sau Inregistrare

• 14 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Acnee topic combinat Evaluare topic: - - - - -

#131 Utilizator offline   MariaElena1280 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 29-March 12

Scris 31 March 2012 - 03:49 PM

Vezi postareaLavynyya, la 03 January 2012 - 06:50 PM, a spus:

Buna! Dak poate sa ma ajute si pe mine cineva :( . Am 21 de ani si am acnee de cativa ani, nu in forma foarte grava. Cine are acnee ma intelege. Am folosit majoritatea cremelor posibile. Pana si roacutane, acesta nu a facut altceva decat sa-mi agraveze situatia. Dupa 3 luni am renuntat la ele. Am incercat masti. Nici nu mai stiu ce am incercat. Nu vreau sa mai merg la dermatolog, pt ca nu m-a ajutat cu nimic. Vreau sa incerc anticonceptionale, dar am citit atatea despre ele si nu stiu ce sa fac. Pt ca nu am luat niciodata. Daca este cineva care stie, care a scapat de acnee, va rog sa-mi spuneti si mie. Multumesc.

Buna,

Nu apela la anticonceptionale daca nu iti sunt recomandate de medicul ginecolog. Eu sunt mai mare ca tine cu cativa ani si pana acum 2 luni, cand am inceput sa folosesc niste produse doar cu ingrediente naturale si pe baza de vitamine, eram la fel de disperata ca tine. Ma poti accesa pe PM unde putem discuta si iti pot da toate detaliile pentru a scapa de acnee si cicatrici asa cum am reusit eu.

Aceasta postare a fost editata de Amarena: 31 March 2012 - 03:54 PM
Motiv editare: nu se dau date de contact in mesaje

0

#132 Utilizator offline   Abc2009ro 

• ◕‿◕Sempiternal cuteness◕‿◕
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-April 10

Scris 31 March 2012 - 04:26 PM

Vezi postareaLavynyya, la 03 January 2012 - 06:50 PM, a spus:

Buna! Dak poate sa ma ajute si pe mine cineva :( . Am 21 de ani si am acnee de cativa ani, nu in forma foarte grava. Cine are acnee ma intelege. Am folosit majoritatea cremelor posibile. Pana si roacutane, acesta nu a facut altceva decat sa-mi agraveze situatia. Dupa 3 luni am renuntat la ele. Am incercat masti. Nici nu mai stiu ce am incercat. Nu vreau sa mai merg la dermatolog, pt ca nu m-a ajutat cu nimic. Vreau sa incerc anticonceptionale, dar am citit atatea despre ele si nu stiu ce sa fac. Pt ca nu am luat niciodata. Daca este cineva care stie, care a scapat de acnee, va rog sa-mi spuneti si mie. Multumesc.

Incearca peroxid de benzoil (alifie) si ceva antibiotic contra bacteriilor care cauzeaza acneea. Eu am inceput tratamentul acesta de vreo 3 saptamani si aproape au disparut petele pe care le aveam de ani de zile. Au mai ramas gaurile. Astea chiar nu stiu daca trec. Oricum, dupa ce termin tratamentul (care mi-a fost recomandat pentru o luna), ma duc iar la dermatolog sa il intreb si de gauri. Ai grija cu alifia sa nu iti dai prea mult. Mie doctorul imi spusese de 2 ori pe zi, dar se inrosise pielea si se curata. In prospect scria doar o data pe zi, asa ca mi-am dat doar o data, si pe urma a fost bine.

Aceasta postare a fost editata de Def2010.ro: 31 March 2012 - 04:29 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 14 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse