...adica oarecum se simte ciudat printre prieteni mei si colegii mei(in special intre baieti, ca el nu-si mai permite unele chestii, adica nu mai face nebunelile care le fac astia de 18-19 ani, oarecum sa spunem ca e ceva mai matur)
ok, sa spunem ca ar iesi cu ai mei, adica trupa mea, da nu-l inghite frate'miu si mereu se transforma totul intr-o discutie incordata.. si oarecum frate'miu i-a convins si pe ceilalti sa nu-l accepte.....chiar nu inteleg oricat m-as chinui... nu pot sa aleg intre ei.... frate'miu e fratemiu, si iubitul e iubitul... dar m-am saturat sa ma cer tot timpul pe motivul asta...
la inceput nici mama nu a fost deacord cu el dar a trecut de faza aia, l-a cunosc si nu mai spune nimic, dar frate'miu e de groaza.....face ce face si imi scoate ochii ca iar ies cu "ala", sau ca iar ma sunat "ala".
inteleg, vrea sa ma protejeze, da totusi cred ca exagereaza... nici macar nu se chinuie sa-l cunosca pe prietenul meu... de la inceput, numa cat i-a auzit nume, fara sa-l fi vazut vreo data, de fapt cand a auzit ca as fi cu cineva pe care el nu stie, a spus clar nu... si nu inteleg de ce.....si oricat as incerca sa-l fac sa accepte sau macar sa cunoasca si apoi sa comenteze, nu reusesc.... si chiar nush ce sa fac....
mama deja cedeaza si ea, nu mai suporta sa ne vada ca ne certam...cat timp am fost singura, fara vre-o relatie serioasa,(adica asa ieseam o data , de doua ori si gata) era ok....,
chiar si dak el avea o relatie, da cu o tipa din prieteni comuni..., eu nu am zis nimic cand el avea pe cineva, si eu eram singura, chiar dak nici mie nu prea mi-a placut ideea de a fi cu tipa respective, i-am sp o data si apoi l-am lasat sa decida el....dar el e ceva de groaza :good: ;)
si acu m-am certat cu el, iar mama o facea pe-arbitru inre noi
cum sa-i fac sa se inteleaga? sau ce aleg? pace in familie si fara certurile cu frate'miu sau placerea de a fi cu cel la care tin? ce fac? :cheer:
0

#2 Utilizator offline   Inger Sedat 

• Pustiu...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 17-June 07

Scris 03 August 2007 - 05:06 PM

Incearca sa'l ignori si o sa inteleaga singur ca tu alegi nu el. Nu te mai certa ca nu ajungeti nicaieri asa, doar lasa'l in pace sa zica ce vrea si tu fa ce stii, si ce iti doresti.
0

#3 Utilizator offline   mirela b 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 05-January 07

Scris 03 August 2007 - 05:13 PM

Dar tatal unde e?
0

#4 Utilizator offline   andrutza_ 

• Boboc
  • Pip

Scris 03 August 2007 - 05:28 PM

Vezi postareaa browser, la Aug 3 2007, 06:13 PM, a spus:

Dar tatal unde e?
tata nu e si nu a fost niciodata de cand aveam 2 ani, parinti sunt despartiti de atunci

Vezi postareaVampiritza07, la Aug 3 2007, 06:06 PM, a spus:

Incearca sa'l ignori si o sa inteleaga singur ca tu alegi nu el. Nu te mai certa ca nu ajungeti nicaieri asa, doar lasa'l in pace sa zica ce vrea si tu fa ce stii, si ce iti doresti.
nu pot sa-l ignore, e fratele meu geaman, suntem, impreuna de cand ne-am nascut.... si sincer mi s-ar parea normal macar sa fim prieteni... sa pot sa discut si eu cu el.... pana la urma suntem frati.. nu pot pur si simplu sa trec pe langa si gata... :good:
0

#5 Utilizator offline   herbert 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-June 07

Scris 03 August 2007 - 05:32 PM

Faci ce doresti tu, ce simti tu, si e bine sa stai de vorba si cu parintii. Nu sa faci neaparat ce ti-ar zice ei, dar sa-i tii aproape de tine, sa te inteleaga. Cat despre fratele tau lasa-l in pace. Te iubeste si este posesiv. Vrea sa-ti impuna modelul lui. Nu se poate. Nu te certa cu el. Glumeste cu el si o sa se obisnuiasca cu alegerea facuta de tine. Asadar TU DECIZI, dar stai aproape de familie.
0

#6 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 03 August 2007 - 05:54 PM

odata si odata tot tre sa parasesti cuibul, dar sa ai grija cu ce-l dai la schimb. :good:
0

#7 Utilizator offline   andrutza_ 

• Boboc
  • Pip

Scris 03 August 2007 - 06:00 PM

Vezi postareamica_curioasa, la Aug 3 2007, 06:54 PM, a spus:

odata si odata tot tre sa parasesti cuibul, dar sa ai grija cu ce-l dai la schimb. :good:

sunt contienta ca o data si-o data tot plec dar nu e asta pb acum, ca pana la urma mama nu are nici o pb cu prietenul meu, si mai ales ca inca nu se pune pb de ceva ff serios, adik inca nu plec din casa , am scoala, nu ma gandesc eu la maritis, problema e ca de cand am pe cineva sa spunem mai serios nu ma inteleg cu fratele meu deloc,
nici nu vreau sa-mi imaginez ce ar fi dak i-as spuen si ceva de genul ca m-as muta cu prietenul meu.... mama nu cred ca ar face chiar urat , da frate'miu cred ca ar exploda....
nu ca as tine neaparat cont de parerea lui dar oricum, nu cred ca ar mai vorbi cu mine
0

#8 Utilizator offline   mirela b 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 05-January 07

Scris 03 August 2007 - 06:08 PM

Vezi postareaandrutza_, la Aug 3 2007, 09:00 AM, a spus:

sunt contienta ca o data si-o data tot plec dar nu e asta pb acum, ca pana la urma mama nu are nici o pb cu prietenul meu, si mai ales ca inca nu se pune pb de ceva ff serios, adik inca nu plec din casa , am scoala, nu ma gandesc eu la maritis, problema e ca de cand am pe cineva sa spunem mai serios nu ma inteleg cu fratele meu deloc,
nici nu vreau sa-mi imaginez ce ar fi dak i-as spuen si ceva de genul ca m-as muta cu prietenul meu.... mama nu cred ca ar face chiar urat , da frate'miu cred ca ar exploda....
nu ca as tine neaparat cont de parerea lui dar oricum, nu cred ca ar mai vorbi cu mine

Probabil ca simte nevoia sa fie protector, ca un fel de tata pentru tine. Sa nu te inhaitezi cu tipi nepotriviti. Si probabil din frica sa nu o dai iin bara, i se par toti nepotriviti. Cred ca din dragoste se manifesta asa. Da' tre' sa-i explici frumos ca nu esti handicapata si ca nu e cazul sa se streseze. Spune-i ca nu ai ganduri de maritis cu primul venit, sa stea linistit si sa aiba incredere in tine. Spune-i ca-i multumesti pentru grija pe care ti-o poarta. Dar fii sincera. O sa se calmeze. Daca nu, schimba-te tu. Incearca sa nu te mai afecteze. Pe el nu ai cum sa-l schimbi.
0

#9 Utilizator offline   andrutza_ 

• Boboc
  • Pip

Scris 03 August 2007 - 06:19 PM

Vezi postareaa browser, la Aug 3 2007, 07:08 PM, a spus:

Probabil ca simte nevoia sa fie protector, ca un fel de tata pentru tine. Sa nu te inhaitezi cu tipi nepotriviti. Si probabil din frica sa nu o dai iin bara, i se par toti nepotriviti. Cred ca din dragoste se manifesta asa. Da' tre' sa-i explici frumos ca nu esti handicapata si ca nu e cazul sa se streseze. Spune-i ca nu ai ganduri de maritis cu primul venit, sa stea linistit si sa aiba incredere in tine. Spune-i ca-i multumesti pentru grija pe care ti-o poarta. Dar fii sincera. O sa se calmeze. Daca nu, schimba-te tu. Incearca sa nu te mai afecteze. Pe el nu ai cum sa-l schimbi.

stiu ca vrea sa ma protejeze.. si am incercat sa-i explic ca totusi am si eu grija de mine si ca am un cap pe umeri pana la urma, dar el pace, nu vrea sa-l accepte pe prietenul meu.. nu zic, poate o avea dreptate in felul lui, dar dak imi scoate ochii mereu din cauza lui nu ajunge nicaieri...sunt momente cand vorbim si calm, dar doar at cand nu are legatra cu relatia mea, dace e vorbe de el si de relatiile lui totul e ok, il ascult, dak pot il ajut, dar nu vrea sa aplice chestia asta si invers... am sa mai incerc sa vorbesc cu el.. da cred ca abia cand vom pleca la facultate, si prietenul meu va ramane aici in oras, vom putea spune ca ne intelegem iar ca frati ce suntem :good:<
0

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis de ce ne place atat de mult "Saint Valentines"? Dulcica  8 6.357
Topic inchis Sa va povestesc si eu
Sufar din dragoste pt ea :(( !
Lost4ever  111 11.108
Hot Topic (New) persoane dificile!
de ce cu trecerea timpului e din ce in ce mai greu sa gasesti persoana
clotilde  59 12.226
Topic inchis Atasamente Dragostea in privinta omului. Anabol  42 11.014
Hot Topic (New) Atasamente Cum te manifesti ?
Cand faci sex ..ce reactii ai ? Exlusiv femeilor
master_mind  286 30.806