Cum sa construiesti un joc mai complicat :D Help
Scris 11 July 2007 - 02:02 PM
Scris 11 July 2007 - 02:46 PM
Grand master D, la Jul 11 2007, 03:02 PM, a spus:
Mane hai sa fim seriosi.NU exista un program cu care sa dai "next" si "finish" si gata jocu.In schimb exista limbaje de programare in care sa faci asa ceva.Pentru jocuri foarte folosit este Dark Basic dar care din pacate nu este free insa este foarte simplu de invatat si de utilizat.Se poate realiza si in C++ ce vrei tu dar sunt necesare cunostinte solide de OpenGL si/sau DirectX + ceva API + algoritmica dezvoltata dar banuiesc ca nu le stapanesti asa ca iti recomand programul de mai sus.
Scris 11 July 2007 - 02:51 PM
P.S.: Nu ma gandeam doar sa dau next si finish ma gandeam tot la un program pe care pot sa invat sa il folosesc repede cum zici ca e Dark Basic
Aceasta postare a fost editata de Grand master D: 11 July 2007 - 02:53 PM
Scris 11 July 2007 - 03:15 PM
Scris 11 July 2007 - 03:54 PM
Scris 17 July 2007 - 10:29 AM
sau http://www.gamemaker.nl/ ppentru un program foarte simplu de folosit in crearea jocurilor .
Incepe de jos, caci nu ai cum sa o iei invers .
Bafta.
Scris 28 September 2007 - 09:39 PM
programare: C++ si mai rar Visual Basic (multi zic ca sunt grele...eu iti spun ca nu este asa...trebuie putin timp sa le studiezi)
GameEngine: DirectX 9.0 (sa nu folosesti doar motoare grafice sau alte tampeni...asta este cel mai bun dar cu siguranta si cel mai greu
Grafica: Photoshop si Corel Draw pentru poze si bmp iar animatile cu 3DStudioMax (destul de greu si asta :| )
Map editor si World editor: Nu ne-am hotarat inca dar avem cateva (doar ca sunt mai slabe)
Database: SQL (va avea un mod online care va necesita asa ceva si un mod singel player care probabil va folosi si el o baza de date pentru a fi mai usor pentru noi)
Mai sunt si alte programele dar nu foarte interesante. De asemenea avem coduri sursa si tutoriale multe pe care le studiem, si multa bunavointa. Daca crezi ca indeplinesti ceea ce am scris mai sus o sa ai propiul joc intr-un an si ceva si o sa arate destul de bine
Scris 29 September 2007 - 04:41 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Progresql - Little Help | ov1d1u90 | 2 | 676 |
|
intrebare pascal | emmann | 2 | 2.583 |
|
O problema de Java | agoia | 4 | 5.494 |
|