sau Inregistrare

• 64 Pagini +
  • « Prima
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

De ce esti infuriat azi? Spune tot ce simti si iti va sta mai bine "garantat" Evaluare topic: * * * * *

#431 Utilizator offline   ma-o 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 29-September 06

Scris 09 March 2010 - 10:26 AM

din cauza zapezii care nu se mai termina, totul are un sfarsit, dar nu ... nisoare revine ... iar si iar
0

#432 Utilizator offline   lynxul_negru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-November 09

Scris 09 March 2010 - 11:30 AM

fiindca unii nu pot sa arate ce buni sunt decat indicand ce prosti sunt ceilalti
0

#433 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 09 March 2010 - 11:44 AM

pai nu arata ca-s buni, asta doar ii face pe ei sa se simta mai buni.
0

#434 Utilizator offline   lynxul_negru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-November 09

Scris 10 March 2010 - 05:24 PM

mda, ai dreptate, dar tot e enervant.
0

#435 Utilizator offline   Tom Bishop 

• soldier of fortune
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 27-November 08

Scris 28 March 2010 - 05:33 PM

Astăzi, īn timp ce īmi vedeam de drum şi totul era bine, am ajuns la o curbă deosebit de periculoasă, nu puteai intra cu mai mult de 30 km/h, şi din sens opus a venit o maşină care, din cauza vitezei a intrat pe contrasens, obligāndu-mă pe mine să ies de pe şosea pānă aproape de un şanţ, ca să evit impactul. Şi cine credeţi că manevra Dacia 1300-vai-mama-ei? Un nenorocit cu ochelari de soare ieftini din plastic (deşi nici pomeneală de soare) care rādea cu o gură pānă la urechi de isprava lui, la fel ca şi pasagerul din dreapta. Amāndoi rādeau ca nenorociţii de ceea ce au reuşit ei să facă, să mă scoată pe mine afară de pe şosea. Nenorociţii dracului, mă īntorceam şi īi izbeam cu maşina direct īn faţă lor nenorocită dacă nu eram cu ai mei şi dacă maşina nu era īncărcată cu bagaje. Din cauza idioţilor ăstora poţi ajunge o legumă sau mai rău, mort, şi aici mă refer şi la alte situaţii. Īntr-o bună zi am sa cobor din maşină la un şmeker care se crede buricul pămāntului şi am să īi crestez faţa aia nenorocită cu care rāde, că nu mai suport. Efectiv nu mai suport, totul e o junglă, nu mai rezist psihic, şi acum tremur de nervi din cauză că mi-am amintit de păţania de dimineaţă. Īmi este frică să mai şofez de teamă că nu am să mă mai pot abţine şi am să īl izbesc pe nenorocit cu maşina o dată, şi īncă o dată, şi īncă o dată, pānă mă voi sătura eu. Idioţii dracului.

Aceasta postare a fost editata de bridget jones: 28 March 2010 - 06:47 PM
Motiv editare: pct.1 din Regulment. ai dreptate sa fii revoltat, dar ti se putea intampla cu oricine. neatentia, nesimtirea sau prostul gust nu tin cont de etnie, rasa, sex, etc.

0

#436 Utilizator offline   Malkia 

• Seherezada
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-August 07

Scris 30 March 2010 - 08:28 PM

Pentru ca viata e a naibii de ciudata si enervanta uneori. Nu stiu ce sa mai inteleg, as vrea sa nu mai fiu asa de interiorizata si sa pot vorbi cu cineva... Ma innebuneste gandul ca sunt atat de singura cu ale mele pe lumea asta, ca nu are cine sa ma ajute cu nimic...

E atat de nedrept ca eu incerc sa ii ajut pe toti cum pot, dar cand as vrea sa ii spun cuiva ce ma apasa, nu am cui... am multi prieteni, dar unele lucruri pur si simplu nu pot fi spuse... cand simti ca persoana de langa tine nu simte ca tine, nu are sens sa ii mai spui...

Nimeni nu crede ca as avea nevoie de ceva, nu reusesc sa exprim nimic din ceea ce simt. Port o masca aproape perfecta, si nimeni nu stie ce e inauntru. As vrea sa urlu, poate ma aude...
0

#437 Utilizator offline   Lucast 

• crowded and cold
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-November 09

Scris 04 April 2010 - 09:21 AM

Sarbatoarea de azi este o alta oportunitate de manifestare a ipocriziei umane, prin sms-uri stupide si urari la fel sau chiar mai stupide ce demasca suflete corupte de aparente, ignorand esentele.
Este imperios necesar sa iau parte la acest spectacol,sa-mi preiau rolul cu toate atributiile sale, altfel, stand pe margine si observand este mult mai dureros si dramatic.
0

#438 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 04 April 2010 - 09:46 AM

Vezi postareaLucast, la Apr 4 2010, 08:21 AM, a spus:

De ce sa iti fie greu sa stai pe margine, daca asta vrei?
Uite, eu sunt la polul opus, cel... hai sa zicem un pic superficial daca vrei. Stiu ca obiceiurile practicate inainte cu familia nu aveau absolut nimic in comun cu religia, dar erau totusi obiceiuri inofensive, si de ce nu, frumoase.
N-am mai ciocnit un ou de vreo 4 ani, de alte lucruri ce sa mai vorbim, dar pana si de unele obiceiuri iti poate fi dor. Asta e; nu poti fi in doua locuri deodata :eat: .
0

#439 Utilizator offline   Lucast 

• crowded and cold
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-November 09

Scris 04 April 2010 - 11:16 AM

Nu am invinuit traditiile si obiceiurile romanesti, dimpotriva, acestea au constituit mereu un domeniu de mare interes pentru mine.
Am acuzat superficialitatea oamenilor, care devine mult mai vizibila cu prilejul acestei sarbatori.
Imi displace sa insist pe detalii. Aici sunt putin egoista.

Aceasta postare a fost editata de Lucast: 04 April 2010 - 11:27 AM

0

#440 Utilizator offline   bridget jones 

• īntre mine si eu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 22-March 07

Scris 04 April 2010 - 11:30 AM

Vezi postareaLucast, la Apr 4 2010, 12:16 PM, a spus:

Nu am invinuit traditiile si obiceiurile romanesti, dimpotriva, acestea au constituit mereu un domeniu de mare interes pentru mine.
Am acuzat supercialitatea oamenilor, care devine mult mai vizibila cu prilejul acestei sarbatori.
Imi displace sa insist pe detalii. Aici sunt putin egoista.

intr'un fel ai dreptate, in prezent sarbatorile religioase si'au pierdut aproape in intregime esenta, s'au laicizat si globalizat, dobandind un aer "modernist" in care sensul adevarat il percep si il respecta tot mai putini dintre noi.
dar, in acelasi timp, Pastele e si un prilej de iertare, o sarbatoare a ingaduintei, a bucuriei reinvierii vietii. de ce sa nu percepem si toate acestea, dincolo de supeficial? in fond, de noi depinde, de mine, de tine..

Sarbatori luminate! :eat:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 64 Pagini +
  • « Prima
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Nu am curaj CrissGirl  267 32.851
Replici noi Asta meritam?
autoritati incompetente,dar ce ne facem cu oamenii?
DSpawn  6 5.401
Hot Topic (New) Incredibil unde s-a ajuns! Sex si violenta in scoli
topic combinat
roportal  142 49.836
Hot Topic (New) Sot/tata violent/betiv/nebun _lisa  77 20.466
Hot Topic (New) Plangeti? * * * * *
e bine, e eliberare sau slabiciune?
ellla  597 64.375