vopsire par brunet..help
Scris 22 July 2007 - 07:10 PM
Scris 22 July 2007 - 09:00 PM
Culoarea de baza la obtinerea nuantei de pe cutie este mereu blondul.
Eu iti sugerez sa astepti pana se duce negrul pe care il ai. Daca vrei sa-l decolorezi si apoi sa aplici vopseaua, nu vei face decat sa-ti distrugi parul.
Scris 22 July 2007 - 09:15 PM
Scris 22 July 2007 - 09:58 PM
anyutza, la Jul 22 2007, 10:15 PM, a spus:
Pentru a scoate negrul,exista decapant.E o substanta mai moderna sa zic asa,o gasesti de regula la saloane,fiind profesionala...mai rar in mall-uri.Eu mi-am decapat parul acu cativa ani si am ajuns de la negru la rosu vulcan.Deci:am aplicat decapantul,am stat cat scrie in prospect,am repetat procedura in aceeasi zi si s-a facut in final un fel de roscat la varfuri unde era negru inainte.Dupa ce am aplicat vopseaua rosie,mi-a iesit parul exact ca pe cutie.Toate produsele erau profesionale Wella.
Sa stii ca nu stie multa lume de decapant... coafeze bine cotate habar nu aveau cand au fost intrebate.
Inca o chestie...daca vrei sa-ti iasa culoarea ca pe cutie renunta la garnier ca nu-ti iese...au produse cam proaste...iese cu totul altceva.Eu folosesc mereu wella sau wellaton saten auriu si iese exact ca pe cutie.
Scris 22 July 2007 - 10:28 PM
Scris 23 July 2007 - 07:01 AM
anyutza, la Jul 22 2007, 11:28 PM, a spus:
Da,m-am decapat si vopsit acasa,iar produsele mi le-a adus cineva de la o coafeza care are contract cu Wella si foloseste numai produse profesionale.La varfuri,unde era roscat,dupa vopsire a rezultat un rosu putin mai inchis,dar foarte frumos si intens.
Eu te sfatuiesc sa folosesti produse pe care le-ai mai incercat,sa nu testezi alta firma pe parul tau,mai ales ca esti in criza de timp.
Si,ca sa fii sigura ca iti iese parul cum trebuie,cauta un salon ...eu m-am facut acasa,dar am discutat cu coafeza toate amanuntele.
De unde esti?
Scris 23 July 2007 - 09:49 AM
Scris 23 July 2007 - 12:29 PM
anyutza, la Jul 23 2007, 10:49 AM, a spus:
Eu mi-am procurat decapantul si vopseaua de la o tipa din Baia Mare.
Eu m-am vopsit rosu vulcan si mi-a iesit un pic,doar un pic mai inchis la varfuri,unde inainte de decapare aveam parul vopsit negru de foarte multe ori.In rest,ca pe cutie...
Scris 23 July 2007 - 02:40 PM
Scris 23 July 2007 - 03:19 PM
anyutza, la Jul 23 2007, 03:40 PM, a spus:
Decaparea e un procedeu de ,,spalare" a vopselei vechi de pe firul de par.Parul capata o nuanta mai deschisa decat cea pe care o ai natural.
Foloseste vopsea profesionala...eu ti-am mai scris ,folosesc doar wella sau wellaton si sunt foarte multumita.
Am intrebat pe cineva de curand si mi-a zis ca pretul e in jur de 60 ron...Daca ai parul lung iti trebuiesc 2 tuburi....dar,important e sa gasesti,pentru ca nu stie multa lume despre el...Cred ca m-am cam repetat...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Masca cu galbenus de ou | amiglobe | 6 | 15.186 |
|
Par gras | Anca/Maria | 90 | 32.005 |
|
nu mai pot sa imi colorez parul | Alida01 | 3 | 1.343 |
|
par decolorat,vopsit...etc