sau Inregistrare

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Prezervativul sau pilula? sau alte metode contraceptive valabile pentru viata de cuplu Evaluare topic: * * * * *

#11 Utilizator offline   Gregori 

• doar eu
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 18-June 07

Scris 11 July 2007 - 04:00 PM

Parerea mea e ca se poate de facut sex si fara prezirvativ si fara pastila! (si fara sa suporti consecinte adica copii)
Vorba ceea finalul incununeaza opera , si daca stii sa-l faci frumos si placut si inca si sigur(protejat ) asta e ;)

Aceasta postare a fost editata de Grigorel: 11 July 2007 - 04:01 PM

0

#12 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 11 July 2007 - 04:01 PM

Vezi postareacaty_sweet, la Jul 11 2007, 02:53 PM, a spus:

pai tu crezi ca toata lumea e curata si ingrijita???mai informeaza-te...si da...ai dreptate...ingnoratii nu-l fac(asta ptr barbati).femeile,cel putin la inceput,se feresc sa li se faca...e putin ciudat...pana se obisnuiesc cu gandul ca cineva va sta intre picioarele lor...
oricum...in privinta acestor lucruri comunicarea e cea mai importanta...

Nu e ?? :D te cred pe cuvant ,desi pare ciudat in sec 21 inca sa fi ingalat ;)
Eu nu am intalnit femei care sa se fereasca sa li se faca ,dar la tine probabil ca este si varsta .(nu la tine ca persoana ..generatia ta ) ;)
Adevarat ..comunicarea are un rol important ,poate citindu-te pe tine ..mai invata si fetele de pe aici ceva ,ca vad ca sunt tare multe ..care mimeaza. :(
0

#13 Utilizator offline   Gregori 

• doar eu
  • PipPipPipPip

Scris 11 July 2007 - 04:01 PM

Parerea mea e ca se poate de facut sex si fara prezirvativ si fara pastila! (si fara sa suporti consecinte adica copii)
Vorba ceea finalul incununeaza opera , si daca stii sa-l faci frumos si placut si inca si sigur(protejat ) asta e ;)
0

#14 Utilizator offline   caty_sweet 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-February 07

Scris 11 July 2007 - 04:07 PM

scumpul meu grigorel...in timpul actului sexual mai sunt si scurgeri,chiar daca tu nu ai ejaculat inca...iar acele scurgeri nu sunt atat de inocencte pe cat se spune.asa ca...incearca sa te protejezi
0

#15 Utilizator offline   Gregori 

• doar eu
  • PipPipPipPip

Scris 11 July 2007 - 04:09 PM

Vezi postareacaty_sweet, la Jul 11 2007, 05:07 PM, a spus:

scumpul meu grigorel...in timpul actului sexual mai sunt si scurgeri,chiar daca tu nu ai ejaculat inca...iar acele scurgeri nu sunt atat de inocencte pe cat se spune.asa ca...incearca sa te protejezi

Cineva spunea de relatii cu partenerul , in fiecare zi sau peste una , dar nu cele ocazitionale , ACELEA cu siguranta , e mai sigur cu "cauciuc" cu toate ca nu simti ceea ce tre. ;)
0

#16 Utilizator offline   caty_sweet 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 11 July 2007 - 04:14 PM

Vezi postarealaurent-III-rd, la Jul 11 2007, 04:01 PM, a spus:

Nu e ?? :D te cred pe cuvant ,desi pare ciudat in sec 21 inca sa fi ingalat ;) Eu nu am intalnit femei care sa se fereasca sa li se faca ,dar la tine probabil ca este si varsta .(nu la tine ca persoana ..generatia ta ) ;) Adevarat ..comunicarea are un rol important ,poate citindu-te pe tine ..mai invata si fetele de pe aici ceva ,ca vad ca sunt tare multe ..care mimeaza. :(
well...chestia ca fetele din generatia mea,ca sa te citez,au mai mult tupeu decat cele din generatiile trecute...eu am spus de faptul ca evita caci sunt mai timida..iar celelalte,daca evista asta,e ptr ca nu exista comunicare intre parteneri.am intalnit multe femei(femei adica mai mari ca mine) ce evita acest lucru din cauza ca nu comunica destul cu partenerul si le e rusine...si...desi e secolul 21,exista rasisti,exista fanatici...femei neingrijite de ce nu ar exista???cat despre imitatul orgasmului...mi se pare o prostie...ori il ai ori nu-l dai.daca nu,spune-i partenerului pe fata sa mai munceasca la tehnica...eu ii spun prietenului cand nu am si ajuta mult.daca ele nu spun cum naiba sa ajunga la perfectiune?

Vezi postareaGrigorel, la Jul 11 2007, 04:09 PM, a spus:

Cineva spunea de relatii cu partenerul , in fiecare zi sau peste una , dar nu cele ocazitionale , ACELEA cu siguranta , e mai sigur cu "cauciuc" cu toate ca nu simti ceea ce tre. ;)
eu am spus.totusi...incearca sa te protejezi..
0

#17 Utilizator offline   Gregori 

• doar eu
  • PipPipPipPip

Scris 11 July 2007 - 04:16 PM

Vezi postareacaty_sweet, la Jul 11 2007, 05:14 PM, a spus:

well...chestia ca fetele din generatia mea,ca sa te citez,au mai mult tupeu decat cele din generatiile trecute...eu am spus de faptul ca evita caci sunt mai timida..iar celelalte,daca evista asta,e ptr ca nu exista comunicare intre parteneri.am intalnit multe femei(femei adica mai mari ca mine) ce evita acest lucru din cauza ca nu comunica destul cu partenerul si le e rusine...si...desi e secolul 21,exista rasisti,exista fanatici...femei neingrijite de ce nu ar exista???cat despre imitatul orgasmului...mi se pare o prostie...ori il ai ori nu-l dai.daca nu,spune-i partenerului pe fata sa mai munceasca la tehnica...eu ii spun prietenului cand nu am si ajuta mult.daca ele nu spun cum naiba sa ajunga la perfectiune?eu am spus.totusi...incearca sa te protejezi..

mereu ma protejez la relatii ocazitionale , oricum merci de grija ;)

Aceasta postare a fost editata de Grigorel: 11 July 2007 - 04:16 PM

0

#18 Utilizator offline   caty_sweet 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 11 July 2007 - 04:17 PM

da...si cu prietena?sau vrei bebe??
0

#19 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 11 July 2007 - 04:20 PM

Evident ca prezervativul. E mai sigur, mai ales in privinta bolilor. Pilula poti sa uiti sa o iei si atunci e grav..
0

#20 Utilizator offline   Gregori 

• doar eu
  • PipPipPipPip

Scris 11 July 2007 - 04:22 PM

Vezi postareacaty_sweet, la Jul 11 2007, 05:17 PM, a spus:

da...si cu prietena?sau vrei bebe??

cu prietena gasesc alte metode !
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Prezervativ
Cum se pune corect
Corydalis  1 3.257
Hot Topic (New) POSTINOR - pastila de a 2-a zi
intrebari, nelamuriri
Hasu  223 96.612
Replici noi leziune endocervicala,ce inseamna?
atrofia mucoasei vaginale...........
gabimok  3 5.952
Replici noi Usturime in timpul actului sexual
ciuperca vaginala...cred
sidney  2 3.487
Replici noi intrebare
dupa operatia de chist ovarian, cat de important este repausul...
ratuscaceaurata  2 2.009