Pagina 1 din 1
Frigider nou defect din fabricatie Gorenje
Scris 17 July 2007 - 07:09 PM
Citeam din topicul amicului care se plangea ca i s-a stricat aerul conditionat nou nout, si imi aduceam aminte ce am patit cu o combina friforifica de ultima generatie Gorenje. Am cumparat-o in Octombrie 2006 Am facut prostia sa nu ii mai fac proba in magazin. Acasa si am constatat ca nu imi merge frigiderul...
I-am chemat pe cei care asigurau garantia si i-au schimbat un motor... asta e am zis, e o intamplare ...doar Gorenje sunt renumiti pt produsele lor.... si au mai trecut 8 luni si a crapat si celalalt motor (al congelatorului.)... bineinteles ca cei de la service mi l-au schimbat... Acum ma intreb ce mai urmeaza? In nici macar un an de cand il am i-am schimbat ambele motoare... Si mai am o dilema, oare de ce toata lumea mi-a recomandat Gorenje?
Scris 20 July 2007 - 10:41 AM
Acum, se mai intampla, nu stiu de ce ti-a recomandat toata lumea acea marca.... Te-ai mira de ce influenta mare poate avea o reclama, sau o\pur si simplu un design asupra populatiei.............
Scris 21 July 2007 - 10:36 AM
pentru asta exista designeri, pentru asta este marketing-ul ( adica "pietaleala"...) nu?
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ajutor! | Beettlejuice | 1 | 3.292 |
|
o rugaminte
ajutor |
usagi_tsukino01 | 2 | 1.845 |
|