sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Va rugam, ajutati niste caini sa traiasca! Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   dmb 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-May 05

Scris 23 May 2005 - 06:06 PM

Hallo Thena,

Sincer eu inca nu am vazut la ortopedie oameni eutanasiati din cauza unor fracturi ce au dus la scurtarea vreunui mebru (chiar daca a fost necesar chiar amputarea membrului... individul n a fost eutanasiat) si crede-ma sunt multi dintre ei erau niste rebuturi umane, au fost tratati si trimisi acasa, asa incat nu cred ca un biet animal merita eutanasiat pentru ca a dat peste niste oameni ce i-au pricinuit suferinta si tare fizice.

Tu personal cum te simti cind faci astfel de comparatii ?
Viata unui om oricit de infirm este mai scumpa decit viata tuturor ciinilor schiopi sau nu !
Cum te simti cind maninci carnea unui vitel, porc, gaina samd ?Deci animalele care in Romania traditional nu se maninca si care iti plac tie sint la fel de valoroase ca un om pentru tine, chiar daca sint infirme; in timp ce cele care se maninca se pot ucide chiar sanatoase fiind (sau mai ales)
Nu sint vegetarian, dar nu mi se pare ca balanta cu care cintaresc sa nu fie aceasi pentru toate animalele.
o zi placuta
dmb
0

#12 Utilizator offline   Thena 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 15-May 05

Scris 23 May 2005 - 10:52 PM

din pacate m-am lovit de multe tipuri de oameni si printre ei se numara si oameni care sunt inferiori si unui vierme. Nu stiu daca afectiunea pe care animalutele o manifesta omului este chiar necondintionata sau doar noi vrem sa vedem dependenta lor de mancarea pe care noi le-o oferim drept afectiune, dar macar ele nu pretind a fi altceva decat sunt, nu sunt false, le lipseste ipocrizia gretoasa a multor oameni.
Comparatia in sine e ceva mai agresiva,dar esenta e ca asa cum oamenii pot fi fericiti dupa ce li se vindeca vreo fractura chiar daca ea a lasat sechele, tot asa si cateii pot duce o viata fericita.Asezati pe trepte diferite in evolutie, atat oamenii cat si cainii si pisicile si soriceii sunt tot animale! Daca privesti stirile de la ora 17 ei bine de multe ori animalele "inferioare" valoreaza mai mult decat indivizii superiori prezentati.
Nu au gresit nimanui cu nimic, dar multi dintre cateii maidanezi au fost agresati fara rost , astfel incat frica ii face sa se apere de orice inseamna om (chiar daca nu e acelasi om ce i-a ranit) si tot omul va face dreptate ucigandu-i ca sunt agresivi.
si totusi un catel care poate a suferit mult de pe urma oamenilor dar este in continuare docil si iubitor ,supravietuind unui accident de masina, sanatos dar schiop de ce nu merita sansa unui camin? DE ce sa moara cand ar putea trai si chiar fericit?de ce e mai prejos decat oameni ce ucid alti oameni (nici macar aceia nu sunt ucisi la noi -doar in state civilizate ca SUA sunt)?

Imi pare rau..dar multi oameni sunt inferiori animalutelor si multi ar avea ce invata de la ele .

tuci dulci pe nasucuri
0

#13 Utilizator offline   dmb 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 20-May 05

Scris 24 May 2005 - 07:05 AM

Hallo thea,

am aflt unde-i problema ta : oamenii sint tot animale pe o alta treapta evolutiva !
Acum te inteleg ca pui omul la inatimea ciinelui.
Ce crezi tu afectiune este dependenta,frica automatisme samd.
M
0

#14 Utilizator offline   cucu mic 

• Praslea cel mic si nazdravan
  • PipPip
  • Inregistrat: 23-May 05

Scris 24 May 2005 - 01:40 PM

denysa, la Apr 24 2005, 12:17 PM, a spus:

La Facultatea de Medicina Veterinara din Cluj,sunt niste caini care ar vrea si ei o familie care sa ii iubeasca si sa nu mai traiasca inchisi intr-un centru unde sunt facute tot felul de experimente pe ele.Majoriatea au niste probleme si de aceea oamenii nu ii vor :huggles: :unul schiopateaza pentru ca la-a calcat o masina,altul are labe de gasca(labele din fata),unul este extrordinar de slab ...

[snapbacca]37761[/snapbacca]

saracii de ei
0

#15 Utilizator offline   denysa 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 15-April 05

Scris 25 May 2005 - 05:52 PM

Citeaza

As vrea sa te mai informezi daca poti asupra acestui subiect...adica ce fac cu animalele, de ce le chinuie?pentru ca exista o comisie (nu stiu exact cum se numeste dar o sa aflu..) care intervine in astfel de cazuri si asa cum ti-am mai zis chiar vreau sa te ajut. Un astfel de caz este si in Bucuresti dar sunt multe la mijloc si oamenii nu vor sa colaboreze deci nu prea pot sa strang informatii ca sa apelez la un organism autorizat.Poate la tine in oras sta altfel treaba si ma refer la faptul ca lucrurile sunt mai transparente...Daca imi aduci mai multe dovezi sa-ar putea ca organizatia din Germania sa se implice...eu cunosc pe cineva care lucreaza acolo, deci...poate o sa reusesc sa ii determin sa vina in Romania. Imi pare atat de rau ca se intample chestiile astea in Romania...iubesc enorm animale, am 3 caini si un porcusor de Guineea(din pacate stiu ca sunt folositi in tot felul de experimente in Facultatile de Veterinara din Romania) si sper sa pot face ceva sa opresc lucrurile astea...visez, nu?

Raluca,multumesc mult ca vrei sa ne ajuti,dar nu se poate.M-am interesat azi si am aflat ca au mai incercat niste fete sa rezolve problema si doctorii de la facultate le-au spus ca daca mai incearca inca odata zboara de acolo cu tot cu cainii :huggles: :huggles: Asa ca e mai bine sa ramana acolo,decat sa ajunga iar pe strada :cheers: Macar au mancare si apa.Si azi am aflat o veste destul de buna:tot ma multi oameni vin sa ia cainii de acolo :cheer: A venit si un om din Sibiu :vava:
0

#16 Utilizator offline   cucu mic 

• Praslea cel mic si nazdravan
  • PipPip
  • Inregistrat: 23-May 05

Scris 25 May 2005 - 08:09 PM

denysa, la May 25 2005, 06:52 PM, a spus:

Raluca,multumesc mult ca vrei sa ne ajuti,dar nu se poate.M-am interesat azi si am aflat ca au mai incercat niste fete sa rezolve problema si doctorii de la facultate le-au spus ca daca mai incearca inca odata zboara de acolo cu tot cu cainii :huggles:  :huggles: Asa ca e mai bine sa ramana acolo,decat sa ajunga iar pe strada :cheers: Macar au mancare si apa.Si azi am aflat o veste destul de buna:tot ma multi oameni vin sa ia cainii de acolo :cheer: A venit si un om din Sibiu :vava:
[snapbacca]44571[/snapbacca]

Bine ca unii dintre ei ajung si ei saracii sa se bucure de putina afectiune...
0

#17 Utilizator offline   LoRe_BaBy 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 19-June 05

Scris 24 June 2005 - 03:27 PM

as avea unde sa-i tin eu... si i-as lua pe toti.. dar din pacate sunt din Resita... daca vrei ... adumii :o:... eu nu am cum sa ajung acolo... sorry :wub:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi ALBINE
Vreti sa incercati ceva nou si frumos?