paraziti intestinali
Scris 22 July 2007 - 05:17 PM
Scris 22 July 2007 - 05:45 PM
mel74, la Jul 22 2007, 06:17 PM, a spus:
Cat de mici sunt copiii?Usturoiul e foarte bun sau tinctura de usturoi,sau schema cu seminte de dovleac,dar depinde de varsta,daca pot sa tina cura.
Dar,in primul rand trebuie sa nu manance dulciuri si igiena maxima.
Ar fi bine sa consulti un medic homeopat.
Scris 06 February 2008 - 11:19 AM
Parazitii intestinali si nu numai intestinali sunt din ce in ce mai raspanditi.Din pacate de multe ori se intampla,ca mergand la doctor cu o simmptoma,nu se cauta cauza,se trateaza simptoma...pacientul se simte tot mai rau.Astfel poti deveni cobaiul unor oameni cu vedere ingusta .Nu se pune accent pe deparazitare.Feriti-va de Fassighyn si Zhentel!!!!! sunt extrem de toxice si parazitii rezista bine la ele.
Stiti ca "patul" cancerului este facut din "mizeria" din organism???? Toxine,ciuperci,paraziti,lipsa oxigenului.
Stiti cate boli apar in urma tratamentelor cu antibiotice?Candida Albicans de exemplu.De ce oare nu ne previn medicii si nu asociaza antibioticele cu A C Zymes care este flora intestinala????De ce ne lasa sa facem Candida? Dezinteres total din partea lor....dar sa nu uitm,sunt exceptii.Sunt multi doctori care cunosc metodele de preventie.JOS CU PALARIA FATA DE EI!!!!
Ce tine de paraziti,eu am folosit ceva foarte eficient.Din plante,fara efecte adverse si cu rezultate minunate.Nu este limita de varsta pt a consuma acest leac de sute de ani.
va recomand din suflet acest leac!!!!!
sa aveti parte de sanatate
Eva
Parazitii intestinali si nu numai intestinali sunt din ce in ce mai raspanditi.Din pacate de multe ori se intampla,ca mergand la doctor cu o simmptoma,nu se cauta cauza,se trateaza simptoma...pacientul se simte tot mai rau.Astfel poti deveni cobaiul unor oameni cu vedere ingusta .Nu se pune accent pe deparazitare.Feriti-va de Fassighyn si Zhentel!!!!! sunt extrem de toxice si parazitii rezista bine la ele.
Stiti ca "patul" cancerului este facut din "mizeria" din organism???? Toxine,ciuperci,paraziti,lipsa oxigenului.
Stiti cate boli apar in urma tratamentelor cu antibiotice?Candida Albicans de exemplu.De ce oare nu ne previn medicii si nu asociaza antibioticele cu A C Zymes care este flora intestinala????De ce ne lasa sa facem Candida? Dezinteres total din partea lor....dar sa nu uitm,sunt exceptii.Sunt multi doctori care cunosc metodele de preventie.JOS CU PALARIA FATA DE EI!!!!
Ce tine de paraziti,eu am folosit ceva foarte eficient.Din plante,fara efecte adverse si cu rezultate minunate.Nu este limita de varsta pt a consuma acest leac de sute de ani.
va recomand din suflet acest leac!!!!!
sa aveti parte de sanatate
Eva
Scris 14 April 2008 - 12:26 PM
Iti recomand Oxigen Stabilizat sau un antibiotic natural. Cunosc copil de medic care nici vacinuri nu a facut. A fost si este tratat cu antibiotic natural si nu a avut probleme de sanatate. ID Mess angelstefan9. Poate te pot ajuta.
Sanatate maxima. Dorin
Scris 14 April 2008 - 12:39 PM
Scris 23 April 2008 - 04:53 PM
Scris 27 February 2009 - 08:51 AM
Scris 04 March 2009 - 02:38 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Homeopatie
O intrebare |