sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Romania Advertise Publicitate,Anunturi, Pixeli Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Romania Advertise 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 23-July 07

Scris 23 July 2007 - 10:22 PM

Salut,

S-a deschis un nou site de publicitate online! www.romaniaadvertise.com

Cumpara pixeli!! .Acestia sunt valabili in casute de cate 100 pixeli fiecare (massurand 10x10 pixels).
Pagina principala e divizata in 10,000 asfel de casute(100pixeli). In total sunt 1,000,000 milion de pixeli.

Puteti cumpara cati pixeli doriti.Dupa cumpararea pixelilor imaginea dumneavoastra va fii afisata pe pagina principala a site-ului.Aceasta o sa contina si linkul catre site-ul dumneavoastra.Cele mai vizitate anunturi vor fii afisate in Top Pixels si vor primi din ce in ce mai multe click-uri.

Ideea e ca anunturile o sa ramana definitiv pe site.Folosind o parte din banii obtinuti de pe site garantam ca site-ul o sa ramana online cel putin 5 ani !!!!!

Pentru mai multe detalii vizitati wwww.romaniaadvertise.com sau ne puteti contacta la support@romaniaadvertise.com

Multumesc ! :cheer:
0

#2 Utilizator offline   Adelin M. 

• Ghiocel

Scris 23 July 2007 - 10:39 PM

salut.......deci ok m-am inregistrat, am introdus imaginea cu site-ul meu ( o imagine tip .gif ).

De platit cum se face? Acceptati plata prin card bancar? sau direct la banca in contul afisat pe site?Dupa ce fac plata in cat timp e disponibila imaginea pe site?

Astept raspuns.

Ciao.

Adelin
0

#3 Utilizator offline   Romania Advertise 

• Ghiocel

Scris 23 July 2007 - 10:42 PM

Vezi postareaAdelin M., la Jul 23 2007, 10:39 PM, a spus:

salut.......deci ok m-am inregistrat, am introdus imaginea cu site-ul meu ( o imagine tip .gif ).

De platit cum se face? Acceptati plata prin card bancar? sau direct la banca in contul afisat pe site?Dupa ce fac plata in cat timp e disponibila imaginea pe site?

Astept raspuns.

Ciao.

Adelin

Salut,

Dupa efectuarea platii, va rugam sa trimiteti foaia scanata de la banca la : support@romaniaadvertise.com impreuna cu, linkul de la site-ul dumneavoastra pentru confirmare.Dupa aceea in maxim 24-48 de ore imaginea va fii disponibila pe site.

Multumim
0

#4 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 30 December 2007 - 07:52 AM

nu s-au inspirat deloc de la tipul care a facut
www.milliondollarhomepage.com , nu? :jester:

By the way, destepti baietii, au prins cativa clienti, si au "parcat" domeniul. Buh-bye fraierilor care au platit :think:
0

#5 Utilizator offline   katyvill 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-January 09

Scris 10 February 2009 - 03:49 PM

Pacat ca siteul din topic e o sarlatanie, pentru ca nici nu merge. si oricum nu intra nimeni pe siteuri din astea. Si ideile bune degenereaza in Romania :o:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic