Aceasta postare a fost editata de J0': 08 September 2007 - 12:05 AM
Despre sensibilitatea barbatilor
Scris 20 July 2007 - 11:19 AM
Firea rationala a barbatilor nu exclude sensibilitatea acestora.(depinde de sensul pe care il dai notiunii in sine); ai putea fi surprinsa de... vibratiile interioare aparute atunci cand una din "corzile sensibile" ale acestuia sunt atinse... cu talent. Este ca in muzica: pune un afon sa-ti cante la vioara si acesta "te va zgaria pe creier", in comparatie cu un virtuos, care va stii sa-ti umple inima de bucurie...
Scris 20 July 2007 - 11:22 AM
vebwell, la Jul 20 2007, 12:19 PM, a spus:
Firea rationala a barbatilor nu exclude sensibilitatea acestora.(depinde de sensul pe care il dai notiunii in sine); ai putea fi surprinsa de... vibratiile interioare aparute atunci cand una din "corzile sensibile" ale acestuia sunt atinse... cu talent. Este ca in muzica: pune un afon sa-ti cante la vioara si acesta "te va zgaria pe creier", in comparatie cu un virtuos, care va stii sa-ti umple inima de bucurie...
pai fii mai explicit..stiu ca ai dreptate, dar da ne niste exemple!cum se poate atinge acea sensibilitate si in ce momente..!
Aceasta postare a fost editata de J0': 08 September 2007 - 12:05 AM
Scris 20 July 2007 - 11:28 AM
da' nu ne lua cu poezii si versuri...vrem indicatii concrete
chiar, oare cum atingem coarda sensibila a unui barbat? ... zgranga zdranga....
zdranga zdranga zdranga
chiar, oare cum atingem coarda sensibila a unui barbat? ... zgranga zdranga....
Aceasta postare a fost editata de ellla: 20 July 2007 - 11:28 AM
Scris 20 July 2007 - 12:49 PM
no acum serios...unii/uneori barbatii sunt mai sensibili decat un bebe...si in ignoranta mea sau agresititatea ...am ranit
e important insa sa fie oamenii pe frecventa in acelasi timp ... altfel ...
e important insa sa fie oamenii pe frecventa in acelasi timp ... altfel ...
Scris 20 July 2007 - 12:55 PM
De frica sa nu fie raniti multi barbati tin scutul ridicat. Un fel de instinct de conservare. Problema se pune in fata cui si in ce moment sa-l coboare.
Scris 20 July 2007 - 01:25 PM
oamenii sunt fiinţe sensibile şi raţionale īn acelaşi timp. Oamenii raţionali nu sunt cei insesibili, ci acei oameni care nu lasă ca sensibilitatea să le domine principiile, şi coerenţa logică a coportamentului.
Bărabţii, ca şi femeile sunt oameni. Oamenii ca şi animalele, pot fi dresaţi să "dea din coadă" dar pentru asta trebuie să le arunci un "os".
Bărbaţii impulsivi sunt cei mai sensibili şi mai manipulabili. Bărbaţii raţionali se īntreabă "ce beneficiu am dacă mă las dus de val" ?
Bărbaţii raţionali şi inteligenţi (o specie rară pe planetă) ştiu cel mai bine cānd să tacă şi knd să şoptească magica incantaţie : "te iubesc"...
Oamenii indiferenţi şi insenibili... nu sunt neapărat raţionali: sunt cei care au suferit foarte mult. Cei care au fost cel mai tare dezamăgiţi.
Bărabţii, ca şi femeile sunt oameni. Oamenii ca şi animalele, pot fi dresaţi să "dea din coadă" dar pentru asta trebuie să le arunci un "os".
Bărbaţii impulsivi sunt cei mai sensibili şi mai manipulabili. Bărbaţii raţionali se īntreabă "ce beneficiu am dacă mă las dus de val" ?
Bărbaţii raţionali şi inteligenţi (o specie rară pe planetă) ştiu cel mai bine cānd să tacă şi knd să şoptească magica incantaţie : "te iubesc"...
Oamenii indiferenţi şi insenibili... nu sunt neapărat raţionali: sunt cei care au suferit foarte mult. Cei care au fost cel mai tare dezamăgiţi.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
sexy mind
cel mai incitant organ....e creierul..si cel mai frumos gest de tandre |
angry_angel | 39 | 10.799 |
|
Ce inseamna sa fii femeie?
... pentru un barbat |
Nebuloasa | 438 | 26.923 |