Schimbarea Perceptiei, la Jul 13 2007, 08:35 PM, a spus:
Pentru prima oara - aici iti dau dreptate. Etica si cinstea nu sunt date exclusiv de IQ si educatia primita.
Se intampla si miracole.
SOLUTIA
Eu as vedea un sistem in care oamenii de rand sa trebuiasca sa fie responsabilizati, sa nu mai functioneze pe sistemul sa ne dea, sa vina, sa ne faca - iar pe de alta parte individul sa fie responsabil si inventiv - dar si sistemul sa poate fi usor influentat de catre individ - ca acum degeaba sunt eu cum sunt ca nu pot sa schimb prea mult - legile le fac tot "ei" - la ora actuala scoala nu face decat sa produca oameni de tip xerox - mainile la spate, nu vorbiti netrebati, memoreaza comentariul, matematica se rezuma la ecuatii abstracte rezolvate mecanic....
Ai facut o descriere perfecta a sistemului educational Romanesc, insa nu este la fel in Vest. Ba din contra.
Pe de alta parte ce te faci cu opinia ta in care spuneai ca orice Guvern trebuie "sa sustina", "sa faca", " sa dea", case la tineri, ajutoare sociale la saraci, etc... . Ai grija va zice lumea ca te-am corupt la Globalism si Masonerie.
Problema sta in mentalitatea sclavagist - ignoranta a populatiei si nu neaparat in cine face sau nu faceparte din elita. Ca actuala elita vrea sa mentina acesta imbecilizarea a populatie pentru a-si mentine puterea - asta este un adevar si o alta poveste.
O NATIE DE OI VA CERE UN GUVERN DE LUPI !
Elita n-are nevoie de imbecili, imbecilii creaza haos si probleme. Insa e intotdeauna mai usor sa faci pe prostul sau sa fi intradevar prost pt ca te poti eschiva de responsabilitate.
Aceasta postare a fost editata de enoch: 13 July 2007 - 09:04 PM