sau Inregistrare

• 39 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Protestez impotriva iadului ! apel umanitar Evaluare topic: * * * - -

#21 Utilizator offline   tudorel666 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 20-April 07

Scris 15 July 2007 - 12:03 AM

Vezi postareaXylia, la Jul 15 2007, 12:32 AM, a spus:

Crestinii sunt condamnati inca din primele zile ale vietii-sunt botezati crestini si se presupune ca trebuie sa traiasca dupa legea crestina deci si sa accepte ideea de iad!

Accept ideea, dar nu mai sunt de acord cu ea!
0

#22 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 15 July 2007 - 12:04 AM

Vezi postareaXylia, la Jul 15 2007, 12:32 AM, a spus:

Crestinii sunt condamnati inca din primele zile ale vietii-sunt botezati crestini si se presupune ca trebuie sa traiasca dupa legea crestina deci si sa accepte ideea de iad!
Corect.Am formulat si eu aceeasi idee , numai cu alte cuvinte.
0

#23 Utilizator offline   tudorel666 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 July 2007 - 12:06 AM

Vezi postareaMiss Take, la Jul 15 2007, 12:42 AM, a spus:

Dar cand Iisus se chinuia pentru noi,nu mai era traumatizant?

Ba da, era, dar cu atat mai mult, daca a aflat ce inseamna suferinta si tot mai este de acord cu iadul, il consider un prost si un dumnezeu nebun.
0

#24 Utilizator offline   Glamorous_witch_girl 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 29-May 07

Scris 15 July 2007 - 12:07 AM

Ok,stiam si eu asta.Multumesc ca mi-ai reamintit.

Miss Take,nu sunt ipocrita.Si in societate urmam niste reguli,nu?Care merg de la simple amenzi pana la condamnarea pe viata sau la moarte.Dar in niciun stat nu o sa te condamne la moarte ca ai furat ceva.Poate iti dau ani de puscarie,dar pedeapsa "maxima" niciodata.Acum trecand peste ideea ca Dumnezeul crestin prefera sa chinuiasca vesnic niste oameni cand putea pur si simplu sa ii omoare,dar daca si ptr cea mai mica incalcare a legii lui ii trimite pe oameni in iad.........cred ca nu este o prea mare densitate in rai
0

#25 Utilizator offline   SeqenenreTao 

• Horus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 08-January 07

Scris 15 July 2007 - 12:07 AM

Vezi postareaMiss Take, la Jul 15 2007, 01:02 AM, a spus:

p.s. Tudorica,crezi ca daca ai facut apelul asta 'umanitar',vei salva lumea? Eu ma cam indoiesc.

poate sa ti raspunda eu? odata facut doarme si el mai linistit.de ce ii tulburi omului somnu?cand te "ridici" impotriva zeului esti pus in fata situatiei crunte de a nu mai avea cine sa ti ierte greseala..e mult mai greu sa te ierti singur decat sa te ierte dumnezeul x sau y - mai ales daca abeea ai inceput lupta-

Vezi postareaGlamorous_witch_girl, la Jul 15 2007, 01:07 AM, a spus:

Acum trecand peste ideea ca Dumnezeul crestin prefera sa chinuiasca vesnic niste oameni cand putea pur si simplu sa ii omoare,dar daca si ptr cea mai mica incalcare a legii lui ii trimite pe oameni in iad.........cred ca nu este o prea mare densitate in rai

Aici faci o greseala fundamentala : nu poate sa omoare din moment ce promite viata vesnica dupa - daca alternativa la viata vesnica in rai ar fi fost nimicul s ar fi prabusit intreg sistemul; alb - negru zi - noapte apa - foc cer - pamant rai -iad eternitatea nu poate avea ca antonim decat viata.

Aceasta postare a fost editata de SeqenenreTao: 15 July 2007 - 12:12 AM

0

#26 Utilizator offline   tudorel666 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 July 2007 - 12:08 AM

Vezi postareaK0ntr0VerSy, la Jul 15 2007, 12:46 AM, a spus:

Tudorele, daca te-ai invoit pentru doi talanti, de ce nu iti accepti plata?

Ce treaba ai tu cu plata mea? Si de unde stii ca m-as multumi chiar si cu cinci, sau cu zece, sau cu unsprezece?
0

#27 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 15 July 2007 - 12:11 AM

Vezi postareatudorel666, la Jul 15 2007, 01:06 AM, a spus:

Ba da, era, dar cu atat mai mult, daca a aflat ce inseamna suferinta si tot mai este de acord cu iadul, il consider un prost si un dumnezeu nebun.
Mi se pare o afirmatie impertinenta.Pai tocmai pentru ca a aflat ce inseamna suferinta si tocmai pentru ca noi nu am apreciat faptul ca El s-a jertfit pentru noi,s-a hotarat sa ne faca la fel.Totusi,tind sa cred ca pedeapsa noastra e mai usoara.Daca il consideri un Dumnezeu prost si nebun,pentru ce crezi in El? De ce iti ghidezi viata dupa principii in care il incluzi? Iti place sa te chinui ?
0

#28 Utilizator offline   tudorel666 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 July 2007 - 12:12 AM

Vezi postareaSeqenenreTao, la Jul 15 2007, 12:51 AM, a spus:

Nu se chinuia - era chinuit .E o mare diferenta.
Daca te gandesti la plimbarica prin desert aia trebuie trecuta la interese personale.

P.S. Tudorele iti recomand What Dreams May Come - asta e un film - .Vezi acolo cum poti recupera o persoana iubita din iad.

Nu vreau sa recuperez numai una, ci pe toate , apoi sa inchid iadul definitiv sau sa-l transform in orice altceva.
0

#29 Utilizator offline   meBlu 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 28-June 07

Scris 15 July 2007 - 12:15 AM

Mai, nush care de mai sus avea dreptate....nu cred ca io, daca as fura o paine de foame si de saracie, as primi o pedeapsa la fel de grava ca cel care a ucis de placere.Sau un copil...a furat o acadea..ce;i facem? infundam iadul cu el? sau il iertam pt ca e copil si nu e prea grava fapta? sau o sa'l supunem unei pedepse mai usoare? Si nu e chin fizic in iad, ci psihic, spiritual..
0

#30 Utilizator offline   tudorel666 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 July 2007 - 12:19 AM

Vezi postareaMiss Take, la Jul 15 2007, 01:11 AM, a spus:

Mi se pare o afirmatie impertinenta.Pai tocmai pentru ca a aflat ce inseamna suferinta si tocmai pentru ca noi nu am apreciat faptul ca El s-a jertfit pentru noi,s-a hotarat sa ne faca la fel.Totusi,tind sa cred ca pedeapsa noastra e mai usoara.Daca il consideri un Dumnezeu prost si nebun,pentru ce crezi in El? De ce iti ghidezi viata dupa principii in care il incluzi? Iti place sa te chinui ?
Nu am ales eu sa cred, ci dimpotriva, am ales sa nu cred, dar am ajuns la concluzia si evidenta indubitabila a faptului ca exista si este mai real poate ca mine si ca tine. Ca sunt impertinent, este treaba mea, si voi continua sa fiu pana cand voi afla exact ce atrocitati se intampla acolo, plus ca nu voi avea liniste pana nu le voi opri, de se va dovedi ca este adevarat. Iar chinul meu nu vine din faptul ca imi place, ci spune-mi tu cum te-ai simti sa te indragostesti de cineva apoi sa afli ca este un criminal sadic fara pic de mila?

Vezi postareameBlu, la Jul 15 2007, 01:15 AM, a spus:

Mai, nush care de mai sus avea dreptate....nu cred ca io, daca as fura o paine de foame si de saracie, as primi o pedeapsa la fel de grava ca cel care a ucis de placere.Sau un copil...a furat o acadea..ce;i facem? infundam iadul cu el? sau il iertam pt ca e copil si nu e prea grava fapta? sau o sa'l supunem unei pedepse mai usoare? Si nu e chin fizic in iad, ci psihic, spiritual..
Popii vorbesc de smoala fierbinte si cazane si diavoli cu furci. Pana acum nu am auzit de nici un fel de smoala care sa fiarba "spiritual"!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 39 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis