sau Inregistrare

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Prezervativul sau pilula? sau alte metode contraceptive valabile pentru viata de cuplu Evaluare topic: * * * * *

#81 Utilizator offline   fnicolici1 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-August 07

Scris 15 September 2007 - 05:27 AM

Vezi postareaMiss Take, la Sep 15 2007, 05:20 AM, a spus:

Nimic nu iti da garantia ,ca femeie,ca nu vei ramane insarcinata...intr'adevar,sunt cateva zile in care "e voie",dar mereu e voie si tot se intampla cand te astepti mai putin :D
Sa zicem numa' ca in acele zile nu esti asa predispusa la o eventuala sarcina.

Io n'am votat,ca existau mai multe variante de raspuns :D
Baietii folosesc prezervative,iar fetitele si-o folosesc pe-a lor :spiteful:

Okay miss take...
Banuiesc ca esti femeie... incepatoare: femeile au apetit sexual imediat dupa terminarea ciclului.

Perioada de fecundare este de 8 zile si perioada de "este voie" este de 11 zile fix inaintea urmatorului ciclu.

Cum se calculeaza:
Presupunem ca avem un ciclu de 28 zile...8+11= 19....deci ciclul incepe cu 9 zile inainte
Mai clar....observi cate zile are ciclul tau normal...sti ca o sa vina in data de:... ai fi putut sa faci sex fara sarcina de la data de venire a ciclului minus - 11 zile. Ai fi putut sa ramai insarcinata de la data de venire a ciclului minus 11 zile + 8...adica 19 zile inaintea veniri ciclului. Apoi calculezi pentru ciclul urmator.

Ai inteles?
0

#82 Utilizator offline   Inger Sedat 

• Pustiu...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-June 07

Scris 15 September 2007 - 05:31 AM

Vezi postareafnicolici, la Sep 15 2007, 06:27 AM, a spus:

Okay miss take...
Banuiesc ca esti femeie... incepatoare: femeile au apetit sexual imediat dupa terminarea ciclului.

Perioada de fecundare este de 8 zile si perioada de "este voie" este de 11 zile fix inaintea urmatorului ciclu.

Cum se calculeaza:
Presupunem ca avem un ciclu de 28 zile...8+11= 19....deci ciclul incepe cu 9 zile inainte
Mai clar....observi cate zile are ciclul tau normal...sti ca o sa vina in data de:... ai fi putut sa faci sex fara sarcina de la data de venire a ciclului minus - 11 zile. Ai fi putut sa ramai insarcinata de la data de venire a ciclului minus 11 zile + 8...adica 19 zile inaintea veniri ciclului. Apoi calculezi pentru ciclul urmator.
Ai inteles?

Chestia asta ma interesa pe mine :sorry:

Hai sa o iau cu exemple sa vad daca am inteles.
Deci: Data venirii ciclului e 26, poti sa faci sex pe 15 (26-11) si poti ramane insarcinata pe 7 (26-19). Asa'i?
0

#83 Utilizator offline   fnicolici1 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-August 07

Scris 15 September 2007 - 06:19 AM

Vezi postareaIngerSalbatic, la Sep 15 2007, 06:31 AM, a spus:

Chestia asta ma interesa pe mine :DHai sa o iau cu exemple sa vad daca am inteles. Deci: Data venirii ciclului e 26, poti sa faci sex pe 15 (26-11) si poti ramane insarcinata pe 7 (26-19). Asa'i?
Daca ciclul vine pe 26 ai fi putut sa faci sex 26 - 11 zile pana pe 15...apoi ai fi putut ramane insarcinata in perioada 15 - 8 zile 7...restul este la dispozitia ta: menstruatie si altele.Perioada de 8 zile de fecundare (pentru facut copii) este sigura deoarece ovulatia se face numai intre a 12-a si a 16-a zi a ciclului dar spermatozoizii pot trai 3 zile.Observa ca calculul prezentat se face de la cap spre coada...deoarece ciclul la femeie nu este batut in cuie.Cu stima...FN

Aceasta postare a fost editata de J0': 15 September 2007 - 07:40 AM

0

#84 Utilizator offline   Amarena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 15 September 2007 - 06:37 AM

http://www.seximus.r...ada_fertila.php

-pentru ciclu regulat de 28 de zile-

Aceasta postare a fost editata de S.N. Poupincourt: 15 September 2007 - 06:40 AM

0

#85 Utilizator offline   J0' 

• i wanna live forever.. so far, so good :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 05-October 05

Scris 15 September 2007 - 07:42 AM

INAPOI LA SUBIECT!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 7