sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Sinceritate Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Simplu_X 

• Breath
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-March 07

Scris 16 July 2007 - 10:28 PM

Un barbat ce abordeaza astfel o femeie, Neah .. Dupa parerea mea.

Aceasta postare a fost editata de Simplu_X: 16 July 2007 - 10:28 PM

0

#22 Utilizator offline   Nebuloasa 

• && she does what makes her feel alive.
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-April 07

Scris 16 July 2007 - 10:30 PM

Vezi postareaYnasy, la Jul 16 2007, 11:25 PM, a spus:

pot avea eu incredere,sunt ei sinceri !
Sunt pe naiba! Ştii foarte bine care era scopul.
0

#23 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 16 July 2007 - 10:38 PM

Vezi postareaK0ntr0VerSy, la Jul 16 2007, 11:17 PM, a spus:

Atunci de ce esti in dubiu si de ce consideri asta un subiect care sa merite reflectia?Acum intelegi?!
Asta i-am spus si eu de la inceput . Inseamna ca e genul de fata :lol:

Vezi postareaYnasy, la Jul 16 2007, 11:25 PM, a spus:

Eu nu am spus ca se intimpla mereu,ci deseori.Si apoi eu nu am pus problema masinii,putea fi chiar si o Dacia sau o masina mult mai eftina sau mai scumpa,pentru mine aceasta nu are nici o importanta!Problema pusa de mine a fost:pot avea eu incredere,sunt ei sinceri !
Stim amandoua ca din capul locului ai pus problema BMW-ului. Hai,nu fi ipocrita,stim la fel de bine ca ai fi vrut sa te duci cu el dar ti-e teama ca te judeca lumea,deci ai constiinta totusi...sau poate esti inca tanara...
0

#24 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 16 July 2007 - 10:41 PM

Deci tu te-ai cam duce, insa astepti sa te impinga userii de pe forum de la spate: "hai fato dut-e c-a nu se intampla nimic, sa mor io!"
0

#25 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 16 July 2007 - 10:43 PM

Vezi postareaK0ntr0VerSy, la Jul 16 2007, 11:41 PM, a spus:

Deci tu te-ai cam duce, insa astepti sa te impinga userii de pe forum de la spate: "hai fato dut-e c-a nu se intampla nimic, sa mor io!"
Asa,asa,deci cam asa e, uite cine stie :lol:
0

#26 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 16 July 2007 - 10:52 PM

Vezi postareaYnasy, la Jul 16 2007, 11:02 PM, a spus:

Nu este primul !!!
Patesc deseori asa ceva si mereu sunt barbati in virsta(de la 30_...)

Pai, atunci?
Barbatii reactioneaza intotdeauna asa, de ce mai dai importanta acestor lucruri?

Mama ta nu te-a invatat ca nu-i bine sa vorbesti cu strainii?
Iti dedic "parazitii --- in focuri"!
Nu-mi multumi, sa-ti priasca!
0

#27 Utilizator offline   Norishor 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-July 07

Scris 16 July 2007 - 11:56 PM

Daca vei considera toti barbati niste porci, nu vei avea de piedut mare lucru.. mai ales in situatie de fata (sa sa fiu sincer nu stiu cu ce sunt vinovate bietele animale ca sa comparam barbatii cu ele, comportamentul lor nu e la fel de "interesant" ca si cel al barbatilor). Este prea mica probabilitatea (<1%) ca acel barbat sa care ti-a propus cu multa "decenta" si "respect" sa te conduca acasa chiar sa fie un domn singuratic si cumsecade care nu a mai rezistat solitudinii ce il apasa si a incercat sa intre in dialog cu tine. In schimb probabilitatea ca acesta sa fie casatorit e mai mare (>25%), ca de altfel ca intra in categoria porc sadea si orice ar vrea de la tine s-ar rezuma la o seara "placuta" si poate eventuale apeluri telefonice in incercarea de a repeta experienta (>45%).
Acum sa revin la acuzatiile care ti se aduc, cum ca nu esti destul de educata ca sa iti dai seama ca nici nu ar trebui sa consideri oricare din abordarile unei persoane de pe strada. Parerea mea e ca chiar daca porci sunt ei cu totii, tre sa ai si un porc la casa, daca e cu bmw insemana ca poti sa pui si maina pe un porc cu destua sunca, ar fi de preferat sa nu aiba obligatii pentru ca exista alta probabilitate - care sa fiu sincer nu pot s-o estimez - ca poate incalti porcul, sau in cel mai rau caz, te simti bine, te alegi cu o experienta de viata. Unica problema cu care te-ai confrunta dupa e sa nu devina o parte degradanta a personalitatii tale, pentru ca traim intr-o lume care se tine inca pe "gura satului" si nu o putem schimba, so: don't do it or keep it quiet..;)
0

#28 Utilizator offline   mirela b 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-January 07

Scris 17 July 2007 - 12:50 AM

Vezi postareaSimplu_X, la Jul 16 2007, 01:02 PM, a spus:

Oare cate strigate si fluieraturi primeste o femeie atunci cand iese pe strada in fiecare zi? :blink:

Depinde de femeie, de strada unde iese ... dar cel mai mult de tara/orasul unde se afla. Una e sa iasa una (in mini sau nu neaparat) in Los Angeles (si nu o fluiera nimeni ca mitocanul in calduri) si alta e sa iasa asa in...Pantelimon (cartier Bucurestean) sau alta parte.

Aceasta postare a fost editata de a browser: 17 July 2007 - 12:51 AM

0

#29 Utilizator offline   Maąt 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 14-July 07

Scris 17 July 2007 - 06:33 AM

Nu este primul !!!

Ce importanta are sinceritatea ? De ce a fost adusa in discutie ? Pai omul acela dorea ceva ce importanta avea sinceritatea lui din moment ce pe tine nu te interesa ce vrea . Barbatii la 30 de ani si dupa au mai mult curaj si masina . De aceea patesti asa de la barbatii mai in varsta
0

#30 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 17 July 2007 - 07:15 AM

Nu este primul !!!

Atunci, poate ar fi cazul să schimbi ceva īn aspect sau vestimentaţie :tease: Cele mai multe fete nu păţesc deseori aşa ceva. Mai ai puţin şi o să ţi se pară normal să īncepi o relaţie īn felul acesta.

Vezi postareaNorishor, la Jul 17 2007, 12:56 AM, a spus:

.... Este prea mica probabilitatea (<1%) ca acel barbat sa care ti-a propus cu multa "decenta" si "respect" sa te conduca acasa chiar sa fie un domn singuratic si cumsecade care nu a mai rezistat solitudinii ce il apasa si a incercat sa intre in dialog cu tine. In schimb probabilitatea ca acesta sa fie casatorit e mai mare (>25%), ca de altfel ca intra in categoria porc sadea si orice ar vrea de la tine s-ar rezuma la o seara "placuta" si poate eventuale apeluri telefonice in incercarea de a repeta experienta (>45%).

Subscriu :blink: A aborda o fată īn acest mod, descrie un modus operandi deja consacrat. Este greu de imaginat că era prima abordare de acest fel. Sau ultima.

Īncepem să ne transformăm īntr-o societate "occidentală", dar nu cea reală, ci aceea văzută la televizor. Īn care şi bărbaţi, şi femei, apelează la relaţii pasagere cu necunoscuţi, că e mai incitant. Să ieşi īntr-o seară la un club fără să ştii īn care pat īţi vei petrece noaptea şi īn ce cartier te vei trezi dimineaţa. Şi dacă īn mediul studenţesc era deja oarecum acceptat acest comportament, acum s-a extins şi īn restul lumii "civilizate". Totuşi, majoritatea oamenilor nu procedează astfel. Nici la noi, nici īn societăţile occidentale reale, ci doar īn "societatea" care se vede la televizor.

Aceasta postare a fost editata de harald: 17 July 2007 - 07:27 AM

0

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse