Pagina 1 din 1
cicatrici cum pot scapa de ele sau cum pe pot masca
Scris 26 July 2007 - 11:53 AM
am o pisica foooarte nebuncatica ...si mi-a lasat nsite semne de toata frumusetea pe picior ....o cicatrice de aproximaiv 10 cm adnca.... nu mai trece asta asa de usor ...si am mai facut si o boacana ..mi-am luat pielea cu ajutorul lamei
cam 5 cm si la fel foarte adanc...sa vindecat dar am cicatrice..exista vreun tratament care poate diminua sau poate masca aceste semne? tnx
Scris 27 July 2007 - 05:48 PM
tu vrei sa intelegem ca rana avea 10 cm adancime?
nici o leoaica nu ar fi in stare de aceasta performanta
stii cat inseamna 10 cm? si apoi considera-i..ADANCIME....
nici o leoaica nu ar fi in stare de aceasta performanta
stii cat inseamna 10 cm? si apoi considera-i..ADANCIME....
Scris 27 July 2007 - 09:41 PM
corsykanitza, la Jul 26 2007, 12:53 PM, a spus:
am o pisica foooarte nebuncatica ...si mi-a lasat nsite semne de toata frumusetea pe picior ....o cicatrice de aproximaiv 10 cm adnca.... nu mai trece asta asa de usor ...si am mai facut si o boacana ..mi-am luat pielea cu ajutorul lamei
cam 5 cm si la fel foarte adanc...sa vindecat dar am cicatrice..exista vreun tratament care poate diminua sau poate masca aceste semne? tnx
da cu crema de galbenele...e ieftina si eficienta...sau ulei de sunatoare...gasesti la plafar sau la farmacie.
da',chiar 10 centimetri avea?adancime?...e altoita pisica?
Scris 28 July 2007 - 11:10 AM
da are 10 cm lungime:( si e totusi adanca pt ca se vede ... ms mult ..e si altota pisica da nuse potoleste:) ms mult inca o dayta o sa incerc nu nu adancimea este de 10 cm lungimea ..scz dc m-am exrprimat greasit:)
Scris 10 November 2007 - 01:21 PM
acum aproximtiv o luna a trebuit sa imi scot un semn de pe fatza si a ramas urma de la cusatura care in timp a devenit cicatrice. acum arata bine dar am inteles ca in timp cicatricea se poate lati ca sa zic asa ...este adevarat?..stiti cumva? multumesc
Scris 24 November 2007 - 03:41 PM
exista un gel pt tratarea cicatricelor , inclusiv a celor hipertrofice .acest gel se cheama CONTRACTUBEX si se gaseste doar la aceasta adresa http://www.chirurgie-estet.ro/articol/CONT...RICILOR_14.html .
am cumparat un tub saptamana aceasta , am mers chiar la ei la clinica si am platit 270ron pe un tub de 50 de grame .deja vad o ameliorare a cicatrcei , dar a mea e f proaspata -nu are nici 3 saptamani , abia au cazut cojile
am cumparat un tub saptamana aceasta , am mers chiar la ei la clinica si am platit 270ron pe un tub de 50 de grame .deja vad o ameliorare a cicatrcei , dar a mea e f proaspata -nu are nici 3 saptamani , abia au cazut cojile
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Miconazol nitrat 2% | Distress | 0 | 2.232 |
|
CELLTONE
Ce e cu el? |
suparatul | 4 | 11.182 |
|