Aceasta postare a fost editata de Alethia: 25 July 2007 - 06:51 PM
Care vrea sa imi ia interviu?
Scris 25 July 2007 - 06:50 PM
Sunt lidera unei reviste on-line pe care o conduc. Propria mea revista on-line. Sunt o jurnalista incepatoare. Sunt dispusa sa mi se faca interviu. Va astept.
Scris 26 July 2007 - 09:50 AM
Pai mi-a venit ideea sa fac o revista on-line ca tot se plangea lumea ca mass-media e controlata de masoni. Sunt domenii diverse. Dar accentul se pune pe documentare despre manipulare, masonerie, si altele asemanatoare.
Scris 26 July 2007 - 10:12 AM
si ai oameni si 'inside' sau numa outside?..adica o sa promesti informati direct de la sursa?
Scris 26 July 2007 - 10:45 AM
Investesti mai mult spiritual sau material? In revista, bineinteles!
Scris 27 July 2007 - 12:15 AM
pana acum am numai 2 prieteni care sunt reporteri. Ei se documenteaza . Prietenul meu se documenteaza despre Masonerie si manipulare din carti si diverse documentare. Iar prietena mea se ocupa de partea Plantworld si Acvaristica. iar eu de restul domeniilor.
Revista este controlata doar de mine.
Investesc mai mult spiritual. Avand in vedere ca e o revista on-line pana acum nu m-a costat nimic. Am facut-o pe un host gratuit.
Intentionez sa cumpar host platit. Singura investitie va fi in host si reclama.
Facand revista on-line m-a scutit de o cheltuiala de zeci poate sute de milioane. Adica am eliminat cheltuiala pe inchirierea unui sediu sau a aparaturii (presa de tiparit)
Si Jurnalismul fiind pasiunea mea normal ca investesc enorm de mult suflet in revista.
Revista este controlata doar de mine.
Investesc mai mult spiritual. Avand in vedere ca e o revista on-line pana acum nu m-a costat nimic. Am facut-o pe un host gratuit.
Intentionez sa cumpar host platit. Singura investitie va fi in host si reclama.
Facand revista on-line m-a scutit de o cheltuiala de zeci poate sute de milioane. Adica am eliminat cheltuiala pe inchirierea unui sediu sau a aparaturii (presa de tiparit)
Si Jurnalismul fiind pasiunea mea normal ca investesc enorm de mult suflet in revista.
Scris 27 July 2007 - 12:03 PM
intrebarea mea:
ai ceva impotriva masoneriei? justifica te rog .
Ms
ai ceva impotriva masoneriei? justifica te rog .
Ms
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
.II.
nu's nimic special ;) |
XXII | 150 | 10.059 |
|
şi întrebarea dumneavoastră pentru boboci este.... | Levana. | 67 | 5.286 |
|