De ieri de cand vorbeam cu o prietena de oboseala mea excesiva, am aflat si de posibilitatea de a avea hepatita.Inca nu m-am documentat, deci scriu intamplator la sectiunea hepatita c, e posibil sa nu am nici C, nici B, sau...cine stie...
Intrebarea mea este: oboseala este un simptom la toate persoanele ce sufera de hepatita?
Eu am remarcat aceasta oboseala din nov 2006.Mi-am facut analize peste analize.Sunt obsolut ok.Numai la stomac am bulbita edematoasa...acum e posibil sa fie deja un ulcer duodenal.Stari de greatza am de ani de zile.Cnadva mi s-a spus ca am diskinezie biliara.Ulterior se pare ca nu am nimic la bila, dar am greturi la aproape orice mancare gatita.Daca mananc fructe, legume, lactate, nu am nimic.Dar, pe langa greturi, oboseala exagerata, ma confrunt si cu o inapetenta de speriat.Nu mi-e foame, nu mi-e pofta, slabesc vazand cu okii.Sunt ca o umbra, cu cearcane mari.Sunt lipsita de kef, ma doare tot corpul, ametesc si totusi medicii imi spun ca am analize de aviator.Ceva nu este in regula.SI nici ipohondra nu sunt , si nici nu am tendinte d'astea de...vai, ce rau imi e.Dar sunt deja ingrjorata ca de atatea luni imi este rau, ma simt din ce in ce mai rau si imi este teama sa nu cad pur si siplu pe strada.Ma simt la capatul puterilor si nu stiu unde sa ma duc si ce sa cer.Si si mai dureros este ca trebuie sa fiu fresh pt copilul pe care il am (de 2 ani si 4 luni, cuminte si nesolicitant).
Ce analize specifice hepatitei in general se pot face?Unde anume le pot face cu acuratete?
Sper din suflet ca cineva sa imi raspunda si mie...
Aceasta postare a fost editata de nicnic3: 18 July 2007 - 01:56 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS