de ce sunt oamenii asa de rai? aveti o explicatie?
Scris 17 July 2007 - 03:55 PM
Scris 17 July 2007 - 04:36 PM
singer, la Jul 17 2007, 04:55 PM, a spus:
Probabil tine de educatie , probabil tine de mentalitate , cred ca un psiholog ti-ar da probabil un raspuns mai coerent si mai corect la intrebarea pus de tine .
In fine gandeste-te ca poate ceea ce tie ti se pare rau si gresit , s-ar putea ca acelor oameni sa li se para un lucru normal si inofensiv . Judecatile asupra faptelor noastre sunt relative de la individ la individ .
Scris 17 July 2007 - 04:40 PM
- Oamenii astia sunt frustrati, pentru ca au suferit si ei la randul lor si cauta sa se razbune cumva.
- Poate tine de educatia pe care au primit-o: daca s-au nascut intr-o familie narcisista, de unde au "invatat" ca ei sunt superiori, atunci se pot purta urat cu ceilalti.
- Sunt psihopati.
Scris 17 July 2007 - 06:04 PM
singer, la Jul 17 2007, 04:55 PM, a spus:
Sunt unii oameni care prin incarcatura "energetica" CER sa fie loviti, apoi se vaita de mama focului cat is ei de napastuiti si cat de tare-i doare echimoza!
Aceasta postare a fost editata de diclona: 17 July 2007 - 06:23 PM
Scris 18 July 2007 - 08:02 AM
diclona, la Jul 17 2007, 06:04 PM, a spus:
de acord cu tine,ca unele coportamente ale noastre cer sa fim taxati.dar nu intotdeauna!am vazut persoane care doar din asta traiesc!au ca obiectiv faptul de a-i face pe cei din jur nefericiti.
Scris 18 July 2007 - 08:06 AM
Scris 18 July 2007 - 08:19 AM
Scythe, la Jul 17 2007, 05:40 PM, a spus:
- Oamenii astia sunt frustrati, pentru ca au suferit si ei la randul lor si cauta sa se razbune cumva.
- Poate tine de educatia pe care au primit-o: daca s-au nascut intr-o familie narcisista, de unde au "invatat" ca ei sunt superiori, atunci se pot purta urat cu ceilalti.
- Sunt psihopati.
CRed ca ordinea ar fi asta:
1.Sunt psihopati.
2. - Oamenii astia sunt frustrati, pentru ca au suferit si ei la randul lor si cauta sa se razbune cumva.
3. Poate tine de educatia pe care au primit-o: daca s-au nascut intr-o familie narcisista, de unde au "invatat" ca ei sunt superiori, atunci se pot purta urat cu ceilalti.
1 si 2 pot fi schimbate intre ele.
Scris 18 July 2007 - 08:33 AM
2. Pentru ca maturitatea (intelepciunea) medie a omului nu este suficienta ca el sa-si poata defini un set de valori morale in contextul unei vieti pozitive.
3. Pentru ca inteligenta medie si intelepciunea medie a omului, luate in combinatie, nu sunt suficiente ca sa-i asigure acestuia o capacitate de a-si analiza in mod obiectiv si de a-si depasi conditia (si implicit de a-si proteja/dezvolta verticalitatea).
Aceasta postare a fost editata de fitzroy: 18 July 2007 - 08:34 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Zen si terapie | Nemo! | 45 | 4.911 |
|
Gender Disorder | AAX | 24 | 5.314 |
|
Frecvente si nuante | Fiero | 20 | 1.148 |
|