Senzational ...Evanghelia lui Nicodim prabusirea lui Isus in Iad, Eliberarea lui Adam ...etc
Scris 12 July 2007 - 09:37 PM
Sau cum vedem ca se confirma in texte apocrife diverse prabusirea lui Isus (steaua d dimineata) in Iad adica exact ce sustine si un evanghelist ca Luca , confirmat apoi in Apocalipsa.
Cine a citit aceasta scriere apocrifa sau stie ceva despre ea ..este invitatat la discutii libere despre aceasta scriere dar si despre miturile relgioase ...si penibilitatea fanatismului religiosi
Scris 12 July 2007 - 09:46 PM
Fisiere atasate
-
evanghelia_lui_Nicodim.doc (138K)
Number of downloads: 62
Aceasta postare a fost editata de Enki: 12 July 2007 - 09:50 PM
Scris 16 July 2007 - 06:58 PM
Scris 17 July 2007 - 10:38 AM
In loc de aceasta preamarire a "zburat" aruncat de Dumnezeu la cei morti in cea mai adanca groapa
si iata ce zice Isus devenit din nou Lucifer:
18 Cel viu. Am fost mort, si iata ca sīnt viu īn vecii vecilor. Eu tin cheile mortii si ale iadului!!!
Deci vezi bine ...ca nu e vorba de nici o excursie ptr eliberarea sufletelor ci e clar vorba de munca sa zilnica la servici!
Adica cea de Diavol Sef ...sef peste toti dracusorii iadului!
Scris 17 July 2007 - 11:31 AM
Sikaryan, la Jul 17 2007, 11:38 AM, a spus:
In loc de aceasta preamarire a "zburat" aruncat de Dumnezeu la cei morti in cea mai adanca groapa
si iata ce zice Isus devenit din nou Lucifer:
18 Cel viu. Am fost mort, si iata ca sīnt viu īn vecii vecilor. Eu tin cheile mortii si ale iadului!!!
Deci vezi bine ...ca nu e vorba de nici o excursie ptr eliberarea sufletelor ci e clar vorba de munca sa zilnica la servici!
Adica cea de Diavol Sef ...sef peste toti dracusorii iadului!
mai intreaba-te ...mai cauta ... la prima vedere asa pare insa ... Iisus a invis iadul prin propria arma: moartea ...
Scris 17 July 2007 - 02:06 PM
ellla, la Jul 17 2007, 12:31 PM, a spus:
Hyouma, la Jul 17 2007, 11:46 AM, a spus:
Scris 31 October 2007 - 05:12 AM
Sikaryan, la Jul 17 2007, 02:06 PM, a spus:
ba nu EL i-si continua lucrarea in cei ce-l cred EL s-a intors la rusalii si este vizibil in fiecare credincios .dracu a ales femeia sa faca praf pe fiii lui D-zeu,te lasi facut praf de o femeie ?!si mai ales de una satanica ?!sau revii la matca ?!.ura ta la categorisit in toate felurile,criminal,magar,etc,deci care-i sursa?de unde atita ura?!de la diavolul evident dar marul din care te alimentezi e tare stricat si mizerabil.daca ar mai fi vremea lui David ti-ar zbura capul.
Scris 31 October 2007 - 11:49 AM
senin8, la Oct 31 2007, 05:12 AM, a spus:
si care e lucrarea sa ...mantuirea prin moarte ...ca el e stapanul cheilor mortii si ale iadului ...unde va asteapta sa va deie "viata" vesnica?
Viata vesnica de la stapanuil Iadului???? ...nu mersi ...niciodata !
Citeaza
S-a intors ... dar cu MOARTE pe Moarte Calcand ...si nu cu VIATA pe moarte calcand ....caci revenirea in viata este sfarsitul adica moartea mortii!
Dar el a venit cu MOARTEA pe MOARTE calcand ...adica confirmand de fapt eternitatea mortii in care ajungeti daca-l urmati!
Citeaza
Nu ti rusine ptr asemenea cuvinte?
Uite-te in oglinda si da-ti doua palme ...posedatule!
Femeia este SFANTA ...si daca dracu a intrat in cineva ...ala in mod sigur ca e barbat!
...ia spune-mi cate razboaie ai vazut duse de femei care sa ucida femei ?
Citeaza
Multumesc ptr intrebare ...sursa este ISTORIA ...si din istorie vedem ca: NIMENI, NICIODATA in istoria planetei nu a adus atata mizerie ura si crima ..catea adus el prin religia lasata.
Cum ai vrea sa denumesc un personaj care, daca nu a adus nici un fel de alta mantuire oamenilor, decat MOARTEA ...dar si aia i-a mantuit pe oameni de mizerii suferinta si nenorocirile pe care tot el le-a adus?
Nu vezi ca adevaratul mantuitor este Cunoasterea, atribut Dumnezeiesc, si Omul Cunoasterii ... cel care a reusit sa MANTUIASCA cu adevarat omenirea din mizerie saracie boli si suferinta! ...sau esti prea orb ca sa vezi asta?
Scris 31 October 2007 - 01:32 PM
Citeaza
Esti cumva intr-o biserica (,) carismatica?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
greseala de neiertat?
teribilismul adolescentei |
lorelai1907 | 30 | 9.479 |
|
Ce insemnatate are crucea
atunci cand se rupe la gatul unei persoane ? |
Master_ | 20 | 4.206 |