Nou design
Scris 25 April 2005 - 10:19 AM
In ultimele saptamani sa-a lucrat si astazi am bucuria de a va arata o fata noua.
Pe forum modificarile nu sunt asa mari dar in restul site-ului sa-a schimbat mult.
Pagina a fost testata cu IE, Opera si Moziila iar design-ul se pastreaza daca voi aveti un alt browser iar continutul nu este afisat cum trebuie va rog sa ma anuntati.
Astept parerile si sugestiile voastre.
Scris 25 April 2005 - 11:05 AM
1. (ca sa nu zici ca sunt rau) te felicit pentru ca esti (si sunteti)intr-o continua modificare, asta da dovada ca sunteti direct interesati de acest subiect.
2. SUNTETI LABILI MINTALI DE FEL? Incercati sa fiti mai stabili in "Layout" (format) si schimbati (prin adaugare sau scoatere) continuturile, asta are mai mare relevanta.
Pentru mine (care am avut indrumari ale unei firme de provenienta Germana) aceste schimbari ale formatului nu arata deloc bine. Nu spune nimeni ca nu e importanta infatisarea (si ca aceasta nu e mai draguta...
Stiu ca nu are o relevanta (si mai ales ca sectiunea pentru acest tip de informatie e alta) dar iti dau ca pont pagina de internet pe care am facut-o noi (toti membri grupului la care lucram, din toate tariile):
www.huettenes-albertus.com - pagina principala (a grupului)
iar ca exemple paginile afiliatilor din fiecare tara:
www.huettenes-albertus.ro - a noastra a romanialor
www.huettenes-albertus.pl - a polonezilor
www.huettenes-albertus.de - a nemtilor
... si lista poate sa continue!
Astept parerea ta Roportal!
Bafta!
Scris 25 April 2005 - 11:54 AM
Scris 25 April 2005 - 11:59 AM
Orice sugestii sunt binevenite, ne scuzati de schimbarea schimbarii :dee
Scris 25 April 2005 - 05:12 PM
cayroptus, la Apr 25 2005, 11:05 AM, a spus:
[snapbacca]37869[/snapbacca]
Cand vrei sa gasesti un design care sa fie placut, sa se incarce rapid la un site care este adresat tuturor varstelor intampini multe probleme. Sunt multumit de forma la care sa-a ajuns si va ramane mult timp de acum inainte.
De ce o noua schimbare atat de rapid? Am primit cateva semnale ca design-ul nu este foarte reusit si atunci m-am hotarat sa regandim intregul design.
De acum ne vom concentra atentia asupra dezvoltarea de noi sectiuni si imbunatatirea celor existente.
Scris 25 April 2005 - 05:43 PM
Scris 27 April 2005 - 08:33 AM
roportal, la Apr 25 2005, 05:12 PM, a spus:
Asa sa fie! Iar daca publicul vad ca aplauda atunci se pare ca era bine meritata schimbarea.
Aici nu pot contesta, intradevar primul design era mai bun decat cel de al doilea, parca prea incarcat (ca un papagal) cu un cucubeu de culori. Sunt de parere ca o culoare mai odihnitoare este mai potrivita, dat fiind ca multi dintre cei care navigheaza prin paginile acestui forum sau site sunt persoane care-si petrec destul timp in fata calculatorului iar ochiul, saracutul, mai oboseste si el.
Ei da... avnd in vedere ca sectiunea de forum este cea mai discutata, intradevar concentrarea pe aceasta este destul de importanta!
Ce pot spune. "Da-i bicepsi!"
Mult succes tuturor!
Aceasta postare a fost editata de kyroptus: 27 April 2005 - 08:36 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Revista presei | roportal | 3 | 5.478 |
|
Statistici 2006 | roportal | 10 | 8.446 |
|