sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Cum să fiu pe placul femeilor? să mai discutăm şi treburi serioase Evaluare topic: * * * * *

#51 Utilizator offline   Dark_Dragon 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-January 07

Scris 31 July 2007 - 05:16 PM

Vezi postareaSithLord, la Jul 16 2007, 07:11 PM, a spus:

Simaţi misogini şi restul de masculi. Se spune că pentru o clipă de neatenţie poţi suferi o viaţă întreagă. Despre căsnicie, un nene din antichitatea (care a scos multe perle la viaţa lui şi pe care intelectualii lispiţi de inspiraţie le recită din memorie) spunea aşa: Nu te frământa dacă să te însori sau nu, pentru că orice alegere vei face, vei regreta-o!

Eu cred că răspunsul la întrebarea din titlu este următorul. Ca să fii pe placul unei femei e suficient să spui o prostie. Un astfel de exemplu ar fi :

<<Întrebare - De ce a fost creat bărbatul înainte femeii? Răspuns - Pentru că experimentele se fac întâi pe animale şi abia apoi se aplică oamenilor. >>

Dragilor! Când vă nimeriţi într-un grup cu multe fumei, spuneţi această năzdrăvănie şi veţi fi iubiţi tot restul zilei. Condiţia e să o spuneţi la modul cel mai serios şi mai convingător. Dacă reuşiţi puteţi să o luaţi în braţe pe oricare dintre acele şi să-i faceţi orice că ... va sta.

E doar părerea mea...

Depinde de "nivelul de inteligenta"al fiecaruia....sincer inca nu stiu al cui...al lor ca asculta astfel de replici,sau al tau, daca le folosesti.. :cheer:
0

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) ce surpriza sa ii fac ? skumpika  28 23.451
Topic inchis Atasamente cele mai frumoase versuri de dragoste! daieele_21  6 199.957
Topic inchis O idee
no coment
Grand master D  7 4.631
Hot Topic (New) Atasamente Probleme, probleme..
..uite inca una.
mareea  44 10.740
Hot Topic (New) gesturi de tandretze
..in public..
Lion79  33 8.245