Citeaza
"There is neither Jew nor Greek [i.e. Gentile], there is neither bond nor free, there is neither male nor female: for ye are all one in Christ Jesus."
Citeaza
Citeaza
"Eu sunt lumina care sta deasupra la toate. Eu sunt Totul. De la mine Totul a venit si prin mine totul s-a extins. Sparge o bucata de lemn si eu sunt acolo. Ridica o piatra si ma vei gasi acolo.
Nu exista nici evreu nici grec (gentil), nu exista nici sclav nici liber, nu exista nici barbat nici femeie : pentru ca toti sunteti acelas in Isus Cristos " - din Biblie
"O fiinta umana este o parte a intregului numite de noi "univers", o parte limitata in timps is spatiu. El se observa pe sine, gandurile si simtirile lui ca pe ceva separat de rest...un fel de iluzie optica a constiintei sale. Aceasta iluzie e ca o inchisoare pentru noi, ne restrange la propriile dorinte si la afectiunea pentru cateva persoane apropiate de noi. Sarcina noastra trebuie sa fie a ne elibera din aceasta inchisoare , largind cercul compasiunii pentru a imbratisa toate vietatile si intreaga natura in frumusetea ei" - Albert Einstein
"Vidul nu e un simplu gol, e real liber si existent. Este sursa de unde toate lucrurile vin si se intorc. Nu poate fi vazut, atins sau cunoscut, dar exista si e folosit usor. Nu are forma, marime sau culoare, dar tot ce vedem, auzim, simtim si atingem este "el". Este dincolo de cunoasterea intelectuala si nu poate fi inteles de mintea obisnuita. Cand ne trezim brusc la realitatea ca nu exista o limita si nu a fost niciodata, realizam ca toate lucrurile sunt unul, muntii, raurile, ierburile, copacii, soarele, luna, stelele, universul, toate sunt sinele. Nu mai exista o diviziune sau o bariera intre mine si altii, nu mai exista nici un sentiment de instrainare sau frica. Realizand aceasta rezultatul este adevarata compasiune. Alti oameni si alte lucruri nu sunt vazute ca fiind separate de sinele unui om ci din contra, ca propriul lui corp" - Bruce Lee
Aceasta postare a fost editata de jet li: 18 July 2007 - 02:49 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis