Un idiot, al carui id de mess este ceva de genul "sick of you 666 of you", m-a indemnat zilele astea ca sa schimb lumea sinucigandu-ma, ca si el are de gand sa faca la fel. "Ideea" lui m-a lovit ca o lovitura de bumerang in cap, si i-am raspuns la misto. Cu toate astea, astazi, mi-am amintit cazul unui copil de vreo 16-17 ani din orasul meu, elev eminent aproape, care s-a sinucis tot ca urmare a unui astfel de indemn. Eu unul, iubesc prea mult viata si lumea asta, cu tot ce se afla in ea, bun si rau, ca sa doresc sa-mi iau viata, asa ca nu este cazul sa bag in seama indemnurile RELIGIOASE ale unor astfel de dementi. Din ce religie fac parte, sau care este mecanismul gandirii lor, sau interesul care ii mana sa lupte contra celor care declara sus si tare ca il iubesc pe Isus, nu stiu. Totusi, pentru ca nu-mi place sa las lucrurile in coada de peste, le dau un avertisment scris, pe care il imprastii in toata lumea, si un indemn american celebru: "kiss my as"!!!
Voi ati primit astfel de indemnuri? Cum ati reactionat? Cunoasteti identitatea grupurilor religioase care se ocupa cu astfel de indemnuri idioate? Ce ati facut ca sa le contracarati actiunile?
Multumesc!
Aceasta postare a fost editata de tudorel666: 30 July 2007 - 06:41 AM