sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Independenta Kosovo pro sau contra Evaluare topic: - - - - -

Poll: Independenta Kosovo (12 membri au votat)

Sunteti de acord cu independenta Kosovo?

1. Da (4 voturi [33.33%])

Procentaj din vot: 33.33%

2. Nu (8 voturi [66.67%])

Procentaj din vot: 66.67%

Voteaza

#1 Utilizator offline   Arminius 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-March 07

Scris 20 July 2007 - 09:43 PM

Proiectul unei rezolutii ONU pt. independenta Kosovo a cazut, insa "Primul Ministru" al Kosovo a cerut "Parlamentului" sa declare unilateral independenta regiunii, pe 28 noiembrie.
0

#2 Utilizator offline   enoch 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-June 07

Scris 21 July 2007 - 01:19 AM

Vezi postareaArminius, la Jul 20 2007, 09:43 PM, a spus:

Proiectul unei rezolutii ONU pt. independenta Kosovo a cazut, insa "Primul Ministru" al Kosovo a cerut "Parlamentului" sa declare unilateral independenta regiunii, pe 28 noiembrie.

Am votat NU.
De ce?
Pt ca asa cum nu sunt de acord cu independenta fostei Zonei Autonome Maghiare, nu pot fi de acord nici cu independenta unei enclave in teritoriul sarb.
0

#3 Utilizator offline   Arminius 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 21 July 2007 - 01:27 AM

Si eu tot NU.
Ma intreb cine a votat DA, poate ar fi bun sa ne impartaseasca motivele sale.
0

#4 Utilizator offline   enoch 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 21 July 2007 - 01:43 AM

Vezi postareaArminius, la Jul 21 2007, 01:27 AM, a spus:

Si eu tot NU.
Ma intreb cine a votat DA, poate ar fi bun sa ne impartaseasca motivele sale.

E foarte curios faptul ca pot vota de fiecare data cand accesez acest topic.
Am votat NU de doua ori, rog sa se anuleze un vot.

Aceasta postare a fost editata de enoch: 21 July 2007 - 01:44 AM

0

#5 Utilizator offline   Schimbarea Perceptiei 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-February 07

Scris 21 July 2007 - 01:43 AM

Vezi postareaenoch, la Jul 21 2007, 01:19 AM, a spus:

Am votat NU.

si eu la fel
0

#6 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 21 July 2007 - 06:12 PM

Vezi postareaArminius, la Jul 21 2007, 02:27 AM, a spus:

<br />Si eu tot NU.<br />Ma intreb cine a votat DA, poate ar fi bun sa ne impartaseasca motivele sale.<br />

Eu am votat DA.
Cand conducerea unei tari ca si Serbia are "fantezia" sa isi lichideze proprii cetatenii pentru ca acestia si-au cerut inapoi libertatile naturale acordate odata de Tito dar taiate de nationalistii lui Milosevici .... este un lucru extrem de grav si retrograd.

Nici o tara nu are dreptul sa isi ucida cetatenii ci eventual sa caute rezolvarea problemelor pe alte cai, si tocmai Romania este un frumos exemplu in aceasta directie.

O familie care isi ucide proprii copii ... NU este o familie ... si nimanui nu i se poate pretinde sa steie in aceasi casa cu ucigasii ...asa ca Divortul este solutia corecta !

Nu se poate face nici o comparatie cu Romania ...tara in care populatia minoritara maghiara nu numai ca nu este asuprita dar participa de multi ani la conducerea tarii ...ceea ce nationalistii sarbi nu numai ca nu au inteles sa o aplice ba chiar au combatut-o prin crima executata de organele statului !

Criminalii trebuie sa plateasca pretul crimelor nelegiuite savarsite impotriva propriului popor ....si acesta este ... DIVORTUL !
0

#7 Utilizator offline   enoch 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 21 July 2007 - 06:21 PM

Vezi postareaSikaryan, la Jul 21 2007, 06:12 PM, a spus:

Eu am votat DA.
Cand conducerea unei tari ca si Serbia are "fantezia" sa isi lichideze proprii cetatenii pentru ca acestia si-au cerut inapoi libertatile naturale acordate odata de Tito dar taiate de nationalistii lui Milosevici .... este un lucru extrem de grav si retrograd.

Nici o tara nu are dreptul sa isi ucida cetatenii ci eventual sa caute rezolvarea problemelor pe alte cai, si tocmai Romania este un frumos exemplu in aceasta directie.

O familie care isi ucide proprii copii ... NU este o familie ... si nimanui nu i se poate pretinde sa steie in aceasi casa cu ucigasii ...asa ca Divortul este solutia corecta !

Nu se poate face nici o comparatie cu Romania ...tara in care populatia minoritara maghiara nu numai ca nu este asuprita dar participa de multi ani la conducerea tarii ...ceea ce nationalistii sarbi nu numai ca nu au inteles sa o aplice ba chiar au combatut-o prin crima executata de organele statului !

Criminalii trebuie sa plateasca pretul crimelor nelegiuite savarsite impotriva propriului popor ....si acesta este ... DIVORTUL !

Din punct de vedere istoric, Kosovo este teritoriu sarb.
Sunt de acod cu punctul tau de vedere al Divortului.
Insa in acest caz, divort, albanezii pot pleca inapoi in albania lor natala, nu-i asa?
Nu-i obliga nimeni sa stea in Serbia.
Treaba cu drepturile date de Tito este exact cam ce se intampla acuma in transnistria si cele patru judete inca ocupate de Ucraina. Stalin a dat drepturi ucrainenilor asupra unor teritoii romanesti a decimat sau deportat populatia romanofona si acum , pe teritoriu romanesc, romanii sunt minoitate fara drepturi.
Se aplica acelasi tratament? Independenta Kosovo va duce doar la un precedent regretabil prin care orice enclava va putea cere independenta.
0

#8 Utilizator offline   Arminius 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 21 July 2007 - 07:09 PM

Vezi postareaSikaryan, la Jul 21 2007, 07:12 PM, a spus:

Eu am votat DA.

Foarte interesant, tocmai tu care vorbesti de "fascism islamist" si sustii razboiul impotriva terorismului islamic esti de acord cu crearea unui alt stat islamic in Europa, bazat pe nucleul unei populatii islamizate si colonizate de jihadul Otoman, in urma campaniei teroristilor UCK. Grozav. Uite-i pe albanezii tai iubiti:

http://www.youtube.c...h?v=LdQHDL5PE_s

Daca nu ai rabdare, sari la 4:30
0

#9 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 21 July 2007 - 09:13 PM

Vezi postareaArminius, la Jul 21 2007, 08:09 PM, a spus:

Foarte interesant, tocmai tu care vorbesti de "fascism islamist" si sustii razboiul impotriva terorismului islamic esti de acord cu crearea unui alt stat islamic in Europa, bazat pe nucleul unei populatii islamizate si colonizate de jihadul Otoman, in urma campaniei teroristilor UCK. Grozav. Uite-i pe albanezii tai iubiti:http://www.youtube.c...h?v=LdQHDL5PE_sDaca nu ai rabdare, sari la 4:30

Şi ce legătură are asta cu argumente pro sau contra independenţei provinciei Kosovo? Ăsta e criteriul de bază, să nu fie "un alt stat islamic īn Europa"? :flowers: Ce e Jihadul Otoman? :( Poţi detalia semnificaţia sintagmei? Eu am impresia că ori nu īnţelegi noţiunea de "Jihad", ori nu īnţelegi noţiunea de "otoman".

Vezi postareaenoch, la Jul 21 2007, 07:21 PM, a spus:

Insa in acest caz, divort, albanezii pot pleca inapoi in albania lor natala, nu-i asa?Nu-i obliga nimeni sa stea in Serbia.

Care Albania lor natală? Nu crezi că albanezii din Kosovo sunt născuţi chiar īn Kosovo? Crezi că au fost teleportaţi acolo?

E plină ţara asta de "teoreticieni" ca tine, care sunt gata oricānd să demonstreze că Harghita şi Covasna aparţin īn mai mare măsură dobrogenilor sau vasluienilor decāt aparţin etnicilor maghiari născuţi acolo! :cry:

O regiune, o provincie, aparţine īn primul rānd celor născuţi acolo şi abia apoi unui stat, indiferent care ar fi acela şi indiferent ce etnie majoritară are statul respectiv. Kosovo aparţine īn prezent Serbiei, dar nu belgrădenilor. Iar dacă Muntenegru, care e mai apropiat, din orice punct de vedere, de Serbia decāt ar putea fi vreodată Kosovo, a decis că e preferabilă secesiunea, probabil chiar Serbia e motivul principal.

Aceasta postare a fost editata de harald: 21 July 2007 - 09:16 PM

0

#10 Utilizator offline   Arminius 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 21 July 2007 - 09:50 PM

Vezi postareaharald, la Jul 21 2007, 10:13 PM, a spus:

Şi ce legătură are asta cu argumente pro sau contra independenţei provinciei Kosovo? Ăsta e criteriul de bază, să nu fie "un alt stat islamic īn Europa"? :flowers: Jihadul Otoman? :(

Daca nu stii ce legatura este intre Imperiul Otoman, albanezi, Kosovo si sarbi, iti poti forma o privire de ansamblu aici:

http://en.wikipedia....#Ottoman_Empire

Criteriul de baza este cel enuntat de Enoch, si cel universal de altfel - secesiunea intampina intotdeauna rezistenta. Iar atunci cand unii din Occident incep iarasi sa se joace de-a cartografii se deschide o noua cutie a pandorei.

Vezi postareaharald, la Jul 21 2007, 10:13 PM, a spus:

Care Albania lor natală? Nu crezi că sunt născuţi īn Kosovo? E plină ţara asta de "teoreticieni" ca tine, care sunt gata oricānd să demonstreze că Harghita şi Covasna aparţin īn mai mare măsură dobrogenilor sau vasluienilor decāt aparţin etnicilor maghiari născuţi acolo! :doh:O regiune, o provincie, aparţine īn primul rānd celor născuţi acolo şi abia apoi unui stat, indiferent care ar fi acela şi indiferent ce etnie majoritară are statul respectiv.

Deci in cazul in care proprietarilor HarCov-ului le trece prin cap sa declare independenta, tu esti de partea lor, normal. Nu? Frumos din partea ta. :cry: Din pacate pt. tine idolul tau Basescu s-a declarat impotriva ideii independentei Kosovo.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Minciuna in politica