sau Inregistrare

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Sonia cu ochi negri ajutati-o sa traiasca Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 29 August 2007 - 04:05 PM

Mesaj de la bunica Soniei:
Sambata, 25 august, ora 20,50, a aterizat avionul ce a sosit de la Munchen. Dupa vreo 10 minute au aparut Oana si Sonia, tare vesele ca au ajuns acasa... Au suportat destul de bine zborul si au aterizat cu bine. Prima reactie a fost vis a vis de canicula din Bucure#351;ti versus temperatura de la Munchen... Dar s-au aclimatizat repede si sunt acasa cu bine.
Primul hop a trecut cu bine! Evident trebuie sa i se administreze medicatia prescrisa de medicii de la Munchen si sa fie ferita de orice tip de infectii ....o simpla raceala poate fi catastrofala...

Important e ca este pe drumul cel bun si ca dupa operatia corectoare poate fi un copil normal!!

Dar, drumul e lung si anevoios. Ne rugam sa aiba puterea sa razbata pâna la aceasta operatie. Definitoriu in luarea deciziei asupra operatiei este controlul la care va fi supusa micuta Sonia la vârsta de 6 luni, control ce va fi realizat de medicii din Munchen.

0

#22 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 04 September 2007 - 09:59 PM

Sonia are 2kg8oo,papa cate 70-80ml la o masa(chiar si 90ml)...are deja falcute... se simte bine, creste si ii bucura pe cei care o iubesc. Dupa ce va face operatia definitiva de corectare va fi un copil absolut normal.
0

#23 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 05 September 2007 - 11:44 AM

Am vazut-o si eu aseara pe Prima TV, la stiri. Sper sa se stranga intreaga suma, desi....am inteles ca e vb de 800 de mii de dolari. :airkiss:

#24 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 05 September 2007 - 12:27 PM

Eu stiam de 90.000 sau 100.000. Parca nu pot sa cred ca o singura operatie poate costa spre milionul de dolari... :suicide:
0

#25 Utilizator offline   Inger Sedat 

• Pustiu...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 17-June 07

Scris 07 September 2007 - 08:30 AM

Sper sa fie bine. Ma bucur ca a trecut de prima operatie si ca acum starea ei e stabila.
0

#26 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 16 September 2007 - 11:50 PM

Enki, daca ai cont acolo, vreau povestea Soniei in engleza, reactualizata, daca este posibil. Am o mare lista de firme cu care am lucrat, am sa trimit mail la toate daca am datele.
0

#27 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 17 September 2007 - 09:28 AM

Vezi postareaEnki, la Sep 5 2007, 01:27 PM, a spus:

Eu stiam de 90.000 sau 100.000. Parca nu pot sa cred ca o singura operatie poate costa spre milionul de dolari... :cheer:

Pai nu o singura operatie, ci toate!

#28 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 17 September 2007 - 09:41 AM

Pai nu mai e de facut decat o singura operatie corectoare, si am inteles ca aceea costa 100.000 de euro (sau USD)
Iata ce a mai scris Oana, mamica Soniei.
ce n-am apucat eu sa va zic e cum stsam cu banii si cu operatia si cu plata operatiei :

OPERATIA A FOST PLATITA DE O PERSOANA CARE NU A VRUT SA II FIE FACUT PUBLIC NUMELE. am aflat si eu tarziu. deci, toti banii care s-au strans pana acum sunt pt urmatoarea operatie !!! astea erau vestile bune pe care trebuia sa vi le dau de la Munich, dar pur si simplu m-am luat cu altele si am uitat total !

din banii stransi am platit :

Transportul - 10340 euro dus, 260 euro intors
Cazarea mea - 22 zile * 15 euro=330 euro
Medicamentele Soniei - aprox 250 euro. ca nu mai gasesc chitanta.

TOTAL = 11180 euro

cam asta e cu banii. cred ca a facut mama o actualizare zilele astea. TOTI banii afisati sunt pt urmatoarea operatie ! ceea ce e bine, dar nu suficient.
luna asta vor aparea 2 ARTICOLE in revistele Q Magazin si Glamour. articole pt care am dat interviuri, am facut poze. dupa ce apar va dau si textele. acum nu cred ca am voie... tre sa le publice si apoi le pun si pe site.

Anca am sa caut. Momentan este pe siteul acesta http://www.helpsonia.com/sonia-story o varianta in limba engleza.

Aceasta postare a fost editata de Enki: 17 September 2007 - 09:48 AM

0

#29 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 19 September 2007 - 10:36 AM

Sonia mai are nevoie de trei operatii:
Pentru prima dintre ele, operatia corectoare, suma de plata este de 100000 USD sau 50000 EUR, in functie de spitalul la care se va face operatia (SUA sau Germania). Spitalul va fi decis de medici in functie de evolutia micutei pana in momentul imediat anterior operatie.
Celelalte doua interventii chirurgicale se vor face in acelasi spital deoarece constau in inlocuirea tubuletului ce va substitui artera pulmonara. Acestea vor fi necesare datorita cresterii copilului.

0

#30 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 02 October 2007 - 02:08 PM

Update la povestea Soniei:
Sonia a ajuns, datorita ingerasului sau protector, al personalului medical si al ajutorului colectiv, al dumneavoastra, al tuturor, la varsta de 3 luni.

Diagnosticul pus de medicii de la spitalul "German Heart Centre" Munich nu a confirmat in totalitate diagnosticul stabilit de medicii romani, schimbandu-l in dextrocardie, atrezie artera pulmonara, dubla transpozitie vase mari.

Primul pas pentru corectia malformatiei a fost operatia de construire a canalului atrial permeabil. Dupa operatia de la inceputul lunii august revenirea Soniei a fost spectaculoasa. A stat internata aproape o luna, timp in care isi revenea pe zi ce trecea: lupta pentru viata ei, care acum inseamna un tub de goretex de 3,5 mm prin care i se iriga plamanii.

Soso, la 10 zile dupa prima operatie

Acum se comporta ca un copil aproape normal. Daca nu te uiti la cicatricea de pe piept si daca nu o auzi cum plange, cam in surdina, si cum oboseste dupa un biberonas de lapte, ai crede ca este un copil sanatos.

Pentru a putea suporta operatia corectoare a arterei pulmonare si corectarea dublei transpozitii, Sonia trebuie sa mai creasca (acum, la varsta de trei luni, are doar trei kilograme).Mai mult, pentru a izbuti sa creasca trebuie sa i se administreze medicatia prescrisa de medicii de la Munchen si sa fie ferita de orice tip de infectii (o simpla raceala poate fi catastrofala).

In jurul varstei de 6 luni va trebui sa mearga la un control care va preciza, in functie de cresterea de pana la aceasta varsta, perioada in care va fi programata pentru operatia corectoare. (1 an sau 1 an si jumatate)

Important e ca este pe drumul cel bun si ca dupa operatia corectoare poate fi un copil normal.

Pana la varsta adulta, daca totul va merge bine, vor mai fi necesare cel putin doua operatii prin care se vor actualiza dimensiunile tubuletului ce va substitui artera pulmonara.

Cu operatiile de reconstructie, medicatie si controale periodice la medic, Sonia ar putea trai aproximativ normal (fara sport de performanta). Dar pentru toate acestea e nevoie de bani, de multi bani, pe care parintii nu ii au.

Ajutor pretios

Pentru operatia corectoare a fost acceptata la "Children Hospital" din Boston, devizul operatiei fiind de 100.000 dolari, si la “German Heart Centre” Munich, unde devizul se ridica la suma de 60.000 euro.

In functie de starea de sanatate a fetitei la momentul imediat anterior interventiei si de modul in care ar putea suporta transportul medicii vor hotari unde ar putea sa fie efectuata operatia.

Pana acum parintii au reusit sa stranga 20.000 de euro.

Este nedrept ca viata unui copil este apreciata in euro sau dolari. Dar putem sa-i dam Soniei sansa unei noi vieti. Orice suma este binevenita.

Cum puteti dona bani:

Cont BCR(RON): RO59RNCB0318088189010001 , Sucursala Lacul Tei

Cont Raiffesein (RON): RO02RZBR0000060007006182, Sucursala Lipscani

Cont BRD (RON): RO84BRDE441SV93643704410, Sucursala Unirea

Cont BRD (USD): RO77BRDE441SV93168544410, Sucursala Unirea

Cont BRD (EURO): RO69BRDE441SV93168704410, Sucursala Unirea

Titular conturi: mama fetitei, Oana Geambasu, Bucuresti

Internet: PayPal: assistform@yahoo.fr

Moneybookers: oana.geambasu1@gmail.com

Mai multe informatii pe site-ul: www.helpsonia.com

e-mail: oana.geambasu@gmail.com

acum Sonia are deja 3610 g si este o fetita vesela si mancacioasa.
Fisier atasat  sonia.jpg (3.69K)
Number of downloads: 1Fisier atasat  sonia2.jpg (4.75K)
Number of downloads: 0
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou