sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Copilul nimanui Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   yvonne_ni2006 

• voglio restare cosi
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 30-June 06

Scris 30 July 2007 - 08:09 AM

O sa prezint o situatie reala si as dori ca fiecare(mai ales parintii sa se puna in urmatoarea situatie)

Eu am o matusa..care in tinerete si-a trait cam mult tineretea..droguri,prostitutie,furt..
ea acum are un copil care va face in ianuare 18 ani(deci e capricorn)
copilul s-a nascut orb,in urma unui consultatii la doctor cand era mic s-a speriat de medic si de atunci a ramas mut..nu e surdo-mut ci doar mut ptr ca aude perferct...medicii i-au dat cam 8 ani de viata si el a ajuns la 18 ani..are mintea unui copil de 3 ani,abia poate sa mearga,nu poate sa manance singur,sa se imbrace..

poate matusa mea isi merita soarta,dar copilul?de ce tb sa se chinuie atat?la el nu stii cand e bucuros,trist...sta si se balangane in pat si aplauda in aer,mai prinde aerul in palme..

Mie mi se pare ca D-zeu e prea dur cu Marius,varul meu..pana la urma cel ce sufera e copilul si suferinta asta la nesfarsit..parca cu cat il tine in viata parca cu atat ii face in ciuda..nu-i ofera nici posibilitatea sa-si recapete vocea..

Ce explicatii puteti da?Ce ati face voi ca parinti daca ati avea copii cu probleme?..ati spune ca "domne a avut o viata plina de vicii in alta viata si acum plateste"

Vi se pare normal ca un copil sa plateasca atat de crud ptr greselile lui?care e limita?

Aceasta postare a fost editata de yvonne_ni2006: 30 July 2007 - 08:10 AM

0

#2 Utilizator offline   Maąt 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 14-July 07

Scris 30 July 2007 - 08:20 AM

Vezi postareayvonne_ni2006, la Jul 30 2007, 09:09 AM, a spus:

O sa prezint o situatie reala si as dori ca fiecare(mai ales parintii sa se puna in urmatoarea situatie)

Eu am o matusa..care in tinerete si-a trait cam mult tineretea..droguri,prostitutie,furt..
ea acum are un copil care va face in ianuare 18 ani(deci e capricorn)
copilul s-a nascut orb,in urma unui consultatii la doctor cand era mic s-a speriat de medic si de atunci a ramas mut..nu e surdo-mut ci doar mut ptr ca aude perferct...medicii i-au dat cam 8 ani de viata si el a ajuns la 18 ani..are mintea unui copil de 3 ani,abia poate sa mearga,nu poate sa manance singur,sa se imbrace..

poate matusa mea isi merita soarta,dar copilul?de ce tb sa se chinuie atat?la el nu stii cand e bucuros,trist...sta si se balangane in pat si aplauda in aer,mai prinde aerul in palme..

Mie mi se pare ca D-zeu e prea dur cu Marius,varul meu..pana la urma cel ce sufera e copilul si suferinta asta la nesfarsit..parca cu cat il tine in viata parca cu atat ii face in ciuda..nu-i ofera nici posibilitatea sa-si recapete vocea..

Ce explicatii puteti da?Ce ati face voi ca parinti daca ati avea copii cu probleme?..ati spune ca "domne a avut o viata plina de vicii in alta viata si acum plateste"

Vi se pare normal ca un copil sa plateasca atat de crud ptr greselile lui?care e limita?

Nu este normal ca pruncii sa plateasca greselile parintilor . Acestia trebuie sa-si primeasca pedeapsa daca au gresit pentru cat au gresit , copii nu au absolut nici-o vina pentru ca parintii lor nu au stiut sa-si traiasca viata in decenta si liniste .

Varul tau , probabil este fericit in lumea lui si prin aceasta cea care sufera cel mai mult este matusa ta . Nu spun ca este corect sa se intample acest lucru , insa aceasta este legea nescrisa a platii .
0

#3 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cārcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 31-October 05

Scris 30 July 2007 - 08:28 AM

Vezi postareaShimadzu, la Jul 30 2007, 09:20 AM, a spus:

Varul tau , probabil este fericit in lumea lui si prin aceasta cea care sufera cel mai mult este matusa ta . Nu spun ca este corect sa se intample acest lucru , insa aceasta este legea nescrisa a platii .

da, din punct de vedere rational nu este corect. dar caile Domnului sunt prea multe si neintelese pentru noi. tot ceea ce se intampla are un rost.
0

#4 Utilizator offline   Maąt 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 30 July 2007 - 08:33 AM

Vezi postareaflori de camp, la Jul 30 2007, 09:28 AM, a spus:

da, din punct de vedere rational nu este corect. dar caile Domnului sunt prea multe si neintelese pentru noi. tot ceea ce se intampla are un rost.

Rostul din pacate va ramane tot neanteles pentru ca noi nu avem capacitatea de a-l intelege . Pacatul cel mai mare este ca platesc fiinte nevinovate care nu au alta vina decat aceea de a se fi nascut din parinti cu vina .
0

#5 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cārcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 30 July 2007 - 08:36 AM

Vezi postareaShimadzu, la Jul 30 2007, 09:33 AM, a spus:

Rostul din pacate va ramane tot neanteles pentru ca noi nu avem capacitatea de a-l intelege . Pacatul cel mai mare este ca platesc fiinte nevinovate care nu au alta vina decat aceea de a se fi nascut din parinti cu vina .

cu riscul de a devia un pic de la tema ... un astfel de copil face un sacrificiu pentru ca parintele sa isi invete si el lectia si poate de pe alta parte mai plateste si propriile greseli din vieti anterioare. cauzele pot fi multiple asa ca nu are sens sa intram prea mult in amanunte.
oricum, e o situatie grea si delicata. :jester:
0

#6 Utilizator offline   Maąt 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 30 July 2007 - 08:51 AM

Vezi postareaflori de camp, la Jul 30 2007, 09:36 AM, a spus:

cu riscul de a devia un pic de la tema ... un astfel de copil face un sacrificiu pentru ca parintele sa isi invete si el lectia si poate de pe alta parte mai plateste si propriile greseli din vieti anterioare. cauzele pot fi multiple asa ca nu are sens sa intram prea mult in amanunte.
oricum, e o situatie grea si delicata. :jester:

Charmele se platesc in orice conditii si intr-adevar si eu m-am gandit la faptul ca se platesc si propriile greseli facute in vieti anterioare , dar astea sunt povesti pentru oameni care pot intelege astfel de fenomene .
Situatia este tragica si din pacate nu se poate face nimic spre ameliorarea ei .
0

#7 Utilizator offline   elandi 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-September 05

Scris 30 July 2007 - 08:54 AM

Vezi postareayvonne_ni2006, la Jul 30 2007, 09:09 AM, a spus:

Tu vrei storci lacrimi sau sa cauti solutii? Se vede ce efect a avut mesajul tau dupa balariile pe care au luat-o cei care au raspuns.
Nu mutismul este problema lui Marius ci retardul. Tu faci pentru varul tau? Dar maica-sa? E buna de ceva?
0

#8 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cārcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 30 July 2007 - 09:01 AM

Vezi postareaelandi, la Jul 30 2007, 09:54 AM, a spus:

Tu vrei storci lacrimi sau sa cauti solutii? Se vede ce efect a avut mesajul tau dupa balariile pe care au luat-o cei care au raspuns.
Nu mutismul este problema lui Marius ci retardul. Tu faci pentru varul tau? Dar maica-sa? E buna de ceva?

fiecare priveste situatia din punctul sau de vedere. dar daca dupa parerea ta a crede in ceva este "balarie" ... no comment :jester:
de altfel cred ca ea doar cauta sa inteleaga de ce s-a intamplat asta, nu sa caute solutii medicale.

Aceasta postare a fost editata de flori de camp: 30 July 2007 - 09:02 AM

0

#9 Utilizator offline   yvonne_ni2006 

• voglio restare cosi
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 30-June 06

Scris 30 July 2007 - 09:02 AM

mai repeta intrebarile ca nu am inteles nimic
0

#10 Utilizator offline   Maąt 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 30 July 2007 - 09:04 AM

Tu vrei storci lacrimi sau sa cauti solutii? Se vede ce efect a avut mesajul tau dupa balariile pe care au luat-o cei care au raspuns.Nu mutismul este problema lui Marius ci retardul. Tu faci pentru varul tau? Dar maica-sa? E buna de ceva?
Ce dragut domn'psiholog . Poate reusiti dumneavoastra sa-i prescrieti vre-un medicament miracol . Sau poate niste spray antibalarii .Probabil ca n-ar strica si putina intelegere . Oamenii nu sunt stane de piatra si chiar daca nu au studii de psihologie sunt fiinte care sufera .

Vezi postareayvonne_ni2006, la Jul 30 2007, 10:02 AM, a spus:

mai repeta intrebarile ca nu am inteles nimic
Pai nici nu prea ai ce intelege Yvone , probabil domnul se revolta pentru ca se crede mult prea superior pentru a respecta suferintele si opiniile oamenilor .
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Baby sitter
ati apela daca ati avea nevoie?
Desert_Rose  11 12.052
Replici noi Atasamente Cuplul se destrama, copilul sufera cineva_  6 5.053
Hot Topic (New) Ce inseamna a fi parinte? **Lux**  62 6.876
Hot Topic (New) Un vaccin controversat Kahila  114 9.395
Hot Topic (New) Vine vacanta... bucurie pt ei, probleme pt parinti...
Ce faceti cu copii in vacanta?
Silver99  29 4.195