Eu am o matusa..care in tinerete si-a trait cam mult tineretea..droguri,prostitutie,furt..
ea acum are un copil care va face in ianuare 18 ani(deci e capricorn)
copilul s-a nascut orb,in urma unui consultatii la doctor cand era mic s-a speriat de medic si de atunci a ramas mut..nu e surdo-mut ci doar mut ptr ca aude perferct...medicii i-au dat cam 8 ani de viata si el a ajuns la 18 ani..are mintea unui copil de 3 ani,abia poate sa mearga,nu poate sa manance singur,sa se imbrace..
poate matusa mea isi merita soarta,dar copilul?de ce tb sa se chinuie atat?la el nu stii cand e bucuros,trist...sta si se balangane in pat si aplauda in aer,mai prinde aerul in palme..
Mie mi se pare ca D-zeu e prea dur cu Marius,varul meu..pana la urma cel ce sufera e copilul si suferinta asta la nesfarsit..parca cu cat il tine in viata parca cu atat ii face in ciuda..nu-i ofera nici posibilitatea sa-si recapete vocea..
Ce explicatii puteti da?Ce ati face voi ca parinti daca ati avea copii cu probleme?..ati spune ca "domne a avut o viata plina de vicii in alta viata si acum plateste"
Vi se pare normal ca un copil sa plateasca atat de crud ptr greselile lui?care e limita?
Aceasta postare a fost editata de yvonne_ni2006: 30 July 2007 - 08:10 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS