sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

SUZUKI SWIFT INFORMATII Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   bab 

• Membru
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 01-December 04

Scris 29 April 2005 - 10:39 PM

Am apucat sa vad la TV, o frantura de reclama la noul Swift. Ma intereseaza tinicheaua, dar nu am putut afla mai nimic despre comercializarea ei in Romania. Exista cineva care stie ceva despre masinuta asta? Mai ales preturi....
0

#2 Utilizator offline   gicas2005 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 17-February 06

Scris 17 February 2006 - 07:19 PM

Vezi postareabab, la Apr 29 2005, 10:39 PM, a spus:

Am apucat sa vad la TV, o frantura de reclama la noul Swift. Ma intereseaza tinicheaua, dar nu am putut afla mai nimic despre comercializarea ei in Romania. Exista cineva care stie ceva despre masinuta asta? Mai ales preturi....

Am un swift sedan de 3 ani produs in Ungaria si cumparat de la Timisoara prin diler .Se importa fara taxe vamale, este f. usor de manevrat, vine cu ce optiuni vrei, are un demaraj de invidiat( in primele 2 trepte de viteza lasa in urma pe primii 30m bmw, mercedesuri, audi,etc.,depaseste ff rapid si consumul este extrem de mic la cei 85 cp, motor pe benzina de 1300.) Inconvenientul este iarna cand nu poti trece prin zapada mare fiind o masina joasa si usoara. In rest de 3 ani de zile nu am schimbat nimic la ea in afara de ulei si filtru. Sunt f. multumit.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse