Ti-am subliniat mai sus ce anume din cuvintele tale ne-a facut pe noi sa credem ca tu ai luat mult prea in serios aceasta relatie. Apoi in alte posturi tu te contrazici singura, spunand intai:
sensibila stiu ca sunt, mai ales o mare plangacioasa, dar partea buna e ca imi revin, de exemplu azi, citind mesajele de la oameni am inceput sa rad putin, chiar m-ati ajutat, deci totul e spre bine. Mereu am fost mai naiva si credula, ma declar un copil, chiar am si fatza de copil.....In fine, se va rezolva tot, sunt optimista. Acuma totul pare asa negru, dar parca vad ca peste o saptamana o sa privesc totul cu alti ochii.
apoi:
iar celor care ma credeau naiva si fraerica, bai oameni buni nu sunt chiar asa, poate par, dar va asigur ca nu!!!!
Pai tu singura ne asigurai ca da, ne spuneai ca ai fost naiva si credula. Ce sa mai intelegem?
Apoi mai spui:
normal ca nu am sa stau ca prostuta sa sufar ceea ce vine in contradictie cu ce ai scris tu in primul mesaj, adica daca numai cunoscandu-l pe net suferi atat si plangi si nu te poti concentra, apoi cand ti-o face vreo figura urata fata in fata cred ca te arunci sub rotile trenului!
Aceasta postare a fost editata de Enki: 19 July 2007 - 10:55 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis