Aceasta postare a fost editata de fialminda: 30 July 2007 - 04:10 PM
Pagina 1 din 1
inscriere la OSIM
Scris 30 July 2007 - 04:09 PM
Pot sa ma inscriu la OSIM singura, fara sa apelez la un consultant?
Scris 01 August 2007 - 10:02 AM
-olivia-, la Jul 31 2007, 08:47 PM, a spus:
sa te inscrii tu, adica cum ? vrei sa te faci consilier sau vrei sa-ti inregistrezi ceva ?
daca doar vrei sa iti inregistrezi o marca sau altceva o poti face si singura ...
daca doar vrei sa iti inregistrezi o marca sau altceva o poti face si singura ...
scuze, m-am exprimat gresit, vreau sa inregistrez o marca. Am inteles ca este destul de complicat si ca plata ajunge si pana la 2.500 ron, este oare adevarat?
Scris 07 August 2007 - 12:26 AM
pai situl te ajuta mult
e un proces destul de lent dar te poti descurca si singura
primul pas este sa faci cererea care e tip si o gasesti pe site
o completezi si o inregistrezi
fiecare etapa dureaza maxim trei luni si daca ai noroc si marca pe care vrei sa o inregistrezi nu e asemanatoare cu alta si nu se gaseste cineva care sa ti-o conteste poti obtine certificatul de inregistrare sau mai bine zis decizia in vreo 6 luni.
te poti descurca si fara consilier in proprietate intelectuala, la ei e bine sa aplelezi cand primesti vreo contestatie.
eu te-as sfatui inainte de inregistrare sa comanzi o cercetare a numelui si eventual a imaginii daca ai vreuna, sa nu te trezesti cu surprize ca exista ceva la fel ca al tau. cercetarea costa ceva intr-adevar, din pacate nu mai sunt la curent cu preturile, dar te poate scuti pe viitor de neplaceri.
multa bafta si daca ai intrebari te rog ...
e un proces destul de lent dar te poti descurca si singura
primul pas este sa faci cererea care e tip si o gasesti pe site
o completezi si o inregistrezi
fiecare etapa dureaza maxim trei luni si daca ai noroc si marca pe care vrei sa o inregistrezi nu e asemanatoare cu alta si nu se gaseste cineva care sa ti-o conteste poti obtine certificatul de inregistrare sau mai bine zis decizia in vreo 6 luni.
te poti descurca si fara consilier in proprietate intelectuala, la ei e bine sa aplelezi cand primesti vreo contestatie.
eu te-as sfatui inainte de inregistrare sa comanzi o cercetare a numelui si eventual a imaginii daca ai vreuna, sa nu te trezesti cu surprize ca exista ceva la fel ca al tau. cercetarea costa ceva intr-adevar, din pacate nu mai sunt la curent cu preturile, dar te poate scuti pe viitor de neplaceri.
multa bafta si daca ai intrebari te rog ...
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sechestru bunuri pentru o datorie de 13,81 lei | rotaimpexbuzau | 2 | 527 |
|
Cum rezolvi legal daca esti atacat de cainele cuiva? | HareKrishna | 0 | 738 |
|
legislatie
acte prprietate casa |