sau Inregistrare

• 43 Pagini +
  • « Prima
  • 41
  • 42
  • 43
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

inselat in casnicie Evaluare topic: * * * * *

#421 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-February 07

Scris 22 October 2007 - 04:40 PM

Vezi postareaaniriV, la Aug 3 2007, 12:38 PM, a spus:

Vreau un sfat mic, vreau sa vorbesc cu cineva,sunt singura , am prieteni ca toata lumea dar nu am un priete adevarat cu care sa vorbesc , in afara de EL cu care am vb, foare mult , dar vreau un strain
Singura pers cu care am vorbit ca altfel o luam razna este fratele lui, care a fost total de partea mea ,care ma intelege , il condamna dar care nu a stiut ce sa ma sfatuisca ,doar atat mi-a zis sa nu accept sa fiu a doua , totul sau nimic,ca intelegea daca era o simpla aventura (si aste intelegea destul de greu, )
daca vreti spuneti-mi si mie ceva !!!!

Daca ti-a zis pe fata, s-ar putea sa ai noroc si chiar asa sa fie. Insa in NICIUN caz nu este doar ceva "spiritual". Asta inseamna in limbaj ca inca nu s-a hotarat daca sa i-o traga sau nu.

Daca vrei sa fii jmechera, nu fa scandal, zii ca esti bucuroasa ca si-a gasit pe cineva cu care sa vorbeasca si lasa-l asa vreo 2 saptamani. Dupa care, nefiind nicio problema, cere-i sa vorbeasca cu aia ceva, orice, din partea ta. Ca si cum ai avea nevoie de un sfat.
Dupa alta saptamana, incearca sa fii haioasa si sa propui o intalnire in trei sau....4 daca aia are pe cineva. Si ai castigat meciul, daca te abtii sa faci figuri sau scandal, ton tendentios, etc.....
Daca te tine pipota......

Aceasta postare a fost editata de zexelica: 22 October 2007 - 04:40 PM

0

#422 Utilizator offline   qusay 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 18-July 06

Scris 22 October 2007 - 09:08 PM

Perfect ce spune Zexe. Si o sa tina daca el nu a facut deja o pasiune pt ea. Pasiune adica obsesie. Iar pasiune poti sa faci pt cineva si cu si fara sex. Si nici macar nu tine de persoana ia ci de ce are el in minte.

Chiar daca tu castigi meciul merita sa te intrebi duap de ce el a simtit nevoia unei variatii, unei intimitati intelectual-spirituale, a unei provocari mentale. Poate fi varsta, naravul, o cautare a unui ceva ce nu a gasit nici in el nici in cuplu. Uneori cautarile astea sunt fortate, inhipuite, nevoi sufletesti carora nu li s egaseste alinare. Si nici macar nu este intuita cauza. Iar cel mai usor este sa dai vina, sa iti inchipui ca nu esti fericit in cuplu (pt ca, nu-i asa, altfel de ce ai simti nevoia sa discuti tainic cu altcineva..). Iar asta este un alt mit : cautam in afara ce nu gasim in cuplu. Pt ca cele mai multe extraconjugalitati (erotice sau nu) sunt rataciri si nu reale iubiri sau descoperiri ale sufletului pereche. Da, inima se poate insela. De fapt mintea care credem ca e inima.
0

#423 Utilizator offline   Anna Bella 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 25-October 07

Scris 26 October 2007 - 10:33 AM

dn_in_vn, ai mare grija! parerea mea este ca nu ai decat o solutie sa iti poti pastra sotul langa tine, dar trebuie sa risti si sa te joci cu mintea lui.Nu il vei misca daca te vede disperata, certareata, cicalitoare, plangacioasa...il va face ori sa se enerveze ori sa se ascunda mai binetrebuie sa te gandesti ca orice ar zice el de femeia asta, daca acea femeie se tot vede cu el si insista, la cei 30 de ani ai ei, nu insista DOAR ca sa se vada cu el sa vb ca ii face placere sa vb la o cafea. probabil ca vrea o relatie, si daca el din partea ta va da de cearta, cicaleala si plansuri, se va refugia in bratele aceleia...si tu vei pierde. cati barbati nu renunta la casnicie, la copii, la casa, avere etc...pt cate o femeie noua, care ca la orice inceput de relatie ,nu il cicaleste, nu il verifica, nu il intreaba nimic, nu-i cere nimic, decat il face sa se simta binetu trebuie sa fii puternica!!!! trebuie sa fii foarte tare pe pozitie si sa-i spui f clar ca pt ceva nou ce nu inseamna nimic pt el si cu care in timp isi va da seama ca nu merita , va pierde totular trebui sa-i dai un ultimatum si sq-i zici ca daca nu termina instantaneu orice legatura cu acea femeie , poate sa isi faca bagajele si sa plece, ca tu nu ai nevoie de el, ca tu esti oricum mai tanara decat el si o femeie frumoasa si ca multi barbati roiesc in jurul taufa-l sa se simta cum te simti si tu, ca si cum ai fi cautata de barbati si curtata, daca vrei il pun eu pe prietenul meu sa se prefaca si sa te sune noaptea sa-ti vb vorbe dulci...sa vezi ce efect de disperare va avea asupra lui cand va simti ca sotia sa si tot ce a cladit in 20 de ani ii aluneca printre degete din cauza unei prostii si a unei copilarii de-a lui, barbat la andropauzadeci incepi prin a-l astepta acasa serioasa si spunandu-i scurt: daca nu termini cu copilarismele si nu-ti vine mintea la cap si termini cu femeia asta, poti sa-ti faci bagajele si sa pleci, nu avem nevoie de tine. sunt frumoasa, tanara si cautata...iar tu ma tii in locil lasi o ziapoi urmatoarea seara, il intrebi ce masuri a luat apropo de ce i-ai cerut tu sa faca. daca zice ca nimic, il obligi pe un ton f serios sa sune atunci de fata cu tine la femeia aceea si sa puna convorbirea pe speaker si sa-i spuna femeii ca el isi iubeste fam si sotia si ca nu vrea sa mai vb vreodata cu ea si ca ea poate sa isi stearga nr lui din telsi daca el refuza, ii spui sa inceapa sa impacheteze si sa plece din casa si ii spui ca maine depui actele de divort si ca nu mai ai nevoie de el.fii foarte convingatoare, sa vada ca nu glumesti si ca esti in stare daca ceva va avea vreun efect asupra lui, sa-l faca sa vina cu picioarele pe pamant, acest lucru il va face, si nume sa te vada pe tine f hotarata si decisa si sa vada ca nu depinzi de el.iar dac el nu va face in continuare nimci si va impacheta si va pleca, atunci sa nu dai inapoi...sa ramai pe pozitie si sa te tii de cuvant cu depusul actelor de divort. Credde-ma ca iti dau acest sfat ca urmare a ceea ce am trait si eu, nu aberez.Te vad o femeie firava, moale, nu mai fi asa in fata lui. Arata-i ca te-a inrait prostia lui si ca esti o femeie care e in stare mai degraba sa renunte la casnicia ei decat sa fie prostita si calcata in picioare, pt ca de fapt asta face sotul tau. pana cand tu nu vei realiza ca el a terminat orice leg cu aceasta femeiae tu nu vei mai avea zile senine, iar pana cand vei reusi sa-ti recastigi increderea in el, va mai trece....muuuult timp!bafta multa si mai tine-ne la curent cu ce mai faci!si inca ceva...vad ca problema ta a inceput prin luna august, poate chiar mai devreme...acum suntem in octombrie...ce s-a mai intamplat in aceste luni? cum au evoluat lucrurile?se mai vede inca cu ea, sau nu iti mai spune?
0

#424 Utilizator offline   dn_in_vn 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 02-August 07

Scris 26 October 2007 - 01:23 PM

Revin. Si revin pt ca ultimile raspunsuri la acest subiect nu-si mai au rost, pt ca am anuntat deja ca totul este bine.Este incredibil pt. unii din voi , dar chiar sunt linistita si pot sa zic,si fericita.V-am spus si va repet ca din momentul in care SINGUR mi-a zis ca nu o s-o mai sune(lucru pe care eu il ceream si el i-mi spunea sa nu-i spun ce sa faca si sa am incredere in el), deci de cand singur mi-a ZIS eu am crezut .De ce?Nu sunt naiva,il cred pur si simplu pt. ca eset omul cu care am trait 20ani,omul care nu mi-a facut probleme niciodata, omul care a fost baza pt mine si care ,cand mi-a zis ceva asa a fost.Care atunci cand spune ceva stiu ca ma bazez pe el.Apoi, poate unii din voi nu crede ti dar el nu a consumat acea relatie,asa a fost sa fie...Si cred si acest lucru...Asa a fost sa fie...Au ramas doar la stadiul de cafea si discutii ,care binenteles, pana la urma ....????!!!!Dar v-am mai zis ca ratiunea a invins.Si din partea lui si din partea ei a fost aceasta ratiune. Suntem linistiti .In primele zile dupa acest anunt el a fost putin mai abatut si trist?,dar eu i-am fost alaturi,nu l-am cicalit si nu l-am sacait cu "acea" problema.El, de partea cealalta, s-a purtat normal cu mine ,ca de obicei de altfel.Si vreau sa va zic ca totul (acea mica incordare) a trecut neasteptat de repede.Incredibil de repede.Suntem normali, ne vedem de:munca,casa,familie. Chiar ca un lucru mai bun este ca iesim mult mai mult din casa si plecam mai des in excursii. Telefonul este "la liber",chiar nu ma mai streseaza.Asta a fost.Si nu o sa mai stau stresata pt. ca stiu ca daca am trecut de acest"HOP" ,nu o sa se mai intample.Nu este genul.Daca era genul ala de barbat stiam,simteam,aveam expetimente pana acum.Din cauza asta am fost si asa disperata cand am cerut ajutorul.Si va multumesc.Am descoperit prieteni,unul chiar foarte bun.Unul care m-a jutat foarte mult, unul care nu este psiholog cu diploma ,este psiholog cu har.Sa aveti parte numai de lucruri frumoase!
0

#425 Utilizator offline   Anna Bella 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 25-October 07

Scris 26 October 2007 - 03:34 PM

dn_in_vn, ma bucur pentru tine, ma bucur ca nu a fost nevoie de masuri mai drastice, si sper sa fii fericita in continuare si sa nu mai intampini greutati. totusi, nu te culca pe o ureche, nimeni nu merita sa fie calcat in picioare astfel. si nu uita prin cate ai trecut din cauza unei "pase" ale barbatului tau!
invata sa nu mai ierti. Tu esti mai importanta decat el!
0

#426 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 27 October 2007 - 10:24 PM

Vezi postareadn_in_vn, la Oct 26 2007, 02:23 PM, a spus:

.Sa aveti parte numai de lucruri frumoase!

Si tu !
Si....felicitari sotului ! Un om ce-si poate controla viata , simturile , dorintele .
Un om pt care , moralitatea , fericirea familiei lui , a fost mai presus decat ( poate) o altfel de fericire a lui. :o:
0

#427 Utilizator offline   Orbital 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 17-October 07

Scris 29 October 2007 - 02:36 PM

Vezi postareabydy, la Oct 27 2007, 10:24 PM, a spus:

Si tu !
Si....felicitari sotului ! Un om ce-si poate controla viata , simturile , dorintele .
Un om pt care , moralitatea , fericirea familiei lui , a fost mai presus decat ( poate) o altfel de fericire a lui. :o:

Felicitari cui? Sotului? Ce simturi si-a controlat specimenul? Si la ce moralitate faci referire?Sau difera filmul?
0

#428 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 07 November 2007 - 08:54 AM

Vezi postareadn_in_vn, la Oct 26 2007, 01:23 PM, a spus:

Revin. Si revin pt ca ultimile raspunsuri la acest subiect nu-si mai au rost, pt ca am anuntat deja ca totul este bine.Este incredibil pt. unii din voi , dar chiar sunt linistita si pot sa zic,si fericita.V-am spus si va repet ca din momentul in care SINGUR mi-a zis ca nu o s-o mai sune(lucru pe care eu il ceream si el i-mi spunea sa nu-i spun ce sa faca si sa am incredere in el), deci de cand singur mi-a ZIS eu am crezut .De ce?Nu sunt naiva,il cred pur si simplu pt. ca eset omul cu care am trait 20ani,omul care nu mi-a facut probleme niciodata, omul care a fost baza pt mine si care ,cand mi-a zis ceva asa a fost.Care atunci cand spune ceva stiu ca ma bazez pe el.Apoi, poate unii din voi nu crede ti dar el nu a consumat acea relatie,asa a fost sa fie...Si cred si acest lucru...Asa a fost sa fie...Au ramas doar la stadiul de cafea si discutii ,care binenteles, pana la urma ....????!!!!Dar v-am mai zis ca ratiunea a invins.Si din partea lui si din partea ei a fost aceasta ratiune. Suntem linistiti .In primele zile dupa acest anunt el a fost putin mai abatut si trist?,dar eu i-am fost alaturi,nu l-am cicalit si nu l-am sacait cu "acea" problema.El, de partea cealalta, s-a purtat normal cu mine ,ca de obicei de altfel.Si vreau sa va zic ca totul (acea mica incordare) a trecut neasteptat de repede.Incredibil de repede.Suntem normali, ne vedem de:munca,casa,familie. Chiar ca un lucru mai bun este ca iesim mult mai mult din casa si plecam mai des in excursii. Telefonul este "la liber",chiar nu ma mai streseaza.Asta a fost.Si nu o sa mai stau stresata pt. ca stiu ca daca am trecut de acest"HOP" ,nu o sa se mai intample.Nu este genul.Daca era genul ala de barbat stiam,simteam,aveam expetimente pana acum.Din cauza asta am fost si asa disperata cand am cerut ajutorul.Si va multumesc.Am descoperit prieteni,unul chiar foarte bun.Unul care m-a jutat foarte mult, unul care nu este psiholog cu diploma ,este psiholog cu har.Sa aveti parte numai de lucruri frumoase!

FELICITARI
Sper ca ajutorul primit prin Roportal sa-ti fi adus linistea in casnicie si salvarea familiei tale.
Indiferent ce vor fi zis ''moralistii'' lupta pentru pastrarea echilibrului tau si al lui. Merita.
Bre, cine-i cel cu harul?......:doh:)
Te invit la o cafea?

Aceasta postare a fost editata de puiu.t: 07 November 2007 - 08:55 AM

0

#429 Utilizator offline   J0' 

• i wanna live forever.. so far, so good :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-October 05

Scris 08 November 2007 - 09:57 AM

cazul a fost deja rezolvat .. continuarea topicului nu isi mai are rostul ..
0

Impartaseste acest subiect:

• 43 Pagini +
  • « Prima
  • 41
  • 42
  • 43
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Fostele iubiri...
Are rost sa luptam pt prietenia fostelor iubiri?
Darianna  4 5.530
Topic inchis Sunt in dilema
nu stiu ce decizie sa iau
Valy21  69 6.111
Topic inchis Dilema * * * - -
am fost inselat
Cristi din prahova  324 19.761
Topic inchis ma doare
dragoste
adevarul  33 12.807
Hot Topic (New) Sentimentul de vinovatie Nelinistita  132 18.137