sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

schimbare administrator password la win vista am cam imbulinat-o Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   unabletobenarcis 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 02 August 2007 - 11:26 AM

recent mi am schimbat parola cea scurta intr-una mai lunga si problema este urmatoarea: am uitat parola peste noapte. ma gandeam ca o solutie ar fi sa mi reinstalez windowsul dar asta ar insemna la cat de pretentios e vista ul sa mi formatez partitiile ceea ce nu vreau, si nu prea pot duce hdd ul la altcineva deoarece vorbim de un laptop si imi este cam greu sa fac toata treaba asta. oricum ideea e ca as prefera o alta solutie pe cat posibil, iar solutia nu o cunosc , de aceea va rog sa ma ajutati. va multumesc!
0

#2 Utilizator offline   argv 

• Wanderer
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 02 August 2007 - 01:28 PM

Vezi postareaunabletobenarcis, la Aug 2 2007, 11:26 AM, a spus:

recent mi am schimbat parola cea scurta intr-una mai lunga si problema este urmatoarea: am uitat parola peste noapte. ma gandeam ca o solutie ar fi sa mi reinstalez windowsul dar asta ar insemna la cat de pretentios e vista ul sa mi formatez partitiile ceea ce nu vreau, si nu prea pot duce hdd ul la altcineva deoarece vorbim de un laptop si imi este cam greu sa fac toata treaba asta. oricum ideea e ca as prefera o alta solutie pe cat posibil, iar solutia nu o cunosc , de aceea va rog sa ma ajutati. va multumesc!

Vezi daca chestia asta http://home.eunet.no...d/bootdisk.html functioneaza si in Vista; in XP merge dar in Vista habar n-am...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi windows stricat predator  1 3.800
Replici noi nu pot sa instalez IE8
help plz
Djlamaiee  2 1.667