va astept cu raspunsuri care mai de care ...omul cat traieste invata!!
cand v-a picat o bomba in cap? sau mai bine zis marul lui Newton
Scris 26 July 2007 - 03:05 PM
haideti sa incercam sa ne amintim ce anume (sfat, experienta, revelatie etc. )ne-a schimbat mai mult sau mai putin 'radical' o parere, o credinta sau de ce nu : un ideal!!
Scris 26 July 2007 - 03:11 PM
Revelatia mea s-a chemat Reiki . Din pacate in afara de descoperirea unei alte culturi nu am ramas cu mare lucru .
Scris 26 July 2007 - 03:13 PM
da ce anume te 'implineste' prin sfera acestui cult?..care idee din Reiki te-a atras cel mai tare si de ce?..a schimbat ceva la tine cand ai descoperit-o?
Scris 26 July 2007 - 03:24 PM
stupid_me, la Jul 26 2007, 04:13 PM, a spus:
da ce anume te 'implineste' prin sfera acestui cult?..care idee din Reiki te-a atras cel mai tare si de ce?..a schimbat ceva la tine cand ai descoperit-o?
Eu prin felul meu de-a fi sunt o persoana care nu prea se da in vant dupa vraji , yoga , meditatii , viziuni . Mi se pareau atat de ireale incat imi era greu sa le acord vreun strop de credibilitate . Facand Reiki , am descoperit ca poti avea viziuni meditand , ca poti sa primesti cand ai nevoie , ca poti sa oferi fara a cere ceva la schimb . Dar a fost doar un flash .
Scris 27 July 2007 - 12:20 AM
Coranul. Cand am citit Coranul pentru prima data,am avut o revelatie. Mi-a schimbat perceptiile si mi-a intarit credinta in Dumnezeu,cu toate ca,paradoxal,nu este cartea crestinilor,ci Cartea Sfanta a islamului.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar: Limbi straine | neuron | 29 | 11.249 |
|
Cum incurajam noi: spaga, furturile, cersitul, agresiunile, mizeria
...v-ati intrebat vreodata ? |
alex_cadu | 3 | 3.824 |
|
ID-urile noastre
de yahoo messenger.... |
Cupidon | 6 | 7.169 |
|
ce ai face daca ai obtine bani pe gratis?
Incearca si tu eu NU am reusit. hahaha |
razvan200 | 9 | 8.068 |
|
devizul mult prea mare |
JJJ | 17 | 6.048 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis