SithLord, la Jul 16 2007, 07:11 PM, a spus:
Simaţi misogini şi restul de masculi. Se spune că pentru o clipă de neatenţie poţi suferi o viaţă întreagă. Despre căsnicie, un nene din antichitatea (care a scos multe perle la viaţa lui şi pe care intelectualii lispiţi de inspiraţie le recită din memorie) spunea aşa: Nu te frământa dacă să te însori sau nu, pentru că orice alegere vei face, vei regreta-o!
Eu cred că răspunsul la întrebarea din titlu este următorul. Ca să fii pe placul unei femei e suficient să spui o prostie. Un astfel de exemplu ar fi :
<<Întrebare - De ce a fost creat bărbatul înainte femeii? Răspuns - Pentru că experimentele se fac întâi pe animale şi abia apoi se aplică oamenilor. >>
Dragilor! Când vă nimeriţi într-un grup cu multe fumei, spuneţi această năzdrăvănie şi veţi fi iubiţi tot restul zilei. Condiţia e să o spuneţi la modul cel mai serios şi mai convingător. Dacă reuşiţi puteţi să o luaţi în braţe pe oricare dintre acele şi să-i faceţi orice că ... va sta.
E doar părerea mea...
Eu cred că răspunsul la întrebarea din titlu este următorul. Ca să fii pe placul unei femei e suficient să spui o prostie. Un astfel de exemplu ar fi :
<<Întrebare - De ce a fost creat bărbatul înainte femeii? Răspuns - Pentru că experimentele se fac întâi pe animale şi abia apoi se aplică oamenilor. >>
Dragilor! Când vă nimeriţi într-un grup cu multe fumei, spuneţi această năzdrăvănie şi veţi fi iubiţi tot restul zilei. Condiţia e să o spuneţi la modul cel mai serios şi mai convingător. Dacă reuşiţi puteţi să o luaţi în braţe pe oricare dintre acele şi să-i faceţi orice că ... va sta.
E doar părerea mea...
Depinde de "nivelul de inteligenta"al fiecaruia....sincer inca nu stiu al cui...al lor ca asculta astfel de replici,sau al tau, daca le folosesti..
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis