Scris 26 October 2007 - 10:33 AM
dn_in_vn, ai mare grija! parerea mea este ca nu ai decat o solutie sa iti poti pastra sotul langa tine, dar trebuie sa risti si sa te joci cu mintea lui.Nu il vei misca daca te vede disperata, certareata, cicalitoare, plangacioasa...il va face ori sa se enerveze ori sa se ascunda mai binetrebuie sa te gandesti ca orice ar zice el de femeia asta, daca acea femeie se tot vede cu el si insista, la cei 30 de ani ai ei, nu insista DOAR ca sa se vada cu el sa vb ca ii face placere sa vb la o cafea. probabil ca vrea o relatie, si daca el din partea ta va da de cearta, cicaleala si plansuri, se va refugia in bratele aceleia...si tu vei pierde. cati barbati nu renunta la casnicie, la copii, la casa, avere etc...pt cate o femeie noua, care ca la orice inceput de relatie ,nu il cicaleste, nu il verifica, nu il intreaba nimic, nu-i cere nimic, decat il face sa se simta binetu trebuie sa fii puternica!!!! trebuie sa fii foarte tare pe pozitie si sa-i spui f clar ca pt ceva nou ce nu inseamna nimic pt el si cu care in timp isi va da seama ca nu merita , va pierde totular trebui sa-i dai un ultimatum si sq-i zici ca daca nu termina instantaneu orice legatura cu acea femeie , poate sa isi faca bagajele si sa plece, ca tu nu ai nevoie de el, ca tu esti oricum mai tanara decat el si o femeie frumoasa si ca multi barbati roiesc in jurul taufa-l sa se simta cum te simti si tu, ca si cum ai fi cautata de barbati si curtata, daca vrei il pun eu pe prietenul meu sa se prefaca si sa te sune noaptea sa-ti vb vorbe dulci...sa vezi ce efect de disperare va avea asupra lui cand va simti ca sotia sa si tot ce a cladit in 20 de ani ii aluneca printre degete din cauza unei prostii si a unei copilarii de-a lui, barbat la andropauzadeci incepi prin a-l astepta acasa serioasa si spunandu-i scurt: daca nu termini cu copilarismele si nu-ti vine mintea la cap si termini cu femeia asta, poti sa-ti faci bagajele si sa pleci, nu avem nevoie de tine. sunt frumoasa, tanara si cautata...iar tu ma tii in locil lasi o ziapoi urmatoarea seara, il intrebi ce masuri a luat apropo de ce i-ai cerut tu sa faca. daca zice ca nimic, il obligi pe un ton f serios sa sune atunci de fata cu tine la femeia aceea si sa puna convorbirea pe speaker si sa-i spuna femeii ca el isi iubeste fam si sotia si ca nu vrea sa mai vb vreodata cu ea si ca ea poate sa isi stearga nr lui din telsi daca el refuza, ii spui sa inceapa sa impacheteze si sa plece din casa si ii spui ca maine depui actele de divort si ca nu mai ai nevoie de el.fii foarte convingatoare, sa vada ca nu glumesti si ca esti in stare daca ceva va avea vreun efect asupra lui, sa-l faca sa vina cu picioarele pe pamant, acest lucru il va face, si nume sa te vada pe tine f hotarata si decisa si sa vada ca nu depinzi de el.iar dac el nu va face in continuare nimci si va impacheta si va pleca, atunci sa nu dai inapoi...sa ramai pe pozitie si sa te tii de cuvant cu depusul actelor de divort. Credde-ma ca iti dau acest sfat ca urmare a ceea ce am trait si eu, nu aberez.Te vad o femeie firava, moale, nu mai fi asa in fata lui. Arata-i ca te-a inrait prostia lui si ca esti o femeie care e in stare mai degraba sa renunte la casnicia ei decat sa fie prostita si calcata in picioare, pt ca de fapt asta face sotul tau. pana cand tu nu vei realiza ca el a terminat orice leg cu aceasta femeiae tu nu vei mai avea zile senine, iar pana cand vei reusi sa-ti recastigi increderea in el, va mai trece....muuuult timp!bafta multa si mai tine-ne la curent cu ce mai faci!si inca ceva...vad ca problema ta a inceput prin luna august, poate chiar mai devreme...acum suntem in octombrie...ce s-a mai intamplat in aceste luni? cum au evoluat lucrurile?se mai vede inca cu ea, sau nu iti mai spune?