Despre Destin Totul despre "Cale"
Scris 25 July 2007 - 01:08 PM
Ce este de fapt destinul? M-am contrazis si nu am reusit sa inteleg perceptia multora vis-a-vis de "Calea" noastra.Exista un drum bine stabilit,dupa parerea voastra,pe care ne e dat sa mergem? Eu cred ca exista o Carte Mare,in care este figurat "scopul" nostru in aceasta lume,scopul pentru care am fost creati.Avem un rol.Putem schimba noi cursul vietii noastre?Sau nu...cursul il putem schimba cu siguranta,dupa parerea mea,insa nu si finalul.
Se spune ca :"ce ti-e scris,in frunte ti-e pus" si orice ai face,ajungi acolo unde a stabilit Dumnezeu pentru tine.Credeti in vorba aceasta? Eu da.
Dumnezeu nu a lasat nimic intamplator,a creat totul cu maiestrie.Cum ne putem indoi noi si cum ne putem crede stapanii existentei noastre efemere cand suntem nimeni intr-un Univers uimitor de mare?
Scris 25 July 2007 - 01:13 PM
exista clar o cale pe care mergi, cale prestabilita.
din cand in cand apare o "intersectie"...eu ii zic nod de destin...
Liberul tau arbitru te duce pe una dintre caile care ti s-au deschis.
In fctie de ce cale ai ales...la capatul ei este alta predestinare.
So...in concluzie...exista destin, care poate fi influentat in anumite momente de deciziile tale, sau de rugaciunile tale.
Scris 25 July 2007 - 01:15 PM
minaluidracula, la Jul 25 2007, 02:13 PM, a spus:
So...in concluzie...exista destin, care poate fi influentat in anumite momente de deciziile tale, sau de rugaciunile tale.
Scris 25 July 2007 - 01:19 PM
Miss Take, la Jul 25 2007, 02:15 PM, a spus:
stupid_me, la Jul 25 2007, 02:18 PM, a spus:
Scris 25 July 2007 - 01:25 PM
minaluidracula, la Jul 25 2007, 02:19 PM, a spus:
stupid_me, la Jul 25 2007, 02:18 PM, a spus:
Aceasta postare a fost editata de Miss Take: 25 July 2007 - 01:23 PM
Scris 25 July 2007 - 01:25 PM
Miss Take, la Jul 25 2007, 01:23 PM, a spus:
Asa vad eu.Si da,in acest caz,din nou,foarte bine spus,nu ar mai fi nevoie de intersectii.
Touche.
o intrebare simpla: ce anume t-a facut pe tine sa iti pui ipoteza ca exista un destin prestabilit?..si de data asta nu mai rad
Scris 25 July 2007 - 01:26 PM
Miss Take, la Jul 25 2007, 02:23 PM, a spus:
Asa vad eu.Si da,in acest caz,din nou,foarte bine spus,nu ar mai fi nevoie de intersectii.
Touche.
din pacate niciunul dintre noi nu are raspunsurile...desi pe la "religie" unii au senzatia ca da
P.S. nu cred in pariul lui Pascal si nici in opusul lui
Scris 25 July 2007 - 01:32 PM
stupid_me, la Jul 25 2007, 02:25 PM, a spus:
Eu cred in Dumnezeu,stupid_me,am avut semne de la El care mi-au demonstrat si aratat ca am un Destin,ca trebuie sa urmez o anumita cale,ba chiar si cand eram la o rascruce de drumuri El mi-a calauzit pasii,desi m-a lasat sa aleg.
Am vrut sa fac foarte multe lucruri in viata care s-au dovedit a fi gresite sau corecte. Alegerile pe care le facem sunt din aceste 2 categorii:corecte sau gresite. Apoi,cand am pierdut timp din viata mea si am realizat ca am mers pe un drum prost,in functie de alegerea pe care am facut-o,mi-am dat seama ca a avut un scop si asta,de a ma indrepta(sau nu) si de a batatori mai bine acest "curs" al lucrurilor. Pe masura actelor noastre,asa este si Destinul.
Si mai mi s-au intamplat lucruri care m-au facut sa spun:"asta e destinul meu,nimic nu-i intamplator,Dumnezeu stie mai bine cum le aseaza pentru fiecare."Si asa a fost,mi-am intarit convingerile prin actiuni,prin cunoasterea unor oameni care au dat sens acestei existente.Daca astazi mi se intampla un lucru pe care il pot numi "coincidenta",peste 1 minut sau 1 an sau zece imi va aparea in cale ceva care o sa-mi aminteasca de ceea ce numeam pura intamplare,si voi spune:"uite ca pana la urma asa trebuia sa fie."Nu exista coincidente,ci doar "noduri",cum bine spunea Mina.
Nu stiu daca ai reusit sa intelegi ceva din ce am spus,dar daca te bufneste rasul a doua oara sau a treia,atunci sa stii ca nu e nici asta o intamplare.
Aceasta postare a fost editata de Miss Take: 25 July 2007 - 01:33 PM
Scris 25 July 2007 - 01:45 PM
minaluidracula, la Jul 25 2007, 02:13 PM, a spus:
mdea, cam asa ceva ... suntem atat Scriitori , cat si Editori !
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
1 Decembrie
Ziua Nationala |
avolina | 42 | 17.025 |
|
Discutii libere | NASTYPRIMUL | 7 | 2.165 |
|
cuburi de singe inchegat in ciorba ??? |