sau Inregistrare

• 26 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Care au fost cele mai amuzante sau ciudate locuri in care ati facut sex? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   byrev 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-January 06

Scris 31 July 2007 - 03:00 AM

- iarna , pe zapada, pe un deal deci era putina panta, cam la 100m de sosea, noaptea ... funny era faza ca impingeam dar fiind zapada 'mi alunecau picioarele si tot impingeam ... la final am observat ca am "mers" taras cam 2 m .... :o: nu mai era zapada unde am avut eu picioarele :D se vedea deja iarba!
- la scoala, pe marginea ferestrei, langa cancelarie, unde amandoi am terminat generala (cu mult timp in urma)
- la marginea padurii pe varful unul deal, sub niste maracini, ploua torential, vara in iulie, de SF Ilie, hainele erau bagate in plasa ca sa nu se ude dar noi eram prea beti ca sa simtim ploaia.
- intr'o casa in constructie, ziduri din boltari, in interior era numai iarba, la 30m de sosea, de N ori !
- intr-o sala de clasa in scoala, clasa era in renovare, pe jos erau numai foroaste si rumegus, am folosit 3 prezervative doua s'au umplut de rumegus :crazy:)
- in albia unei parau, locul era dificil fiind limitati in miscari de apa sa nu cadem in ea si de malul foarte abrupt.
- langa terenul de fotbal in boscheti, doar oral!
- in incita liceului T.V. din Tg-Jiu, in spatele tribunei, langa zid.
- intre blocuri, in centrul, de zilele orasului Tg-Jiu, am sarit un gard; initial i'am dat jos chilotii si a mers fara ei prin centru, fustita era cam transparenta, rosise toata; aveam cu noi un balon si din neatentie am lovit balonul in timpul ce faceam sex si s'a spart ... :crazy: cred ca mi'a crescut nivelul de adrenalina de 10 ori in clipa aia, sa-mi sara inima din piept, au inceput sa latre cainii ... funny!
- pe Dealul Targului , dupa ce am terminat am realiat ca la nici 50 de m de noi erau 3 persoane in iarba, doua fete si un baiat, nu stiu daca ne'au vazut initial !:lol2:

**** mai sunt si alte situatii HOT HOT ... dar alea's mai secrete ****

Aceasta postare a fost editata de byrev: 31 July 2007 - 03:01 AM

0

#22 Utilizator offline   Dirtyangel 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-August 06

Scris 31 July 2007 - 10:08 PM

Vezi postareabyrev, la Jul 31 2007, 04:00 AM, a spus:

asa o intrebare serioasa, dar ai facut dragoste in locuri normale? (pe pat de exemplu)
0

#23 Utilizator offline   Dally 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-May 07

Scris 01 August 2007 - 09:49 AM

- iarna , pe zapada, pe un deal deci era putina panta, cam la 100m de sosea, noaptea ... funny era faza ca impingeam dar fiind zapada 'mi alunecau picioarele si tot impingeam ... la final am observat ca am "mers" taras cam 2 m .... :) nu mai era zapada unde am avut eu picioarele :drinks: se vedea deja iarba!
- la scoala, pe marginea ferestrei, langa cancelarie, unde amandoi am terminat generala (cu mult timp in urma)
- la marginea padurii pe varful unul deal, sub niste maracini, ploua torential, vara in iulie, de SF Ilie, hainele erau bagate in plasa ca sa nu se ude dar noi eram prea beti ca sa simtim ploaia.
- intr'o casa in constructie, ziduri din boltari, in interior era numai iarba, la 30m de sosea, de N ori !
- intr-o sala de clasa in scoala, clasa era in renovare, pe jos erau numai foroaste si rumegus, am folosit 3 prezervative doua s'au umplut de rumegus :doh:)
- in albia unei parau, locul era dificil fiind limitati in miscari de apa sa nu cadem in ea si de malul foarte abrupt.
- langa terenul de fotbal in boscheti, doar oral!
- in incita liceului T.V. din Tg-Jiu, in spatele tribunei, langa zid.
- intre blocuri, in centrul, de zilele orasului Tg-Jiu, am sarit un gard; initial i'am dat jos chilotii si a mers fara ei prin centru, fustita era cam transparenta, rosise toata; aveam cu noi un balon si din neatentie am lovit balonul in timpul ce faceam sex si s'a spart ... :doh: cred ca mi'a crescut nivelul de adrenalina de 10 ori in clipa aia, sa-mi sara inima din piept, au inceput sa latre cainii ... funny!
- pe Dealul Targului , dupa ce am terminat am realiat ca la nici 50 de m de noi erau 3 persoane in iarba, doua fete si un baiat, nu stiu daca ne'au vazut initial !:o:

**** mai sunt si alte situatii HOT HOT ... dar alea's mai secrete ****

Ce de activitate aici....
0

#24 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 01 August 2007 - 12:01 PM

- iarna , pe zapada, pe un deal deci era putina panta, cam la 100m de sosea, noaptea ... funny era faza ca impingeam dar fiind zapada 'mi alunecau picioarele si tot impingeam ... la final am observat ca am "mers" taras cam 2 m .... :cry: nu mai era zapada unde am avut eu picioarele :D se vedea deja iarba!

wow, am si eu fantezia asta: in zapada ... dar te intreb: pe ce statea fata? ca daca zici pe zapada ma gandesc ca-i incheta curuletu'...

Citeaza

- intre blocuri, in centrul, de zilele orasului Tg-Jiu, am sarit un gard; initial i'am dat jos chilotii si a mers fara ei prin centru, fustita era cam transparenta, rosise toata; aveam cu noi un balon si din neatentie am lovit balonul in timpul ce faceam sex si s'a spart ... :D cred ca mi'a crescut nivelul de adrenalina de 10 ori in clipa aia, sa-mi sara inima din piept, au inceput sa latre cainii ... funny!

chiar funny .... :lol1:
0

#25 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 01 August 2007 - 04:24 PM

intr-un nuc in curtea cresei
0

#26 Utilizator offline   Inger Sedat 

• Pustiu...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-June 07

Scris 01 August 2007 - 10:26 PM

Vezi postareavali_, la Aug 1 2007, 05:24 PM, a spus:

Nu v'au intrat crengile in fund? :crazy:
0

#27 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 08-November 06

Scris 01 August 2007 - 10:37 PM

Vezi postareavali_, la Aug 1 2007, 05:24 PM, a spus:

sa nu-mi spui ca erai ....cursant :doh:

precoce ....ai? :crazy:

Aceasta postare a fost editata de red2shoes: 01 August 2007 - 10:38 PM

0

#28 Utilizator offline   Aleinad Anad 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-March 07

Scris 01 August 2007 - 11:41 PM

de data asta mam amuzat...aveti imaginatie dar pe plaja?parca nu am auzit pe la cineva optiunea asta
0

#29 Utilizator offline   Inger Sedat 

• Pustiu...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-June 07

Scris 02 August 2007 - 12:07 AM

Vezi postarealaird, la Jul 31 2007, 02:48 AM, a spus:

Cel mai amuzant loc in care am facut dragoste a fost in pat, cu amanta mea, atunci cind dintr-o data s-a auzit linga noi o voce care a spus: "Ce faci, mami?" - amuzant, destul de amuzant...

Cine era?? :crazy:
0

#30 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 02 August 2007 - 12:13 AM

Vezi postareaVampiritza07, la Aug 1 2007, 11:07 PM, a spus:

Cine era?? :doh:

constiinta ..cine ai crede .. :crazy:
0