sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

ce simt barbati la finalul unei relatii? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   fluture albastru 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 21 July 2007 - 01:47 PM

Am cunoscut un barbat cu care am avut o relatie de 10 luni,doream sa ne casatorim,cu putin efort reuseam.Il iubeam foarte mult,dar l-am lasat sa plece pt un timp.Stateam linistita gandind ca in scurt timp vom fi din nou impreuna,pana intr-o zi cand aflu ca el sa mutat cu o alta femeie.Ma intreb ce simte el vizavi de sfarsitul acestei relatii.oare il doare sufletul,se mai gandeste la ce a fost sau este atat de absorbit de nou incat a dat totul uitari.Mie imi vine sa imi iau inima din piept si sa o arunc la caini flamanzi.
0

#2 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 21 July 2007 - 02:08 PM

Vezi postareafluture albastru, la Jul 21 2007, 02:47 PM, a spus:

Am cunoscut un barbat cu care am avut o relatie de 10 luni,doream sa ne casatorim,cu putin efort reuseam.Il iubeam foarte mult,dar l-am lasat sa plece pt un timp.Stateam linistita gandind ca in scurt timp vom fi din nou impreuna,pana intr-o zi cand aflu ca el sa mutat cu o alta femeie.Ma intreb ce simte el vizavi de sfarsitul acestei relatii.oare il doare sufletul,se mai gandeste la ce a fost sau este atat de absorbit de nou incat a dat totul uitari.Mie imi vine sa imi iau inima din piept si sa o arunc la caini flamanzi.

Vestea trista e ca probabil nu se mai gandeste la tine.... Vestea buna e ca inima ta functioneaza in parametrii nominali... nu e defecta... asa ca nu are sens sa o arunci la cutzu...

De cele mai multe ori nu ii vedem pe ceilalti cum sunt de fapt... ci ii vedem asa cum suntem noi... Asta e motivul pentru care si tu stateai atat de linistita...

Si eu am avut o relatie cu cineva in urma careia trebuia sa ne casatorim si totusi am oprit nunta cu 3 saptamani inainte de data programata... Foarte multa lume a iesit busita din faza aia... Acum... ma mai gandesc la fosta? Foarte rar... Imi pare rau de ce s-a intamplat? Da, regret ca am cauzat atata suferinta DAR nu am regretat nici macar o secunda pasul. Alegerea de a termina relatia a fost alegerea corecta!

Lipsa de comunicare caracteristica anumitor relatii poate duce la situatii cum a fost a mea sau cum a fost a ta... nu e nimeni vinovat cu adevarat.... e doar un caz trist de situatie in care 2 oameni buni fac o relatie mai putin buna si cand zic mai putin buna nu ma refer la vanatai si injuraturi ci la neimplinirea aia sufleteasca ce te determina pana la urma sa vrei sa pleci, sa vrei sa cauti alta persoana... nu ai ce reprosa persoanei de langa tine pentru ca nu e vina ei... dar... nici nu poti sa mai ramai...
0

#3 Utilizator offline   herbert 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-June 07

Scris 21 July 2007 - 02:10 PM

Ce simt barbatii la sfarsitul unei realatii ?

Pai, poate sa le para rau, sa fie total indiferenti sau poate sa le para bine.... :flowers:

Aceasta postare a fost editata de buzdugan: 21 July 2007 - 02:14 PM

0

#4 Utilizator offline   Scholett 

• ...inefabil
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-April 07

Scris 21 July 2007 - 03:23 PM

Ma intreb ce simte el vizavi de sfarsitul acestei relatii.oare il doare sufletul,se mai gandeste la ce a fost sau este atat de absorbit de nou incat a dat totul uitari.Mie imi vine sa imi iau inima din piept si sa o arunc la caini flamanzi.

Se mai gandeste, mai are unele mici regrete...dai ii va trece... :(
Inima las-o unde e, vei gasi catelusi dornici de-o inima ca a ta... :flowers:
0

#5 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 21 July 2007 - 07:28 PM

Ce simt?
Daca au iubit, simt si ei durere, regret si le vine sa-si dea inima la caini flamanzi.
0

#6 Utilizator offline   Maąt 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 14-July 07

Scris 21 July 2007 - 07:30 PM

Usurare ?
0

#7 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 21 July 2007 - 07:33 PM

Vezi postareaShimadzu, la Jul 21 2007, 08:30 PM, a spus:

Usurare ?

Mda.
0

#8 Utilizator offline   Maąt 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 14-July 07

Scris 21 July 2007 - 07:35 PM

N-am vrut sa fiu rea , dar atunci cand se pune problema asa , consider ca acesta este sentimentul incercat de catre acel barbat .
Sunt barbati care investesc foarte mult intr-o relatie , dar sunt atat de putini incat nu stiu daca este cazul sa-i aducem in discutie .
0

#9 Utilizator offline   delia delia 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 24-February 07

Scris 21 July 2007 - 07:44 PM

Vezi postareaShimadzu, la Jul 21 2007, 08:30 PM, a spus:

Usurare ?

subscriu!
O MARE USURARE!

:flowers:
0

#10 Utilizator offline   bridget jones 

• īntre mine si eu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 22-March 07

Scris 21 July 2007 - 08:28 PM

Poate se mai gandeste uneori, dar nu cred ca are regrete...daca locuieste deja cu alta femeie, uita-l!
nu te mai iubeste! daca te-ar fi iubit cu adevarat nu ar fi plecat asa...
iar la cutu flamanzi, da-le o feliuta de salam! :flowers: inima pastreaz-o pentru cine te merita! exista si acel cineva, undeva, fii convinsa!
0

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis ajutati-ma cu un sfat,parere!1 nob  5 1.835
Hot Topic (New) Bautura si sexul nightwish  47 12.180
Topic inchis recasatorit lixit2010  25 8.073
Hot Topic (New) Dragostea intre persoane de acelasi sex...Da sau nu? ghib  202 23.396
Topic inchis Monica Columbeanu
Un model pentru adolescentele din ziua de azi?
tjedy2000  87 10.616