Este publicitatea esentiala in afaceri?
Scris 27 July 2007 - 11:16 PM
Scris 28 July 2007 - 11:24 AM
În timp, lucrurile astea se reglează: publicitatea care nu se bazează pe calitatea reală a produselor sau serviciilor oferite aduce deservicii după 2-3 ani. Eu cred că România trece printr-o fază în care publicitatea este supraapreciată, în detrimentul calităţii reale. Aşa apar "miliardarii de carton", aşa apar "baloanele de săpun" de care toată economia din RO. e plină.
Şi cei care activează în domeniu sunt primii care exagerează importanţa publicităţii, ignorând voit sau inconştient dezavantajele unei publicităţi false. Pentru că publicitatea făcută în favoarea publicităţii în sine este primul lucru de care au nevoie pentru a convinge clientul să plătească serviciile oferite de ei.
Scris 28 July 2007 - 11:58 AM
padmini, la Jul 28 2007, 12:16 AM, a spus:
meritul agentiei nu stiu care este, ca nu stiu ce face agentia in afara de a crea un spot publicitar sau un afis. iar daca ai talent si imaginatie - poti face tu un afis si un text mult mai atragator, pentru ca tu esti cel direct interesat sa-ti mearga afacerea.
importanta este distributia mesajului. pentru unii, la inceput in ale afacerilor, este prea scumpa o reclama data la tv. si atunci... cum faci sa ajunga la publicul tinta mesajul tau?
eu am incercat cu faxuri si reclama prin mail la firmele potential intreresate de ceea ce ofera firma mea. si nu am avut nici un succes!
tot relatiile si cunostintele, recomandarile la niste sefi mi-au deschis usile si asa am facut contracte (desi nu-mi place metoda, dar daca altfel in Romania nu se poate...).
dar, ok, eu nu vand marfuri, ci ofer servicii...
Scris 28 July 2007 - 12:05 PM
Maria_Elena, la Jul 28 2007, 12:58 PM, a spus:
Agenţia face exact ca un avocat: îţi ia nişte bani, îţi explică faptul că nu are cum să-ţi garanteze vreun rezultat, după care se străduieşte nu să-şi facă treaba cât mai bine, ci să te convingă pe tine că şi-a meritat, măcar cât de cât, banii respectivi.
Scris 29 July 2007 - 01:13 PM
harald, la Jul 28 2007, 12:24 PM, a spus:
harald, la Jul 28 2007, 01:05 PM, a spus:
Scris 10 August 2007 - 09:03 AM
padmini, la Jul 29 2007, 02:13 PM, a spus:
Uite..eu mi-am deschis de ceva vreme un magazin virtual de papetarie,,,A inceput sa mearga...incet dar merge....Problema este ca ar trebui sa-mi fac o campanie de promovare ceva mai agresiva si ...sincer nu prea stiu cum sa fac asta prin low cost in asa fel incat efectul sa tinda catre "foarte bine"
Adresa magazinului este ...www.newtaskbirotica.ro
Scriptul ,adica magazinul, nu este foarte profesional,,este mai ieftinut...
Scris 13 February 2008 - 10:45 PM
Scris 25 January 2011 - 10:15 PM
Fa reclama la produsul tau,e posibil la inceput sa sesizezi avantajul dar nu si pe parcurs daca nu te vei ingrijii de calitatea produsului respectiv.Poate avea efect bumerang.
Sunt firme care nu fac reclama, tocmai datorita calitatii superioare a produsului care vorbeste de la sine.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Se va deschide WAZZUB - the power of we
bani pe net / bani online |
Guest__* | -1 | 34 |
|
Calificative medici
idei de afaceri |
shh..shhh | 1 | 1.415 |