ce simt barbati la finalul unei relatii?
Scris 21 July 2007 - 01:47 PM
Scris 21 July 2007 - 02:08 PM
fluture albastru, la Jul 21 2007, 02:47 PM, a spus:
Vestea trista e ca probabil nu se mai gandeste la tine.... Vestea buna e ca inima ta functioneaza in parametrii nominali... nu e defecta... asa ca nu are sens sa o arunci la cutzu...
De cele mai multe ori nu ii vedem pe ceilalti cum sunt de fapt... ci ii vedem asa cum suntem noi... Asta e motivul pentru care si tu stateai atat de linistita...
Si eu am avut o relatie cu cineva in urma careia trebuia sa ne casatorim si totusi am oprit nunta cu 3 saptamani inainte de data programata... Foarte multa lume a iesit busita din faza aia... Acum... ma mai gandesc la fosta? Foarte rar... Imi pare rau de ce s-a intamplat? Da, regret ca am cauzat atata suferinta DAR nu am regretat nici macar o secunda pasul. Alegerea de a termina relatia a fost alegerea corecta!
Lipsa de comunicare caracteristica anumitor relatii poate duce la situatii cum a fost a mea sau cum a fost a ta... nu e nimeni vinovat cu adevarat.... e doar un caz trist de situatie in care 2 oameni buni fac o relatie mai putin buna si cand zic mai putin buna nu ma refer la vanatai si injuraturi ci la neimplinirea aia sufleteasca ce te determina pana la urma sa vrei sa pleci, sa vrei sa cauti alta persoana... nu ai ce reprosa persoanei de langa tine pentru ca nu e vina ei... dar... nici nu poti sa mai ramai...
Scris 21 July 2007 - 02:10 PM
Pai, poate sa le para rau, sa fie total indiferenti sau poate sa le para bine....
Aceasta postare a fost editata de buzdugan: 21 July 2007 - 02:14 PM
Scris 21 July 2007 - 03:23 PM
Se mai gandeste, mai are unele mici regrete...dai ii va trece...
Inima las-o unde e, vei gasi catelusi dornici de-o inima ca a ta...
Scris 21 July 2007 - 07:28 PM
Daca au iubit, simt si ei durere, regret si le vine sa-si dea inima la caini flamanzi.
Scris 21 July 2007 - 07:35 PM
Sunt barbati care investesc foarte mult intr-o relatie , dar sunt atat de putini incat nu stiu daca este cazul sa-i aducem in discutie .
Scris 21 July 2007 - 08:28 PM
Poate se mai gandeste uneori, dar nu cred ca are regrete...daca locuieste deja cu alta femeie, uita-l!
nu te mai iubeste! daca te-ar fi iubit cu adevarat nu ar fi plecat asa...
iar la cutu flamanzi, da-le o feliuta de salam!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ajutati-ma cu un sfat,parere!1 | nob | 5 | 1.835 |
|
Bautura si sexul | nightwish | 47 | 12.180 |
|
recasatorit | lixit2010 | 25 | 8.073 |
|
Dragostea intre persoane de acelasi sex...Da sau nu? | ghib | 202 | 23.396 |