sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Proiectul L.U.C.I.D. ..fratele cel mare Evaluare topic: * * * * *

#21 Utilizator offline   Schimbarea Perceptiei 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-February 07

Scris 01 August 2007 - 05:40 PM

Dupa cum vezi implementarea incepe in tarile mici, salb dezvoltate care nu stiu cu ce se manaca securitatea si ce e ala "privacy", riscurile totalitarismului :

Citeaza

In Thailanda s-a introdus unul dintre cele mai moderne si sofisticate sisteme de control a identitatii, cu echipamente digitale care in tarile occidentale sunt prohibite, realizāndu-se o supraveghere stricta asupra activitatii zilnice a cetatenilor.

Alte sisteme de supraveghere cu ajutorul "smart cards" sunt deja functionale in Taiwan, Guatemala, precum si in tarile din nordul Africii.

Aceasta postare a fost editata de Schimbarea Perceptiei: 01 August 2007 - 05:40 PM

0

#22 Utilizator offline   Costty 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 31-January 06

Scris 01 August 2007 - 05:54 PM

Numarul 6
1. Se reprezinta grafic pe eticheta identic cu liniile duble de la
inceputul, mijlocul si finalul codului (etichetele tip EAN-13 si UPC-A).
2. Este recunoscut de catre computer la citirea caracterelor de control
guard bars prin numarul binar 101.
Cu alte cuvinte, cele trei guard bars ale codurilor barate EAN-13 si
UPC-A exprima invariabil pe orice eticheta cifrele 6-6-6!

Sa vedem acum ce inseamna a avea numarul 666 pe buletin. Dupa cum se stie, noile cartele de identitate nu vor purta numele scris in detaliu, ci codificat sub forma unui numar denumit Cod Numeric Matricol Unic (C.N.M.U.). Acest cod imi este atribuit numai mie si ma va insoti toata viata. Are deci calitatea unui nume. Asadar, oriunde in lume, in momentul folosirii cartelei, scannerul va afisa codul meu personal (adica numele meu codificat, identitatea codificata a sufletului meu) si, comparānd cu datele existente in memorie, ma va recunoaste sub toate aspectele personalitatii mele. Insa acest cod numeric, C.N.M.U., pentru a putea fi usor citit de echipamentele electronice, este codificat in sistem bar code. Dintre toate tipurile de bar code, initiatorii programului de indosariere au ales cel mai controversat, mai raspāndit si mai rau famat tip de codificare: EAN-13, cod care cuprinde invariabil in structura sa,
indiferent de identitatea persoanei, numarul 666.

Asadar, noul meu cod va fi alcatuit din doua parti: una este codificarea identitatii mele, a numelui meu, deci a sufletului meu, iar cealalta este codificarea 666. Deschizānd insa Cartea Apocalipsei, vedem la capitolul 13 ca 666 este "un numar de om", deci codificarea unui nume de om - numele lui Antihrist!
Totodata, Scriptura numeste numarul 666 uneori "semnul fiarei", alteori "numele fiarei", iar alteori "numarul numelui fiarei". Citind insa cu atentie versetul , observam fara dificultate ca toate aceste calitati sunt echivalente "(...) decāt numai cel ce are semnul = adica numele fiarei, = sau
numarul numelui fiarei" (Apoc. 13, 17).
17. Īncāt nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decāt numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
0

#23 Utilizator offline   ActorGrabit 

• observator incomod
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 12-January 07

Scris 01 August 2007 - 10:04 PM

Cu riscul de a fi considerat paranoic, sarit de pe fix sau alte alea, mi-as permite totusi sa ma intreb: Oare programul asta recent inititat de Guvernul Tariceanu II cu ANALIZELE OBLIGATORII ale fiecarui roman nu poate fi o modalitate foarte buna de monitorizare si controlare agresiva a oamenilor, bineinteles sub paravanul ireprosabil al evaluarii starii de sanatate a populatiei unei tari proaspat integrate in UE ?! Merg prea departe, nu?

Aceasta postare a fost editata de ActorGrabit: 01 August 2007 - 10:04 PM

0

#24 Utilizator offline   Costty 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 01 August 2007 - 11:19 PM

detaliaza.. la prima vedere nu vad nimic rau in asta..
0

#25 Utilizator offline   Doctype 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 02 August 2007 - 01:05 AM

Vezi postareaActorGrabit, la Aug 1 2007, 11:04 PM, a spus:

(...) Oare programul asta recent inititat de Guvernul Tariceanu II cu ANALIZELE OBLIGATORII ale fiecarui roman nu poate fi o modalitate foarte buna de monitorizare si controlare agresiva a oamenilor, (...)

Ba da, toate datele culese despre starea de sănătate şi nu numai, precum şi rezultatele analizelor, intră īntr-o bază de date. Acces la baza de date nu se ştie cine are, iar īn viitor cu atāt mai puţin. Trebuie menţionat că informaţiile nu sunt transmise secretizat, adică doar cu iniţiale (cum se obişnuieşte īn lumea ştiinţifică), ci īn clar, cu nume, prenume, cod numeric.
0

#26 Utilizator offline   Schimbarea Perceptiei 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 02 August 2007 - 03:56 AM

Sa nu uitam ca bazele de date au fost introduse prima oara de catre IBM pentru inregistrarea evreilor din campurile de concentrare naziste - citeste aici >>...

Deci computerele au fost inventate de fapt pentru evidenta detinutilor/populatiei ; ca acum avem net si jocuri in retea, e doar o chestiune de "distractie".

Aceasta postare a fost editata de Schimbarea Perceptiei: 02 August 2007 - 03:58 AM

0

#27 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 02 August 2007 - 11:13 AM

Vezi postareaCostty, la Aug 1 2007, 06:54 PM, a spus:

Acest cod imi este atribuit numai mie si ma va insoti toata viata. Are deci calitatea unui nume. Asadar, oriunde in lume, in momentul folosirii cartelei, scannerul va afisa codul meu personal (adica numele meu codificat, identitatea codificata a sufletului meu) si, comparānd cu datele existente in memorie, ma va recunoaste sub toate aspectele personalitatii mele.
..................................
17. Īncāt nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decāt numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.

Dar avānd īn vedere dorinţa (legitimă) a oamenilor de a apela la anonimat, se vor crea īn permanenţă soluţii pentru păstrarea acestui anonimat. Banii numerar (cash) reprezintă o expresie cāt se poate de clară de aplicare cu succes a acestei dorinţe de păstrare a anonimatului.

Am găsit un text edificator īn acest sens, imprimat pe o bancnotă germană din 1908, pe vremea cānd oamenilor li se explica chiar pe bancnotă rolul acesteia: "cel care va prezenta această bancnotă la casieria centrală din Berlin a băncii, va primi valoarea īn aur a sumei de 1.000 de mărci, fără a-i fi verificată identitatea" (am citat din memorie, dar pot găsi si bancnota cu textul original in germană)

Mai aproape de timpurile noastre, companiile de telefonie mobilă oferă cartelele prepay, la care identitatea utilizatorului nu este verificată, iar telefoanele publice, fie ele cu monedă sau cartelă, oferă şi ele protecţia anonimatului.
0

#28 Utilizator offline   Costty 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 02 August 2007 - 11:14 AM

hai sa nu vedem totul in negru.. computerele au fost inventate pentru folosul armatei pentru a decodifica/codifica mesaje
0

#29 Utilizator offline   Schimbarea Perceptiei 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 02 August 2007 - 03:20 PM

Ba NU - colaborarea IBM-ului cu Nazistii e notorie.... sunt documentare pana si pe Discovery...
0

#30 Utilizator offline   calliope 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-September 06

Scris 02 August 2007 - 05:00 PM

Costi fa bine si lasa mistica din povestea asta ,ca te citeste Sikarian si incepe show-ul :D .Spuneai catre Schimbarea sa lase masonii...eu iti zic sa lasi mistica crestina.
Cf sursei date de tine numai cei scrisi in cartea vietii de la inceputuri vor scapa de marcarea cu nr fiarei :D .Deci !
Liberul arbitru unde este ???...pe mine starea sata de marioneta ma irita cel mai tare...
When Satan is knocking at your door,
simply say,"Jesus, could you get that for me?!!"
:doh: :D :P :doh:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5