Pagina 1 din 1
Filme scurte gen youtube sau metacafe
Scris 10 July 2007 - 07:36 PM
Ce parere aveti despre aceste site-uri ? Ati postat vreodata filme pe aceste site-uri ?
Eu da, pentru curiosi : http://www.metacafe.com/watch/525869/extre...ning_freestyle/
Exista un program pe acest site prin care poti castiga bani. Credeti in aceste lucruri ? Va astept parerea.
Eu da, pentru curiosi : http://www.metacafe.com/watch/525869/extre...ning_freestyle/
Exista un program pe acest site prin care poti castiga bani. Credeti in aceste lucruri ? Va astept parerea.
Scris 11 July 2007 - 09:49 PM
linku ala e film sau filmare ?
in fine, nu stiu exact ce trebuie sa fie topicul asta ... postam linkuri cu filmulete proprii ?
no, pai daca-i spunem film, apai film sa fie
in fine, nu stiu exact ce trebuie sa fie topicul asta ... postam linkuri cu filmulete proprii ?
no, pai daca-i spunem film, apai film sa fie
Scris 12 July 2007 - 03:00 PM
pai e un filmulet nu e film
... dar ce parere aveti ? au vreun rost filmuletele astea ?
Scris 13 July 2007 - 08:54 PM
pai vezi tu ... fiecare cu ce-l doare
tu numesti conform exemplului o simpla fimare cu o camera filmulet eu ii spun filmare si ... cam atat, ceva in genul filmam pt arhiva personala de amintiri
e ok, n-am ce zice
filmultele la care am incercat eu sa ma gandesc sunt un pic gandite, o idee de scenariu ... un efect de lumina sau imagine ... chestii d`astea ...
tu numesti conform exemplului o simpla fimare cu o camera filmulet eu ii spun filmare si ... cam atat, ceva in genul filmam pt arhiva personala de amintiri
filmultele la care am incercat eu sa ma gandesc sunt un pic gandite, o idee de scenariu ... un efect de lumina sau imagine ... chestii d`astea ...
Scris 14 July 2007 - 12:38 PM
pai si eu l-as fi facut mai serios, dar n-am avut decat telefonul la indemana cand ne-a venit ideea. asa ca am filmat cu el si am facut un miniscenariu cu cei 2 baieti. totusi daca ar fi fost calitate mai buna ar fi iesit ceva bun.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Noua sau vechea generatie? |
Primix | 51 | 38.669 |
|
Chestionar:
Exemple concrete |
Ruaraidh | 42 | 2.919 |