alergie la metal
Scris 31 July 2007 - 05:48 PM
Si pt ca foliculita nu mi-e de ajuns, mai am si alergie la metal... daca port un lant, bratara, curea, orice accesoriu metalic... in locul respectiv imi apare o iritatie care ma mananca ingrozitor... ulterior se transforma in rana deschisa, purulenta. chiar daca se vindeca la un moment dat, urma ramane!
dermatologul a fost foarte optimist: nu mai purta niciodata metal! evident... este o prostie!
stiti cumva ce as putea face?
dermatologul a fost foarte optimist: nu mai purta niciodata metal! evident... este o prostie!
Scris 31 July 2007 - 07:32 PM
acelasi raspuns ti-l pot da si eu
nu mai purta metale. Singurele bijuterii pe care le pot purta sunt din aur. Nici macar un ceas cu bratara metalica nu pot purta pentru ca fac alergie.
Scris 31 July 2007 - 11:15 PM
asa am patit si eu...am alergie la nichel...
aveam intr`o perioada si la argint.. nu puteam purta cercei decat de aur... acum nu mai am alergie decat la nichel.. a trecut cealalta,.. cu timpul
aveam intr`o perioada si la argint.. nu puteam purta cercei decat de aur... acum nu mai am alergie decat la nichel.. a trecut cealalta,.. cu timpul
Scris 31 July 2007 - 11:32 PM
Yrn, la Jul 31 2007, 06:48 PM, a spus:
Si pt ca foliculita nu mi-e de ajuns, mai am si alergie la metal... daca port un lant, bratara, curea, orice accesoriu metalic... in locul respectiv imi apare o iritatie care ma mananca ingrozitor... ulterior se transforma in rana deschisa, purulenta. chiar daca se vindeca la un moment dat, urma ramane!
lasa tu dermatologul...du-te la un alergolog si o sa-ti dea un tratament si dupa aproximativ un an, daca nu e avansat vei putea purta din nou tot ce vrei
Scris 31 July 2007 - 11:39 PM
ChrisTinA_WhisperWind, la Aug 1 2007, 12:36 AM, a spus:
pai...la dermatolog rezolvi
de unde alergolog ??

eu stiu ca atunci cand esti alergic trebuie sa mergi la un alergolog...deoarece de fapt nu e nici o boala de piele ci anticorpii tai functioneaza aiurea....
un dermatolog nu e asa pregatit pentru asa ceva
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Intretinere naturista
intretinere cu masti naturiste |
bebelutza | 6 | 7.827 |
|
Cum sa arati sa sa te simti bine?
ti-se spune ca esti un nimeni?Aici invatam sa fim noi |