sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Displazie bilaterala are cineva catel operat? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Adrian1968 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 26-July 10

Scris 26 July 2010 - 10:58 PM

Vezi postareaAlice L., la Jun 12 2009, 07:37 PM, a spus:

Vezi postareaBunilla, la Apr 29 2010, 07:29 AM, a spus:

Va rog din suflet trebuie sa stiti careva nuarul de tel sau ID a lui SHADOWDANCER. Catelusa mea nu se mai ridica de jos dupa ce i-am facut renumitele "infiltratii". Nu mai pot mi se rupe sufletul.

am un bichon de 2 luni si jumatate.l-am cumparat acum 3 saptamini.azi am fost sa-i fac analize si este ok,doar ca are probleme cu rotula la picioarele din spate.ii "fug" rotulele.nu poate sta prea mult in picioare.EXISTA VREUN TRATAMENT?sau ce trebuie sa fac?mi-a spus doctorul ca daca nu-si revine poate fi operat,dar asta cind va mai creste.SPER SA EXISTE UN TRATAMENT.daca stie cineva va rog sa-mi spuneti.

Aceasta postare a fost editata de Darianna: 25 September 2010 - 04:07 PM
Motiv editare: Edit citat + culoare

0

#22 Utilizator offline   Bluanabelle 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 26-April 11

Scris 26 April 2011 - 08:56 AM

Salut,
m-am hotarat sa va scriu pe forum fiindca am traversat o perioada dificila dar totul s-a terminat cu bine. La 8 luni catelul meu Lulu- labrador retriever a fost diagnosticat cu displazie bilaterala. Pe partea stanga lucrurile au stat foarte rau. Au urmat doua luni in care am aflat bune si rele am fost pe la doctori si majoritatea imi vorbeau de operatia de rejectie - concret sa sparga capul femural(osul de la picior) si ea sa se refaca apoi. In final, la recomandarea unui prieten am ajuns la Falcon Vet. Acolo, dr Radu Boncea a preferat sa pretezeze femurul si sa faca operatia de TPO = adica ii fixeaza la loc osul cu ajutorul unei placute. Operatia a decurs fara nici un fel de probleme, Lulu s-a simtit excelent si a doua zi a pus piciorul in pamant. Ii sunt recunoscatoare si il recomand cu caldura oricui are probleme. Radu Boncea : 0723 23 44 26 www.falconvet.ro
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Atasamente Pedigree-ul? griff  4 7.155