Sari la conținut
Forum Roportal
sharefree

Vreau sa incep o afacere, un ziar/revista

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Stimati utilizatori,

 

As dori sa incep o afacere in domeniul ziarelor, si sa stiu mai ales de la cei care lucreaza in domeniu ce trebuie sa cunosc si sa invat despre acesta. Orice informatie de natura: sudii de scurta durata, print, marketing, etc imi vor fi utile.

Mentionez ca beneficiez de un buget modest si ziarul la inceput va fi publicat la intervale mari, saptamanal sau lunar. Va contine informatii de natura economica afaceri.

 

Astept sfaturile voastre!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate necesita multa investitie. Sediu apoi computere si aparatura pentru tiparit. Asta daca vrei sa il faci ziar tiparit. In schimb aca te pasioneaza jurnalistica si buget nu prea ai, un ziar on-line va avea succes. Nu tb decat sa gasesti cativa useri poate prietenii tai sau prietenii din lista de mess care sa fie dispusi sa te ajute. Tot ce tb sa faceti este un site apoi sa culegeti articole ori de pe net ori trimiti prietenii pe teren e post de reporteri cu carnetelul si pixul in mana. Apoi cand se intorc bateti articolele in format word. Apoi dupa ce faceti revista in format word si o salvati o deschideti cu writer apoi o salvati in format pdf si o incarcati pe site.

 

Daca vrei sa imi vezi revista mea da-mi mp si iti voi da adresa. Voi fi bucuroasa sa am concurenta. Chiar imi doresc. De foarte mult timp astept.

 

Singurii bani pe care ii vei da vor fi banii pe reclama si poate si un host daca vrei sa ai site-ul pe host platit. Atat!

 

Daca e tiparita atunci castigi din vanzarea acesteia. Daca e on-line castigi in functie de abonatii pe care ii ai.

 

A si inca un sfat.

 

Daca te hotarasti on-line poti castiga bani in felul urmator. Instalezi un autoresponder pe site (un program care trimite automat in mail revista) abonatilor din baza lui de date. Aceste programe se gasesc ori gratuit ori la preturi foarte mici.

 

Si ca sa introduci in baza de date a autoresponderului poti cere bani. sa zicem 10 lei inscrierea si un abonament de 3 lei pe luna ca sa ii pastrezi in baza de date. Nu iti plateste abonamentul lunar ii stergi din baza de date.

 

Si cu 10 lei inscrieea si 3 lei pe luna abonament, la 100 de useri intr-o luna. Cam 1300 lei pe luna poti castiga. Adica cam 13 milioane lei vechi pe luna poti castiga. Succes! Si astept sa iti vad site-ul! Deci cel mai bine se merita o revista on-line cu autoresponder incorporat. Investitie minima si profit satisfacator!

 

Mult Succes!

Editat de Alethia

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×