Masonii reprezinta o amenintare la adresa populatiei? Masonii reprezinta o amenintare la adresa populatiei?
Scris 22 July 2007 - 03:37 AM
Nu stiu foarte multe despre masonerie dar am inteles ca jura supunere neconditionata superiorilor.
Astfel putem avea situatii in care un mason sus pus dar care nu da bine pe sticla sa ordone unuia de mai jos din piramida sa candideze la Presedentie ca el il sustine, dupa ce ajunge acolo omul respectiv nu face ceea ce vrea el, face ce i se spune.
Numai din acest motiv cred ca ei nu trebuie sa existe, probabil exista n legi care ii apara dar daca ceea ce am spus mai sus chiar este corect atunci ei sunt o amenintare, omul voteaza un om si e condus de un altul.
Care este parerea dvs.?
Masonii nu cred ca pot fi obiectivi in aceasta privinta, sunt rugati sa nu raspunda fiind vb despre ei.
Scris 22 July 2007 - 10:32 AM
- George Bush jr. este considerat cel mai prost presedinte al US de la Razboiul de Independenta incoace. Are un IQ de doar 91 !!! Si chiar daca nu ati crede acest rezultat, faptele si vorbele lui penibile si intens mediatizate de presa dovedesc din plin ce-i zace omului asta in caseta.
- Mircea Geoana al nostru.
- Calin Popescu Tariceanu. P-asta am avut odata ocazia sa-l vad odata live la scoala de vara a tineretului liberal. Cand il vezi vorbind, primul lucru care-ti vine in minte este sa-i privesti atent urechile!
- Voi reveni.
p.s. Am votat DA! ! !
Aceasta postare a fost editata de ActorGrabit: 22 July 2007 - 10:33 AM
Scris 22 July 2007 - 11:52 AM
Scris 22 July 2007 - 11:56 AM
Sikaryan, la Jul 22 2007, 12:52 PM, a spus:
Scris 22 July 2007 - 01:30 PM
Citeaza
Ce ameninţare pot să reprezinte nişte băieţi dezechilibraţi spiritual, care îşi caută împlinerea în efectuarea de ritualuri din Evul Mediu? Masonii sunt precum cei care au o decepţie în viaţă şi apoi se apucă de alcool, sau precum cei care caută împăcarea cu sinele făcând yoga, sau mai ştiu eu ce alte activităţi generatoare de efect Placebo. Nu ştiu de ce vă temeţi de ei, masonii sunt acolo nu fiindcă-s puternici, ci tocmai fiindcă sunt slabi - fiindcă, nici după ce au acumulat atâţia bani şi faimă în viaţă (în general, pe ăştia-i preferă această organizaţie), nu-s în stare să stea pe propriile picioare, ci caută sprijin în comunităţi ocrotitoare şi execută mecanic ritualuri medievale.
Aceasta postare a fost editata de empor: 22 July 2007 - 01:31 PM
Scris 22 July 2007 - 05:43 PM

CONFLICTUL DE INTERESE AL MASONERIEI CU SOCIETATEA CONCURENTA NELOAIALA
In societatea noastra unidimensionala, in care legea profitului imediat este principala forta de atractie si a cauzalitatii evenimentelor politico-economice, o organizatie precum masoneria nu este decat un catalizator (accelerator) al maximizarii profiturilor membrilor participanti.
Astfel, efectele acestor intalniri aparent nevinovate dintre membrii masoni se concretizeaza ulterior prin legi si organisme politice sau non-guvernamentale care favorizeaza firmele mari, o gramada de ziduri legislative pentru protejarea firmelor care se ocupa cu vanzarea de energie - fie ca e curent electric sau petrol - si nu in ultimul rand, o gramada de masuri care nu fac decat sa saraceasca si mai mult oamenii de rand (taxe, taxe, asigurari obligatorii si biruri)...
- Politicieni din partide adverse sunt frati in aceeasi loja !asta inseamna ca certurile politice sunt doar o mascarada - priviti logo-ul vulturul cu doua capete al Ritului Scotian
- De ce suntem condusi din umbra ?
Mai mult despre Masonerie :
- Originea Templiera a Masoneriei si Averea Clanului Rotschild >>
Grupul Bilderberg, G8 si Globalizarea Impusa>>
Realitatea Anului 2007 - Terra Planeta Puscarie >>
Aceasta postare a fost editata de Schimbarea Perceptiei: 22 July 2007 - 06:19 PM
Scris 22 July 2007 - 07:51 PM
Schimbarea Perceptiei, la Jul 22 2007, 06:43 PM, a spus:
[*]De ce suntem condusi din umbra ?
[/list]Avand in vedere aceste conflicte de interese de care amintesc in multe posturi - de ce in anul 2007, intr-o societate libera - aceasta organizatie prefera sa fie obscura, discreta atata vreme cat afirma ca nu se fac politica si afaceri in Loje... De ce ? De cine se feresc - si mai ales de ce se feresc ?
Aici sunt de acord cu tine. Nu poti avea incredere in societati secrete.
Politicienii trebuie sa declare clar daca sunt sau nu masoni.
Scris 22 July 2007 - 07:52 PM
„Iluminaţii din Bavaria” au fost infiintati de catre cei care conduc lumea din umbra - mai precis la ordinul baronului de Rotschild.
V-am tot explicat cum acesti iluminati au tot infiltrat organizatia masonica treptat, treptat - totul culminand in anul 1780 la Consiliul din Wilhelmsbad cand s-au unit oficial ! Intrucat erau atat de multi membrii in ambele societati incat au trebuit sa inchirieze sala de întruniri Sala Conventului Jacobin - de aici isi trag numele public de Clubul Iacobin si iacobini de care ati invatat la istorie, sunt cunoscuti si sub numele de Clubul Revoliutionar Francez.
Practic puslele astea sub obladuirea din umbra a bancherilor si a celor mai bogate si vechi familii din Europa - schimba sistemul regal - in care era usor pentru populatie sa nominalizeze raul din societatea asupra unui singur om - si inlocuiesc acest sistemul monarhic cu prezentul sistem republican parlamentar, senat sau congres (cum e cazul SUA) etc - care nu este nimic altceva decat un hatis de intrigi si cercuri obscure numai bun pentru derutarea omului de rand.
Totodata - este mult mai convenabil sa conduci din umbra intrucat aceasta pozitie iti confera siguranta ca populatia nu va venii niciodata la poarta ta sa-ti ceara socoteala.
Kubrick's Eyes Wide Shut si Simbolistica Iluminatilor

Pe scurt in lume sunt 13 familii mari si late care alcatuiesc elita Illuminatilor, numita si Aristocratia Neagra ale carei orgii sunt prezentate in filmul Eyes Wide Shut in care joaca Tom Cruise si Nicole Kidman - in regia lui Kubric (Odisea Spatiala 2002 etc).... regizorul moare in timpul filmarilor - pam, pam...
Anyway and the winners are : Rockefeller, Rothschild, Astor, Bundy, Collins, DuPont, Freeman, Kennedy, Li (China), Onassis, Russell, van Duyn si Merovingienii (majoritatea Caseleor Regale europene)... Astia si-au dat seama ca daca vrei sa conduci omenirea trebuie sa o faci din umbra si sa-i dai prostului senzatia ca voteaza si alege... mai sacrifici unul, doi politicieni si regi de-ai tai pentru variatie si incredere in sistem si istorie...
masonii habar nu au inspre ce directie marsaluiesc - dar cu templul iudaic al lui solomon, cu sortuletele si mistriile lor - atata vreme cat fac niste gainarii de afaceri intre ei, dupa ce se felicita reciproc pentru cat de "destepti" sunt nu le pasa de nimic (exemplu aici >>). Burta plina, buzunarul plin - dupa ei potopul...
Campionii Plebei
Campionii plebei, adica oameni obisnuiti - foarte multi dintre ei absolut mediocrii care reusesc peste noapte, ajungand sa primesca contracte de zeci si sute de milioane de dollari doar pentru ca exista si pozeaza in tabloide - Falsii idloli gen - fotbalistul Beckham despre care aflam ce isi cumpara nu cum joaca pe teren, fotomodelul Catrinel Meghina, Mirela Popa, Posh si alte neveste de fotbalisti si non-valori precum si Columbeanu si Gigi Becali etc) Acestia sunt doar o iluzie, menita sa dea incredere vulgului in egalitatea si eficienta sistemului francmasonic, numit si sistem capitalist - o copie palida a sistemulu monarhic in care o elita sodomizeaza societatea investita de catre biserica (tradusa mai nou ca mass-media) - "unsii domnului" sunt celebritatile si politicienii momentului - niste parvenitii care nu fac decat sa exploateze erorile si conditionarile mentale date cetatenilor de catre societate.
Acum noua biserica este banca : ai bani - ai dreptul legal de a sodomiza mintea si buzunarul populatiei prin legi si taxe, iar constiinta le-o stergi prin mass-media plina de emisiuni de doi lei gen Ciao Darwin, Axe Villa, Surpriza Surprize etc
Aceasta postare a fost editata de Schimbarea Perceptiei: 22 July 2007 - 08:51 PM
Scris 22 July 2007 - 09:09 PM
THE BILDERBERGS
Aceasta postare a fost editata de Schimbarea Perceptiei: 22 July 2007 - 09:13 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
"Memorial Day" in USA
Ziua Eroului Necunoscut in Statele Unite ale Americii |
Rusul Singuratic | 5 | 3.664 |
|
Rusia recucereste lumea, nu cu tancurile ci cu hidrocarburi
Gazprom noul cal troian rusesc in societatea globala |
Rusul Singuratic | 98 | 14.435 |
|
Chestionar:
cu dosarul la control si la tv
avem dosare si securisti. bun, si ? |
`jojo` | 5 | 4.364 |
|
etrena victima a justitiei | fnicolici1 | 1 | 1.311 |
|
S-a lansat Busola Politica pentru alegerile prezidentiale 2009!
Fa-ti testul de personalitate politica!! |
Onyxutza | 0 | 1.009 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis