sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Cum să fiu pe placul femeilor? să mai discutăm şi treburi serioase Evaluare topic: * * * * *

#21 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 17 July 2007 - 10:17 AM

Vezi postareaSithLord, la Jul 16 2007, 07:11 PM, a spus:

Simaţi misogini şi restul de masculi. Se spune că pentru o clipă de neatenţie poţi suferi o viaţă întreagă. Despre căsnicie, un nene din antichitatea (care a scos multe perle la viaţa lui şi pe care intelectualii lispiţi de inspiraţie le recită din memorie) spunea aşa: Nu te frământa dacă să te însori sau nu, pentru că orice alegere vei face, vei regreta-o!Eu cred că răspunsul la întrebarea din titlu este următorul. Ca să fii pe placul unei femei e suficient să spui o prostie. Un astfel de exemplu ar fi : <<Întrebare - De ce a fost creat bărbatul înainte femeii? Răspuns - Pentru că experimentele se fac întâi pe animale şi abia apoi se aplică oamenilor. >>Dragilor! Când vă nimeriţi într-un grup cu multe fumei, spuneţi această năzdrăvănie şi veţi fi iubiţi tot restul zilei. Condiţia e să o spuneţi la modul cel mai serios şi mai convingător. Dacă reuşiţi puteţi să o luaţi în braţe pe oricare dintre acele şi să-i faceţi orice că ... va sta.E doar părerea mea...
hmmm, buna tema de discutat: ipocrizia ca solutie la conflictul intre sexe...folosesc barbatii aceasta solutie, folosesc femeile aceasta solutie ... deoarece femeilor nu le place adevarul barbatilor si barbatilor nu le convine adevarul femeilor... femeilor nu le convine sa li se spuna ca trebuie sa-si vada de cratita, barbatilor nu le convine inteligenta femeilor ...drept urmare s-a recurs la solutia cea mai facila (si cea mai lasa): ipocrizia ->>> si astfel: barbatii devin mai curtenitori si femeile fac pe proastelesi ups! se impiedica
0

#22 Utilizator offline   the listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 04-November 06

Scris 17 July 2007 - 10:46 AM

cam " ingust" titlul..... daca iti trebuie un motiv sa fi placut :blink: ....intai fi pe placul tau , descopera-te , vezi "cine" esti si apoi restul in iubire si cu iubire vine de la sine :tease:
multa iubire
0

#23 Utilizator offline   ActorGrabit 

• observator incomod
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-January 07

Scris 17 July 2007 - 12:31 PM

E o intrebare la care nici unii savanti nu au reusit sa raspunda. :blink: Ori te-ai nascut pe placul lor si esti constient de asta, ori tragi tare sa faci bani multi, sa-ti iei un Ferrari si o vila si sa te bucuri de un succes artificial. :tease: Mie de cand mi-a laut foc masina, succesul mi-a scazut in mod simtitor. :tease: Nu era cine stie ce bolid, dar totusi..
0

#24 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 08-November 06

Scris 17 July 2007 - 12:34 PM

Vezi postareaActorGrabit, la Jul 17 2007, 01:31 PM, a spus:

E o intrebare la care nici unii savanti nu au reusit sa raspunda. :tease: Ori te-ai nascut pe placul lor si esti constient de asta, ori tragi tare sa faci bani multi, sa-ti iei un Ferrari si o vila si sa te bucuri de un succes artificial. :tease: Mie de cand mi-a laut foc masina, succesul mi-a scazut in mod simtitor. :P Nu era cine stie ce bolid, dar totusi..

i-ati un aspirator ....de femei ,normal :blink:
0

#25 Utilizator offline   sweet_florentia 

• ...stercus accidit
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 18-March 06

Scris 17 July 2007 - 12:48 PM

Mai mult ca sigur... ai avut o depresie... ceva remuscari... ceva incertitudine.... neincredere... de ai deschis acest topic. Raspunsul la intrebarea ta... il vei gasi... numai in inima ta. Viata este aspra si complexa.... si numai tu vei reusi sa ii afli tainele si secretele... :blink:
0

#26 Utilizator offline   X.E.N.A. 

• searching...for my spring...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 11-January 07

Scris 17 July 2007 - 01:20 PM

Vezi postareaSithLord, la Jul 16 2007, 07:11 PM, a spus:

Simaţi misogini şi restul de masculi. Se spune că pentru o clipă de neatenţie poţi suferi o viaţă întreagă. Despre căsnicie, un nene din antichitatea (care a scos multe perle la viaţa lui şi pe care intelectualii lispiţi de inspiraţie le recită din memorie) spunea aşa: Nu te frământa dacă să te însori sau nu, pentru că orice alegere vei face, vei regreta-o!

Eu cred că răspunsul la întrebarea din titlu este următorul. Ca să fii pe placul unei femei e suficient să spui o prostie. Un astfel de exemplu ar fi :

<<Întrebare - De ce a fost creat bărbatul înainte femeii? Răspuns - Pentru că experimentele se fac întâi pe animale şi abia apoi se aplică oamenilor. >>

Dragilor! Când vă nimeriţi într-un grup cu multe fumei, spuneţi această năzdrăvănie şi veţi fi iubiţi tot restul zilei. Condiţia e să o spuneţi la modul cel mai serios şi mai convingător. Dacă reuşiţi puteţi să o luaţi în braţe pe oricare dintre acele şi să-i faceţi orice că ... va sta.

E doar părerea mea...

ca sa fi pe placul unor femei poate, ca sa fi pe placul altora poate nu, ca sa fi pe placul tuturor niciodata :plane:.

pe mine m-ar distra asemenea replici, probabil am deveni buddies, in rest mi s-ar parea f infantile si nici un caz ceva "de agatat".

Parerea mea.

Aceasta postare a fost editata de minaluidracula: 17 July 2007 - 01:21 PM

0

#27 Utilizator offline   Her 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 14-March 06

Scris 17 July 2007 - 02:27 PM

De ce as dori sa fiu pe placul femeilor? Nu prea mi se potriveste nici lesa si nici zabala. Am vorba, frate : cine ma place/iubeste ma place/iubeste asa cum sunt.
Nu ma plac unele? Nici o paguba, nici mie nu-mi plac toate femeile!
Important, esential, crucial este sa ma placa alea pe care le plac eu. In rest, no me importa!
Fireste ca atunci cand este cazul sunt putin misogin. Fireste ca atunci cand este cazul sunt mascul. Pentru ca si femeie cu care sunt imi place ca atunci cand este cazul sa fie...femela.
In rest apa de ploaie!
0

#28 Utilizator offline   SeqenenreTao 

• Horus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 08-January 07

Scris 17 July 2007 - 02:47 PM

Vezi postareaRavl, la Jul 17 2007, 12:29 AM, a spus:

apropo de replici, aveam o prietena care-mi zicea : barbatul e o anexa inutila a p*** .
si inclin sa'i dau dreptate . :roll:

Auuuu....bai ne omoara aici si voi nu spuneti nimic?...am ajuns anexa :plane:
0

#29 Utilizator offline   herbert 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-June 07

Scris 17 July 2007 - 05:42 PM

Vezi postareaSeqenenreTao, la Jul 17 2007, 03:47 PM, a spus:

Auuuu....bai ne omoara aici si voi nu spuneti nimic?...am ajuns anexa :plane:

Cum sa fii pe placul unei femeilor:
Sa le iubesti, sa le respecti, sa le asculti pasurile, sa fii comunicativ, sa fii sincer, sa le respecti dorinta de libertate, sa le respecti parerile si alegerile, sa le sustii profesional si in tot ce intreprind, sa nu fii invidios pe realizarile lor, sa imparti indatoririle casnice in mod echitabil, sa-i respecti familia si prietenii, sa nu fii posesiv, sa fii tandru, sa ai simtul umorului, sa fii o persoana educata, sa fii interesat in dezvoltarea ta profesionala, sa fii fidel, sa stii sa le saruti, sa fii un om responsabil, sa tii seama de pasiunile lor si inca....ceva... sa ai o dotare sanatoasa .
Nu este de neglijat daca: esti intre primii 10 barbati frumosi pe planeta, sa fii al 5-lea ca avere in plan mondial...si eventual un premiu NOBEL.
0

#30 Utilizator offline   the listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 04-November 06

Scris 17 July 2007 - 06:12 PM

Vezi postareabuzdugan, la Jul 17 2007, 06:42 PM, a spus:

Cum sa fii pe placul unei femeilor:Sa le iubesti, sa le respecti, sa le asculti pasurile, sa fii comunicativ, sa fii sincer, sa le respecti dorinta de libertate, sa le respecti parerile si alegerile, sa le sustii profesional si in tot ce intreprind, sa nu fii invidios pe realizarile lor, sa imparti indatoririle casnice in mod echitabil, sa-i respecti familia si prietenii, sa nu fii posesiv, sa fii tandru, sa ai simtul umorului, sa fii o persoana educata, sa fii interesat in dezvoltarea ta profesionala, sa fii fidel, sa stii sa le saruti, sa fii un om responsabil, sa tii seama de pasiunile lor si inca....ceva... sa ai o dotare sanatoasa .Nu este de neglijat daca: esti intre primii 10 barbati frumosi pe planeta, sa fii al 5-lea ca avere in plan mondial...si eventual un premiu NOBEL.
ma pierd in atitea .....sa ...... adica intr-un cuvant sa ma leg de "viata" incat sanu o inteleg deloc..... jocul "imaginilor" nu ma pasioneaza..... :plane: multa iubire

Vezi postareaSeqenenreTao, la Jul 17 2007, 03:47 PM, a spus:

Auuuu....bai ne omoara aici si voi nu spuneti nimic?...am ajuns anexa :doh:
atita timp cit exista barbati care sunt pe placul femeilor , chestia cu "anexa" e praf in vant.... :roll: multa iubire
0

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Avort o scorpie  12 8.671
Hot Topic (New) Cat de important a ramane primul barbat (prima femeie) din viata noastra?
primul (prima) cu care ati facut dragoste
Marissa  82 16.246
Hot Topic (New) SPANIOLA?
...intre sani...
angeldeni  69 15.717
Topic inchis dragostea la prima vedere
cât este de reală?
vesperala  2 3.840
Hot Topic (New) de la o simpla sa ajung sa nu mai pot de dragul ei buiaca  28 7.336